Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mekicom Hm. A ako sa cítiš po tých 6 mesiacoch? Lepšie?
@maki43 Bože to by som potrebovala ráno vstať s elánom a s radosťou ísť do práce. Okrem chuti do jedla tu nepotrebujem.
No čo nespíte???ja by som išla tancovať..niekam .jojjj...kto sa pridá???
@saslavka73 aj ja moja by som ju potrebovala. som v práci už 3 hodiny. Snáď to do 14 hod. dám. Inak otras noc. Išla som spať o 22.45 hod. o 00.08 som sa zobudila niekto vyhukoval asi nejaký ožran v činžiaku. ja som sa tak lakla, dostala strach začalo mi srdce búšiť, išla som si lahnúť dcére do izby aby som mala niekoho pri sebe. Pocit strachu je hrozný, kto nezazil, nepochopí. musela som si dať pirulu na ukludnenie. Neviem, či som tuto noc spala dve hodiny. dojdem domu a pôjdem spať. už sa neviem dočkať chvíle, kým vyššia dávka zaúčinkuje a pôjdem spať v klude nie so strachom, ako zvládnem nasledujúci deň. Ale kto neprežil, nepochopí. ale ešte je len štvrtý deň čo som navýšila, to je ešte málo. a ty ako sa máš moja? ja práve ani tú chuť do jedla nemám, keď ju dostanem viem, že som v pohode. potom zjem aj to, čo nezje mna. :D
Holky otázka, kto tu užíva Eliceu, kedy Vám začala zaberať, keď ste zvýšili dávku? ja už to robím niekolký krát, ale si to nepamatam, či to boli dva týždne cca. Alebo ktorá ste niekedy navyšovali, tak mi napíšte za aký čas Vám bolo lepšie. Ja už sa neviem dočkať. potom budem asi skákať a tancovať od radosti.
Ahojte baby, citim sa strasne...Od stvrtka mam hnacky, prehana ma, aj som zvracala, hrdlo ma boli.Ci to je viroza, alebo neziaduce ucinky AD? Trittico beriem 3.tyzden.menzes som dostala, celu noc nespala. Slaba som ......Manzel sa staro chlapcov. Len lezim a placem....Vzdy dufam, ze zajtrajsok bude lepsi, no je stale horsi.
Ahoojjjtteeeee ani neviem kedy dosiel ten moj vajcak..viem ze bolo po 1 rano som sla na wc...pocujem ze dakto je v druhej izbe a hla milostivy vyvaleny ...viem ze som zapla svetlo a povedala mu ze co neni u svojej matery🤣😂...jej som tiez vecer napisala nech si ho zobere k sebe..ze konecne mi tu nebude robit bordel✌😁..
Inak otazka zlatokopky varia 🤔,?✌😆
@mekicom mne sa zdá, že si sa upla, že je slabý a nepomôže Ti...hlavná robota je na tebe pokúsiť sa nevšímať, zabudnúť na to, že si "chorá" je to ťažké viem,bked sa Ti to stalo prvý x tak máš milión otázok a pochybnosti.tebe veľa menili lieky teraz ho berieš koľko mesiac, dva?už chodíš k psychologicke?vieš niekedy sa treba tešiť len z toho, že sa najes, neplačes...radosť, elán, plány do budúcnosti prídu až neskôr.
@mekicom neuvazujes nad zmenou psyiatra ja by som ho zmenila
@mimiqa Nie čo si. Chodí sa do reštiky.
@1andrea111 N a ako sa Ty máš?
@saslavka73
@mimiqa
@andocka
@maki43
Čítajte čo napísal ten český psychiater Honzak hlavne tam o tej jarnej rovnodennosti telo je zmätené slnko, jar a preto môže prísť depresia
@saslavka73 aspoň do Viedne na rezeň a druhou nohou kúpiť nejakú hriešnu kabelku😀
@saslavka73 ze 😃🤣vyborne..od dnes nevarim
@mimiqa On platí, hej, aby si vedela.
@saslavka73 ano😚dakujem za radu...by mi mal teraz dat 85 tisic nie za dom???akoby sa mi ziloooo✌
@mimiqa 😀
@saslavka73 zajtra ma narodky som zvedava kde bude oslavovat 😃🤣😂

@saslavka73 ano ,