icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

maki43
5. apr 2019

DievčatÁ ktora z Vas je dnes v pohode? Ja sa uplne prekonavam nieco urobit. Uplne blbe myšlienky, vcera ma to dobre rozhodilo, ked som ho po troch mesiacoch videla, ako si ide po ten sobasny list. Tak teraz cakam na papiere na rozvod. Ach, ja som nevidela s akym sebcom a egoistom som dvadsat rokov zila a takto mi ničil zdravie? Blba som bola. Iba kvoli dieťaťu zostavat vo vzťahu, teraz viem, že to bola chyba.... a ja musim takto trpiet a byt na liekoch..

maki43
5. apr 2019

@slavkasobanska dakujem moja, aj slova potešia. Ale naozaj co sa to deje? Všetkým sa nam pohorsilo

ivka185
5. apr 2019

Ja som zatial uplne v pohode musim zaklopat aby sa to nezmenilo, ale unavena z prace ,konecne vikend.Drzim vam prsty ,myslim na vas a velmi mi je luto ze musite tak trpiet ,viem pochopit co prezivate, ale sa ani necudujem pri takych problemoch ake mate by rozhodilo aj kona.Drze sa zienky a nech coskoro napisete ze ste OK.❤

maki43
5. apr 2019

@ivka185 ĎAKUJEME 😘

maki43
5. apr 2019

Baby bojujeme, my to dame 👍👍👍👍👍👍 musíme 🙏🙏🙏🙏

eliska13
5. apr 2019

@mimiqa bol vždy taký či čo mu preskočilo?alebo to je odozva na to, že sa nedáš a pracuješ na sebe vodičák a tak.....boli to od blízkeho, ale nedaj sa zlomiť možno sa mu páči, že by Ťa videl zlomenú a, ak áno tak je on chorý.co by vyhral, keby Ťa dal na dno.nicovate nič dobre sa vyplac daj si ukludnovak a pozerajte rozprávky.Ty si sikovna

slavkasobanska
5. apr 2019

@maki43 chceme......nič nemusíme ..chceme!!!!!!!!!

timea179
5. apr 2019

Baby aj mne je dosť blbo dnes, idem si šupnut lexac nech netrpím

eliska13
5. apr 2019

@slavkasobanska to sú krásne plany byť babkou .Ja, keď popustim fantáziu vidím Ta v USA ako kocikujes popri oceáne🙂Ja som niekde čítala, že kto nemá plány tak ho chytí depka
kto žije len život do roboty domov najesť TV žiadne vzrušo cieľ........vzdy sa musíme na niečo tesit.

mimiqa
5. apr 2019

@slavkasobanska ved mam hore hlavu....milujem drobca...no dnes hnusne ppcity....ked sa to zvali na teba

mimiqa
5. apr 2019

@eliska13 nebol...uplne mu vadi ze tam chodim....uplme je nrvozny ked rozpravam ako mi to ide

slavkasobanska
5. apr 2019

@eliska13 áno joj tie bábätká ako krásne voňajú...ja sa tak teším .no ešte sa nikto nečini..ala ja si počkám ..jojj...také malé..

slavkasobanska
5. apr 2019

@mimiqa a ja sa viete čo na čo teším????ale nepovedal,teraz to ..,,ze môj syn s priateľkou zajtra idú na dovolenku....konečne sama JUPIIIJ

mimiqa
5. apr 2019

@slavkasobanska to len hlupe myslienky dnes 🤗😂ma dostali slova mojho chlapa...zaboleli velmi....uplne vydierana som

patricia_b
5. apr 2019

@mimiqa tes sa z maličkého, na chlapa ser, keď je taký

slavkasobanska
5. apr 2019

@patricia_b správne Patka..maličký je krásny,stále sa usmieva...

nanka1412
5. apr 2019

Ahojte dievcata ..nesom tu stale ale citam vase prispevky .ako vam je .viem co to je zazila som to ..napisem vam o mne .ze sa to da zvladnut .

