Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@maki43 ja som tiež bez emócií,dám si obed a pôjdem si ľahnúť som taká nevyspata..
@jankarec nemám kde nechať malého
@patricia_b vcera dosiel na chvilku za malym.moj....este on si urcuje pravidla...v pondelok mam psychosku...tiez som dajako mimo...
@mimiqa ja som na začiatku zase :/ ... celé zlé
@patricia_b aj ja...verila som ze to dam...no vecer uz ma chyta panika strach
Ahoj dievcata. Je tu niekto z vt? Potrebujem sa nieco opytat. Dakujem
@patricia_b co sa deje moja, nie je dobre?
@maki43 Patka ,čo je???ja som dnes ani v obchode nebola,a treba mi ísť,nemám skoro nič doma .ako ovocie,zelenina ..mám slabé nohy .
@maki43 vôbec nie je dobre, cítim sa ako pred prvou návštevou psychiatričky ... vrátil sa mi aj ten hrozný hlas a úzkosti k tomu
@slavkasobanska ja som sa dnes dlho odhodlavala či pôjdem von, strašný strach ma chytal, že zabudnem malého von
@sylvia30 Jasné treba skúsiť.
@patricia_b a bola si napokon ?????
Bambule ahojte....ako
@slavkasobanska nie, nebola dala som si dvojnásobnú dávku liekov podľa potreby a prešlo to a dúfam, že sa to nezopakuje tak skoro
@patricia_b sa rad foti drobec ze 😚
@patricia_b dobre ....akého máš fešáka pri sebe ..HM ..
Ahojte u nás sneží.. parádne,a ja hlava jak na výstrel..ale bola som uz na nákupe,vyvetrať sa,a idem variť..koprovu omáčku,guľky mäsové,zemiaky...nič iné ma nenapadlo .
@slavkasobanska fasa ze sneh....no ja nevarim...chlapa nemam tak sebe cestoviny so zeleninou
@mimiqa veď ja len pre seba varím ..,neviem prečo mám stále bolesti hlavy,bola som už všade na vyšetrení.....nechápem .tlak m teraz oki a tlaky vždy .

@slavkasobanska moja ja som spala od polnoci do piatej. Hodila Ad a na stitnu da este na hodinku zaspala. A potom som o pol deviatej este na hodinu zaspala. Bola som vencittak, ale je tam zimatoho, umyla riad urobila salat dcere aa o hodinu do prace. Mne nic takto nie je, ale taky pocit prazdna mam ziadne emocie vo mne a nechut nieco robit. Do vsetkeho sa musim nutit. Dufam, ze uz to zaucinkuje dnes je to tyzden.