Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
No ako ste spali holky? Ja som sa zobudila o 5.25 hod. Hnusne sny, cela som sa klepala. Uz by to mohlo konečne prejsť neziaduce účinky pekne si mnou tento krat mavaju. Uz nech mi je fajn 🙏🙏🙏🙏 chcem žiť, nie prežívať. Idem ešte skusit pospať. Pa
Ahojte, ja som spala celkom dobre, ale ako vždy, ráno ma budia strašné úzkosti, úplne ma oklieštia, proste zase stav kedy vidím všetko len čierne, že lepšie nebude. Som podráždená, nervózna, príliš všetko kontrolujem čo robím, či je to správne, či ešte nie som šibnutá, o deti sa starám mechanicky, akokeby som ich nemilovala. Ja už sa aj tohto bojím, či je to normálne v tomto stave, alebo mi už fakt začína prepínať. Najhoršie pre mňa je že mám problém veriť, že lieky zaberú ☹ Držím nám všetkým bojovníčkam palce. Štastní to ľudia, ktorí toto nikdy nemusia zažiť.
Ahojte,užíva niekto valdoxan?
@172 Ja beriem už dlho .
@maki43 ahoj spala som celkom dobre,no po liekoch spím dobre..rána sú horšie,uvidím.dnes aký bude deň .včera že hrôza
@maki43 tak začiatok liečby ... zatiaľ necelých 7 týždňov
@slavkasobanska ako vám bolo na začiatku užívania? Koľko tab užívate a kedy?
@slavkasobanska no ja zajtra piaty den vyssia davka. Mne nie je ze zle od zaludka, alebo bolesti skratka ako by som dušu nemala neviem to popísať. Ziadne emocie vo mne smiat sa, plakat radovat neviem ci to chapes, ale myslim, ze pri zvysovani davky je to normalne.
@patricia_b ano moja. Poteš ma, zaberu a bude fajn však? A ty ako sa cítiš?
@172 beriem jednu večer.a dobre mi je .
@maki43 to mám aj ja..neviem čo si na obed nedam po starom lieky . neviem
@slavkasobanska a keď ste ich začala brať nezhoršil sa vám stav?
@sofiajaj 🙁 Je to strašné viem ako sa cítiš. A manžel čo?
@172 už ani neviem,ale tuším že mi nebolo zle...
Dievčatá poraďte mi,mám pokračovať v tých vyšších dávkach??ale som taká na nič..neviem .
Ahojteeeee....uplne super som sa zabavila vcera😘
@slavkasobanska a ako sa cítiš?podľa mňa nie len Tá rozhodili tie úrady, ale veď máš ich doma a uvidíš....sama vieš, že začiatky sú ťažké.Aby si nebola ešte viac otapena a taká k nicomu.

@sofiajaj skus psychologa,