Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 najradšej by som tuto skusenost nikdy nemala. No viem, ze to bude zasa dobre. Aj ked mi tiez v niektore dni nie je do smiechu, snazim sa prekonat a nieco urobit, zamestnat mysel a ruky. Som teraz ovela viac vycerpana a chodim spavat spolu s deťmi, ale co na tom.
My budeme zasa fit, svet sa nezrutil, ideme ďalej.
Ahojte,no od včera mám zvýšené lieky ,viem že také neberiete ako ja,len však mi môže byť tak divne celý deň som prelezala, žalúdok ma bolí,som taká divná . Len potrebujem povzbudiť že sa mi nič nestane ,som ešte sama doma...joj
@slavkasobanska ja ležím cely deň tiež
@slavkasobanska Neboj nic sa ty nestane, prezila si uz aj horsie stavy a dnes si tu ziva a zdrava v ramci moznosti ,uz si zabudla sme zeny a dame to. Zajtra bude lepsie.❤
Bambulky ja som vonku....uplne ze sa zabavam chapete...uplne mi odlahlo
Mne z ničoho nič,rozprávala som.z kamarátkou a prestala som hovoriť ,a zrazu od nôh po hlavu strašne pálenie,joj to čo to .či silné lieky??až mám strach .už to prešlo..dievčatá .čo to
@slavkasobanska Mozno neziaduce ucinky pri vyssej davke ,uvidis ako bude dalej , ked tak v pondelok zavolas lekarke a uvidis co ti na to povie, drzim prsty aby sa to uz nevratilo.
@patricia_b no moja tiez máš toho pekne
@slavkasobanska tiez som skoro cely den prelezala. Okrem navstevy obchodu, vencenia 2x, umytia riadu a navstevy sprchy som nic neurobila
@maki43 To nie je zlé.
Inak neviem prečo si to vyčítate baby, každý má právo jeden deň nerobiť nič.
@maki43 no ja som bola menej aktívna,zajtra si nedám zvýšenú Alventu,dala mi až 150 ,budem brať po starom 75,a uvidím .veď som neschopná a také stavy som ešte nemala a hlavne že mi dvíha tlak..už ma to serie,ako pokusny králik sa cítim ..