icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
1. apr 2019

@mimiqa mne inštruktor povedal, že nech sa urazí kto chce, ja hovorím ako mi huba narástla 😂

slavkasobanska
1. apr 2019

@patricia_b tak to je Patka,a nie každý liek ti musí sadnúť .

mimiqa
1. apr 2019

@patricia_b mne tiez ze tak aby nam to bolo hned jasne 😂

patricia_b
1. apr 2019

@slavkasobanska ja som strašne rada, že mi všetky tri lieky sadli na prvý pokus

eliska13
1. apr 2019

@patricia_b to je najdôležitejšie som rada, že si tam išla a všetko je lepšie.A čo muž?trocha sa polepšil?

eliska13
1. apr 2019

@mimiqa olala, tak pre ženu na materskej je to spestrenie.len, aby si sa hodinu predtým neobliekala a nemalovala🙂aby Ťa muž za chvíľu nespehoval za autoskolou

slavkasobanska
1. apr 2019

@patricia_b tak to ano...držím palce .

eliska13
1. apr 2019

@mimiqa olala, tak pre ženu na materskej je to spestrenie.len, aby si sa hodinu predtým neobliekala a nemalovala🙂aby Ťa muž za chvíľu nespehoval za autoskolou

eliska13
1. apr 2019

ivka185
1. apr 2019

@slavkasobanska Slavka ja som od vcera taka vselijaka ,neviem ci ta zmena casu na mna vplyva, ale v praci pohoda asi nemam cas rozmyslat a ked pridem domov sa uvolnim a vtedy citim ruky ,nohy bolia nic sa mi nechce ach boze kazdy den nieco, to uz citim ze starnem.

slavkasobanska
1. apr 2019

@ivka185 aj ja starnem ..ach tá staroba je zlá

shee11
1. apr 2019

@sylvia30 nie, spim zle dlhodobo, ale teraz som aj cez den ospala

mimiqa
1. apr 2019

@eliska13 ha este sprchu som si dala pred tym 😂🤣😁

patricia_b
1. apr 2019

Pozdravujeme

mimiqa
1. apr 2019

@patricia_b no maminka co s drobcekom porabate

maki43
1. apr 2019

@sylvia30 mala som cca 5 dni bolest hlavy, žalúdok ako na vode a strach, ale už to pominulo, tuk, tuk 😉

patricia_b
1. apr 2019

@mimiqa ja nemám drobčeka 😂 ... to je Michal, malý metalista 😂😂😂 ... obliekam sa a ideme von nech zaspi konečne

mimiqa
1. apr 2019

@patricia_b metalista ojojoojjj no vyborne...my sme boli tiez pred chvilkou ..uz 2x dnes...uplna parada vonku

slavkasobanska
1. apr 2019

@mimiqa pred čím??? Haha

mimiqa
1. apr 2019

@slavkasobanska pred hodinou teda ako som sla na teoriu z vodicaku 😂😁😀🤣cumel.moj jak blazon ✌

pajinka91
1. apr 2019

Ja som nejaká oťapená posledné dni, ani jesť mi nechutí a potom mi je ešte horšie. Namixovala som si teraz smoothie a aj to ledva pomaly popíjam. Cítim sa na 86 rokov 😅

slavkasobanska
1. apr 2019

@pajinka91 vitaj v klube starších

pajinka91
1. apr 2019

@slavkasobanska ďakujem za uvítanie 🤣

pajinka91
1. apr 2019

Som sa natiahla po pohár, že to smoothie dopijem a ona sa mi tam medzitým utopila mucha 😂

ivka185
1. apr 2019

@pajinka91 Sikulka mucha alebo ty?

slavkasobanska
1. apr 2019

@pajinka91 proteíny

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
1. apr 2019