Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 Odpočinieš si, budeš vonku na slniečku a bude dobre.
Dcera huda tiez chora...strasnekrcev zaludku..krutim sa maxbolezt
No boli to jakfras
@mimiqa Tak volaj.
@maki43 zase sa izolujem od syna :( blbo sa s ním citim
@sylvia30 veru pohoršilo, ani mne ešte nie je do skoku. Dúfam, že to prejde. tiež sa blbo cítim. preto som aj navýšila AD o štvrt tabletky. a to som v práci do dvadsiatej hod. no nejako to musím dať. aj víkend mám pracovný. a to mám tak rada, keď mi niekto z blízkých povie, už zahoď negatívne myšlienky. Ej keby len vedeli, ako sa človek cíti, nikomu to neprajem. Hovorí sa dobre tomu kto neprežil, a nevie ani čo obnášajú nežiaduce učinky liekov. No čo už musíme vydržať. Verme, že bude lepšie. Držte sa holky všetky ♥♥♥ som rada, že vás tu mám mám sa komu aspoň vyžalovať a podržíme sa navzájom.
@patricia_b moja ved si bola doobeda v pohode.
@maki43 Zahoď negatívne myšlienky. To mám najradšej tieto komentáre. Inak mňa vytáča, že už je pomaly nežiadúce v tejto spoločnosti byť smutný, nahnevaný, vážny, zamyslený. Ja už neviem asi budem fakt skackať pri chôdzi a usmievať sa od ucha k uchu aj bez príčiny.
@maki43 ja neviem, som pospala poobede tri hodinky a malý v jednej izbe, ja v druhej
@mimiqa No ako lepšie?
@saslavka73 hej hej omnoho..no strasne to bolo..uplne krce ako pri menzese ale v zaludku az slzy isli..nechapem
Ach jaj..zas rozmyslam ale tak v klude..uz ma nevytoci...ked mi bolo pred hod max zle samo moj mi nedvihal..fakt som nevedela co urobit..dcerka s maly ja sa krutim na postely...pisem mame mojho chlapa ze mi nedviha jej syn ze mi je max zle mala je s malym...odpisala mi "moja si na platenej materskej staraj sa"kukam zee hmm parada odpisala som jej ze je otec nech sa stara dakujem za mile slova🤔..odpisala ze zlatokopka moja nechaj mira zit..vola sa tak to ma meniny dnes..je mi jasne ze uz chlasce dakde s chlapmi...no tak som jej zas odpisala ze zlatokopka niesom kedze za moje sa postavil a zariadil dom...a ked chce nech ide k vam byvat aspon mi tu nik nebude robit bordel...tak ja uz nicomh nechapem a ja ze msm snou ok vztah...takze asi trepe moj bludy...no asi ostanem sama ako s debilom co ma ohovara
@mimiqa žasnem ako môže byť jedna žena tak hnusná.co by hovorila, keby si s ním žila a prišla s holým zadkom a všetko by platil.Neznasam takéto reči.Podpora 0 bodov.Neviem čo sa deje ja som mala v noci sen so svokrou a zobudila som sa na to, že som jej vykricala všetky krivdy.isla som sa napiť a hovorím si snáď ešte zaspím na šťastie som zaspala.Asi jej hovoril, že si si kúpila kochlik a kvety😂zlatokopky ináč žijú.Ale kľud máme predmenzesove obdobie ticho a kľud.
Ja som išla poobede so psom a synom na pizzu a ešte sme sa túlali a muž volá, že kde sme, lebo o 18 idú hrať badbington či o tom neviem...hovorím viem vždy chodíte o 19 my sme na poli ďaleko no, ale ja som to dal dnes skôr.....tak sme ledva domov prišli a hneď odchádzali.No nememu dieťaťu ani mať nerozumie veď mal mi napísať z roboty dnes ideme o 18. Akoby som mala čítať myšlienky.
Čítam že ani inde to nebýva ružové. 😁
@slavkasobanska Zlatý havko.
@mimiqa Aspoň ti je lepšie. A malý dobre? Dcéra?
@eliska13 To je dobre že takto športujete. Aj so psom si bola. Pohybu máš dosť.
@saslavka73 áno ja mám dosť pohybu veď aj zaspím ako zarezana.Ten badbington som mu ja povedala, že by bolo fajn, keby spolu išli a mali svoju aktivitu😁
@eliska13 Aha tak musíš ísť 😁
@saslavka73 uplne s Tebou súhlasím.
@eliska13 pocuj ja sa tak smejem 😂🤣😃aj posraty stojan na wc papier som kupila ja 🤣😂kokos nik nema sajnu..a to nehovorim.kolko mi pomohla mamina jeho ani cent ked sa narodil maly nik nik z jeho rodiny..smojej uplne vsetci cez sesternice krsnu tetky brat segra vsetci mi dali peniace nakupili malemu ze moj len kukal....dokonca mal meniny a nik z jeho rodiny zas nic😃a moja mama mi dala 5 kil.ze kup co potrebujete...ano ano kvetimy zavidia 🤣😂tak som zlatokopka ✌
@saslavka73 drobec kuka rozpravku moja dcera mi raz povedala ze urcite nechce chlapa ako mam ja😁✌🤗
@saslavka73 myslíš musel muž? či ja nechápem?😂 či ja musím ísť von nech dobre spím dnes som nejaká pribrzdena.Von veľa chodím, lebo ak nie dieťa mi tu sedí na PC a všetkým nám to len prospeje.Ale, keď som tu pizzu zjedla ver tomu, že som zívala a radšej na gauč by som sa hodila😀

Volali stesi dakedy pohotovost..strasne mi je zle...az takto minebolo