Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@saslavka73 zajtra je...tak pekne s malym bude
@mimiqa A ty?
@saslavka73 tak vies ako bude 🤣😂jest dam ja...v klude navarim..tak myslim ze si polezim....rano zvykne jest okolo 6 ci 7 tak aspon do 9 nech si pospim....a poobede nech idu von ....dve noci nespim...no tato ma dorazila ze uplne 🙈...do toho dcerka menzes a jej byva zle prvy den....to ma tiez serinka za nu....maly v kuse place taky bolavy plac takze aj to ma serinka ze mu neviem pomoct....iba na rukach chce byt..krize si necitim
@mimiqa Tak sa len tak motkajte a odpocivajte.
Ahojte kocky tak uz konecne doma z prace, dnes bol total, brutal den ,dorobena jak kon, trosku som pospratovala a idem odychovat, a vy ako , mate sa ok.😍
Kto chce ešte do súkromky? Dnes je mesiac čo sa liečim 😇
@patricia_b ja
@patricia_b aj ja by som rada, dlho som sice neprispievala, ale stav sa mi zhorsil a podppra by sa mi zisla, dakujem
@slavkasobanska aho Slávka, prajem ti to veľmi.... A budem veriť, že si rande zopakujes a že bude fajn. Napriek tomu ťa prosím aby si bola obozretna... Moja mamka sa na fb zoznámila pred dvomi rokmi s jedným mužom, ktorý jej napísal a nedopadla dobre... Nebudem rozpisovať detaily, ale preklepni si ho poriadne, oki?
🙂
@sahenka ja uz som bez 9 tyzden a stale to nie je ono, telo si zvyklo na AD a chvilu potrva dokedy sa telo vyrovna s tym ze uz ich nema. Citala som vela clankov aj v anglictine, niektorym to trvalo aj 3-4 mesiace. Ale ide aj o zmenu myslenia, zmenit stare navyky, vyvarovat sa starych chybam, vediet vycitit kedy je telo unavene a potrebuje oddych, relax, meditacie.... Ja uz som par rokov v tejto diskusii, uz som predtym vysadzala a museli som spat ale nikdy som nic ine nespravila len vysadila...
@matag drzim ti palce, snad sa ti to ppdari. Ja som bola 11 tyzdnov bez a bum som v tom znova. Teraz zacinam od začiatku s liekmi, je to velmi narocne obdobie. Tiez som toho vela zmenila, ale asi este nenastal spravny cas. Toto bol moj druhy pokus bez. V kazdom pripade zacnem v piatok s novou terapiou, uvidim co to prinesie. Ja mam chcenie, zmenit sa, robim uz vela veci ktore som kedysi nerobila. No myssl je komplikovana. Nech sa ti dari!
@patricia_b aj ja
@sylvia30 vyse roka, toto bol moj druhy pokus byt bez. Priznaky choroby som nemala vyse pol rola, tak som skusila byt bez liekov po dohode s dr. Žiaľ nevydarilo sa. Teraz je to týžden a pol co mam zasa lieky a neviem sa dockat kedy mi uz bude lepsie. Dnesok bol hrozny, uzkosti a tak.
Nemusi to byt tvoj pripad, to ze sa to stalo mne neznamena ze sa to stane aj tebe. Ty si mozno silnejsia, pripravenejsia.
@matasaska už sa stalo...ale viem dnes musíš byť opatrný
@janefonda máš pekný nick
@saslavka73 dakujem, moja oblubena herecka 🙂

@mimiqa Možno by sa mu hodilo ostať.