nanka1412
5. apr 2019

Bola som stastna manzelka aj mama .lenze jedneho dna sa vsetko zmenilo...
Ochorela som .zacali vysetrenia po nemocniciach .bala som sa velmi co mi vlasne je .nevladala som chodit jest pit dva mesiace som lezala v posteli proste som nevladala sa starat o seba o deti .bolo to strasne stale som plakala nevladala som varit detom ze mam vaznu chorobu .ale v kutiku duse som mala nadej ze boh mi pomoze .bola som velmi zle nato us som nemala silu ...kricala som boze kde si potrebujem ta .pomoz mi ..a tak som sa zacala modlit ..surodenci mi boli oporou velmi vela sa modlili za mna dakujem bohu za nich .manzel ties mi vela pomahal .ale trapil sa ked sa namna pozeral ako trpim .modlil sa .ja som verila ze jedine jezis kristus ma uzdravi ..citala som bibliu.to ma posilnilo .pocuvala som kazne .svedectva .chvali ..chodim aj do apostolskej cirkvi..a ked tam som vobec na nic nemyslim som stastna nic mi neje...som zdrava v mene jezisa krista .dakujem ti boze za tvoju milost ..porazila som tu hnustnu depresiu s jezisom kristom lebo on je vitas.nad vsetkym ..chcem vas pozbudit lebo mi nesme chore nas boli dusa ..a dusu vilieci jedine jezis ..majte vieru v boha ..

patricia_b
5. apr 2019

@slavkasobanska malinky je usmievavé zlatíčko ... akože mne chlap vyčítal, že ma musel ísť pozrieť do nemocnice aj to len raz bol

eliska13
5. apr 2019

@mimiqa hmmm mal by byť rád, že sa chces naučiť jazdiť.skus mu to povedať, že aj ty si rada, keď sa mu darí a bolo by fajn, keby to platilo aj naopak.Musi mať zvláštne ego

mimiqa
5. apr 2019

@eliska13 povedala som mu to...ze preco by ma mal v tom.podporovat...

mimiqa
5. apr 2019

@patricia_b skero malinky😘tesim tesim....jedine dcerka a drobec mi robia v zivote radost....chlap je i d i o t v poslednu dobu...

0martina0
5. apr 2019

baby všetky ktore sa necitite dobre,date to,ved aj upršany 🌧den môže byť pekny🌞...a nezabudajte doktor lieči,a boh uzdravuje,hlavne naše duše👏

mimiqa
6. apr 2019

Ahojte dnes mi jee uuplnee fajn...to vcera nerozumiem tym myslienkam hlupym..tie som odohnala cim skor prec....a mne nevadi ze prsiiii..sa blaznim s malym od 6 tak dnes je veselo 😂✌😁a bude....urobime si vesely pojaseny den😚🙃

mimiqa
6. apr 2019

Tadaaa vstavat bambulky 😉😛

matag
6. apr 2019

Ahojte, opat sa ozyvam, nakoniec moj pokus o vysadenie AD na vysadenie bol neuspesny. Vydrzala som 10 tyzdnov, brala som Alventu 75 mg. Teraz mi doktor dal Citalec 10 mg vecer. Beriem to 6 dni (2 dni 5 mg, 4 dni 10mg). Je normalne ze mam strasne uzkosti ale az take ze mam pocit ze zosaliem a vyskocim z vlastneho tela a trpnutie jazyka, pulzovanie tela ☹? Dakujem

slavkasobanska
6. apr 2019

@matag nebrala som to tak neviem .no je to krátko...ja od včera tiež zvýšené dávky,spala som dobre,žiadne zlé sny,som taká že kľudná až nie som zvyknutá ....

eliska13
6. apr 2019

@matag prečo Ti nedal to isté?až takto som sa necítila, ale je to bežné daj si ukludnovak.
@mimiqa prečo by Ťa mal podporovať?tak ako prečo by Ti mal robiť zle a nepodporovat.On má problém sám so sebou mi príde, že akonahle si vysmiata, spokojná musí Ta schladiť.ak sa dá odputaj sa sprsv si takú bublinu kde si ty a deti a hotovo

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
6. apr 2019

@eliska13 on uplne jevymeneny ked pridem vysmiata vytesena ako mi to ide...uplne ma to bavi....podla mna aj ziarli bo fakt sympos instruktor ..