icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
28. mar 2019

@saslavka73 ty vybehni prosim ta von s kamoskou sup vinko 😚

saslavka73
28. mar 2019

@mimiqa Nemám kamošku. A nepijem. Celé dni som sama alebo s mužom. Už som stratila všetky kamošky a kto by počúval moje náreky.

mimiqa
28. mar 2019

@slavkasobanska tak mu daj ty prva na pusu uvidis ✌

slavkasobanska
28. mar 2019

@saslavka73 ja neviem čo to je dobre ,keď mi tak šibe.....srandičky od rána ma berú .ešte jeden vtip.......ZE TRAVA SA NEJE,PO NEJ SA SMEJE,..Aby ste boli veselšie

mimiqa
28. mar 2019

@saslavka73 ja...ako uplne v pohode by som ta pocuvala

mimiqa
28. mar 2019

@slavkasobanska ano ano..uz som bola v tom ze zacnem piect marihuanove kolaciky a rozdavat 😂🤣😁😀

slavkasobanska
28. mar 2019

@mimiqa to fakt????neviem to je stará škola ešte ..uvidím ako bude nabudúce ..je taký tichý na mňa,ale ja som ukecana .tak len počúval .

mimiqa
28. mar 2019

@slavkasobanska len nech pocuva 😂😃

patricia_b
28. mar 2019

@eliska13
@mimiqa
@saslavka73 pán civaviak nechce havinka prijať :/ ... ja neviem, dnes som si musela dať liek navyše, lebo take divné myšlienky na mňa doľahli

patricia_b
28. mar 2019

A ani chlapovi nemôžem povedať, že mi meškajú, lebo by bol oheň na streche

eliska13
28. mar 2019

@slavkasobanska no vidíš čo spraví prechádzka v mraze😁nepôsobis moc unavené.ja milujem, keď mi syn číta vtipy zo školského časopisu to vtipy dvojzmyselné, až erotické😁niekedy sa pýta ako to mysleli.Bud rada, že je zdržanlivý.

eliska13
28. mar 2019

@slavkasobanska to buď rada budeš ho ty viesť😂

eliska13
28. mar 2019

@patricia_b zvykne si na súrodenca čo mu iné zostava🙂

eliska13
28. mar 2019

@saslavka73 nebuď smutná.Mas 2 dievky vytiahni ich niekam.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
andocka
28. mar 2019

@sylvia30 Ako zvlladas den, ked nespis? Ja velmi tazko. Uz ma rozlali aj 1 taka noc.Potom len rozmyslam, co bude cez den. Chcela som ist dnes k doktorke, no nebola tam.Som total unavena, slaba, bez energie...

eliska13
28. mar 2019

@andocka to je normálne aj ja som už len, keď spím 6 h a cez deň sa nezastavim.Trosku to aj bola chyba byť sama s deťmi chorá a na začiatku liečby teraz musíš sanovať každú energiu.Mama tam zostava ďalej?
@sylvia30 keď Ti bude lepšie bude lepší spánok všetko budeš to brať ako automatika ľahnem a spím.

andocka
28. mar 2019

@eliska13 Som u nasich a lezim.Isli von s detmi.Velmi mi pomahaju, az sa hanbim.Len keby viem, ze kedy nastane zlepsenie. Nikdy by som si nepomyslela, ze ma to moze takto polozit. Ja co som bola vzdy plna energie, elanu.....zrazu to neviem ovladat. Aj Ty si bola tak na zaciatku? Ake lieky uzivas?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
28. mar 2019

@andocka Seroxat 20, alebo 10 mg
Zase budeš....si si za posledne dni neoddychla a nepospala teraz to vidíš ešte horšie.Bola som tiež zle skôr taká roztrasena neistá ťažká unavená

saslavka73
28. mar 2019

@patricia_b Ja mám divné myšlienky v jednom kuse.

saslavka73
28. mar 2019

@eliska13 Dneska som čítala, že sedenie je najhoršie na psychiku. A ja sedím celý deň. Takže super. A včera som sa boola prejsť a vru trochu ma prešlo. Ja si myslím, že som celkom nrmálne, len v tej hlave to mám popletené.

eliska13
28. mar 2019

@saslavka73 to všetky🙂)myslím, že sme všetky také správne uletené sme za srandu...musíš sa dobre prekrvit, nadýchať vzduchu, stromy kvitnú...každý psychológ povie pohyb šport vzduch.Ja som voľakedy robila 12 tky mna to ubijalo únava neskutočná nohy mi opuchali.Mna suseda min.tyzden zavolala cvičiť strašne som bola unavená, ale že idem nevládala som, ale potom, keď som prišla domov som sa strašne dobre cítila.Idem so psom u nás poprcha.

saslavka73
28. mar 2019

@eliska13 Dobre že máš psa.

saslavka73
28. mar 2019

@patricia_b Veď si hádam zvyknú. To ideš so všetkými naraz von? Aj s malým?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
28. mar 2019

@sylvia30 pekne napisane.Strasne vela ludi to ma aj zo stitnej zlazy mna sa hned psyvhiatricka pytala ci ju mam v poriadku, nedostatku mineralov...aj ako tetania.vraj imunita a dobra nalada sa tvori v hrubom creve

mimiqa
28. mar 2019

@eliska13 to mam ja ze placliva zo stitnej

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
28. mar 2019

Nechcete niektorá havinka zo západného Slovenska? Lebo zase ja som ta najhoršia