Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa malý bobinko 😍😍😍
@eliska13 Ale toto nemá riešenie. Tak ako ani moje trápenie nemá riešenie. Jednoducho musíme nejako začať hoc aj máličko a prosto to len prežiť. Je to síce pekné, že vždy sa nájde riešenie, ale sú situácie, že sa nenájde. Sama tehotná a s tromi deťmi to je prosto sakra prieser. Ako ja sama a takými dlhmi na krku ako mám a bez bývania. 👍 Tak to fakt riešenie netuším.
@mimiqa Zlatučký je zajko.
@patricia_b zlaty bol😁
@saslavka73 fsak on je zajko.....podobne priezvisko tak ho aj volam 😘😁
@mimiqa môj je vankúš a volám ho vankúšik pampúšik 😂
@patricia_b inak ako aa mame🤗
Ahojte bambulky....co mate nove...co ste robili...spanie mate dobre??? Aspon daco mile cez vikend sa prihodilo??? Ja nic som nestihala...no triasku som mala dva krat a to neviem preco🤔
@mimiqa dnes mám kontrolu u psychiatričky .. pribrala som od prepustenia 12 kg 🤭
@patricia_b ja o tyzden....to asi tie lieky robia ved....napis co nove
@mimiqa malý je úplne iný, keď je dospelácky oblečený😂vyzerá byť také spokojné bábo.Vikend rýchly a dobrý.Horsie to dnešné vstavanie
@patricia_b vôbec Ti to na tvári nevidno sú to asi len kilá čo si predtým schudla, keď si sa ttapila
@mimiqa neskoro som večer zaspala.No nechcelo idem so synom k očnej skontrolovať zrak od min.roka nosí okuliare a musím kúpiť druhý rám má iba jeden a na tréningu mu do nich kopli loptu a pokazil sa.Uz som ich raz reklamovala opravili a zase tá istá chyba.musi mať aj nahradne
Tak pekný deň všetkým hlásili, že v noci dážď vietor a u nás je nádherne😁
Nemala som sa pytat na co sa liecim :(
@patricia_b preco Patka?????mne nič moc ale bola som vonku..hlava sa mi točí akurát..
@slavkasobanska mňa posielala s akútnou psychotickou poruchou (popôrodná depresia)... tak som bola v tom a ja mám akútnu schyzofrenickú poruchu
@patricia_b preco?
@mimiqa ja neviem prečo, ja som sa len opýtala, aby som vedela doma povedať
@patricia_b a nie je to jedno?hlavne, že Ti je dobre, lieky zabrali, fungujes ...čo už narobis?
@eliska13 len toto sa môže hocikedy vrátiť, kým poporodna sa vylieči a vrátiť sa môže až s ďalším babom ... ale som rada, keď viem na čom som
@patricia_b myslím, že každá z nás to má na celý život a vrátiť sa to môže kedykolvek.vobec to tak neber😄môžeme byť rady, že neležíme v nemocnici a nič nám nezaberá.
@patricia_b neboj sa,išla si na začiatku a io sa da rýchlo podchytiť,neboj nič. ..veď
ako pekne fungujes...
@sylvia30 musím to spracovať, ale mám zníženú dávku liekov

@saslavka73 prečo si to myslíš?veď teraz to vidí ako úplne zle, lebo bez peňazí, malé deti, muž odchádza a pravdepodobne je chrapun podľa toho čo písala vedľa, ale je šanca, že si nájde niekedy iného chlapa, od muža má nárok na výživné teraz pokým sú spolu nemá možno od neho ani peniaze, ako iné jej nezostáva len bojovat spravila chybu to jej nemusím písať to vie.Myslim, že je hodne zúfalá bez podpory rodiny s 3 deťmi a myšlienkou či uživí ďalšie.
Aj ty si hľadala cestu ako niečo zmeniť, bojovat a prežiť to.
@sofiajaj pri toľkých malých deťoch, tehotenstve, problémoch je úplne normálne, že nevladzes.