icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
16. mar 2019

@mimiqa nakoniec som skočila do lekárne a dali mi podobný voľnopredajný, veď do pondelka to zvládnem snáď, nič take nemám

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
16. mar 2019

@patricia_b drz sa🥂😘

mimiqa
16. mar 2019

@sylvia30 ako dopadol den

kajkag
16. mar 2019

@andocka tiež som na Triticcu, po ňom spím celu noc. Ja som 4 mesiace v noci nemohla spať.. cez deň to už vôbec...teraz posledný mesiac zaspim sem tam aj poobede aj večer pri telke. Len v poslednej dobe sa mi ako točí hlava...z krvi mi zistili malo železa mám 105, aj z toho sa točí hlava aj závraty....tak som teraz z toho jelen.

patricia_b
16. mar 2019

@mimiqa
@sylvia30 my už zaspávame 😇

slavkasobanska
16. mar 2019

Ahojte,teraz som prišla z oslavy. .zvládla som to,no už teraz mi bolo tak hocijak...tak som išla domov,ale boli nas tam strašne veľa,a zaujímavé je to,že som nemohla sedieť pri stole kde bolo veľa ľudí ..bola som zo svokrou a svokrom na sedačke .normálne mi to vadí .ale od 15 som bola,prekonala som to..joj .ale som už unavená..

saslavka73
16. mar 2019

@slavkasobanska Tak super ale.

slavkasobanska
16. mar 2019

@saslavka73 ale áno..som rada..no musím na tom ešte veľa pracovať

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
16. mar 2019

@slavkasobanska ty sa prekonavas vidis 💪...no uz len to rande 🤗😘

mimiqa
16. mar 2019

@sylvia30 no neboli dlho 🤣

mimiqa
16. mar 2019

@patricia_b drobec uz spi ....no dobru nocku obom😘moj rano takto spulil usta...by som ho zozrala 🤣

mimiqa
16. mar 2019

@saslavka73 ty aky den za sebou 🤗

mimiqa
16. mar 2019

@eliska13 dnes ako ? Ja som bola na futbale 🤣😂

saslavka73
16. mar 2019

@mimiqa Lenivý. Nič také som nerobila.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
16. mar 2019

@mimiqa no za tým je toľko mojich síl,človek by si to ani nepomyslel keď je zdravý .ale som rada,zajtra nový deň .ideme ďalej .raz to hádam prejde .

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
16. mar 2019

@saslavka73 ani ja 😂😀ani nevarila..az prezliekla periny a teda trochu tu linku umyla🙈

mimiqa
16. mar 2019

@sylvia30 cervik 🤣😘tak vymysla

mimiqa
16. mar 2019

@slavkasobanska urcite to prejde..tomu proste verim🤗..a ty to uplne zvladas na 1*

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
16. mar 2019

@sylvia30 boze 6 hodin 🙈to co by som snimi robila😅

saslavka73
16. mar 2019

@mimiqa Tak to si celkom dosť.

mimiqa
16. mar 2019

@sylvia30 je ja ho uplne zerem stale daco kupujem 🤣😂moja droga😂uz sa mi vyhrazaju doma ze odstavia internet😃