Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte holky ako? Ja bola som psom vonku, tiez ma hlava pobolieva, ale som pred menzesom, takze normal. Je mi tak o 20% lepsie, ale este to neni ono. Doobeda sa snazim oddychovat, aby som potom v robote bola vykonna. Tlak mam aj ja fajn 112/80 takze je to len v hlave. Dnes 8.den vyssia davka, uz by to mohlo nabrat plny ucinok. Ale tuto noc dievcata lahla 22.20 a stavala o 6.30 hod. V kuse. Zajtra ale robim, tak vecer dojdem zz prace o 20.15 vyvencim psa a pojdem o 21 hod. Spat nech som rano o 5 fit. Ale spavam, to je asi zaklad. Aj takato vec ma dokaze potešiť
@mimiqa tak ja na také neverím .a to skoro stále??ale mám okuliare do diaľky aj blúzka a nosim len ku tv .asi tu bude chýba..
@patricia_b ty máš tmavšie vlasy?pasuje Ti to
@mimiqa idem kura upiecť a ryzu
@slavkasobanska počula som ráno v teleráne, že u Vás sneží aj u nás sa ochladilo, ale aspoň slnko svieti
@slavkasobanska ja verim....okuliare jojooojjj to ano
@eliska13 áno tmavšie a ofinku
Vcera tu bol chlap za malym chvilku...dnes asi 20 minut...samo zla som ja..stale vytykal peniaze...ja reku chcem aby dosiel a dame pravidla neze on si dojde kedy chce bude chodit kam chce a mna tu piksne....zajtra mam skolu aj jazdu...on mi povie ze vsak zajtra ti idem robit opatrovatelku....ako to som nevedela ze ked je otec so synom on je opatrovatelka...ja by som ho tak vyfackala ...uplne decky je..utoci..nervozny..vsak on odisiel
Užíval s vás tú nikto AD Dulsevia
no ako holky? ja klop, klop poobedie fajn. ešte hodku a idem domov z práce. a ráno nanovo do toho. Joj nechce sa mi. tak sa držkajte. Pa
@maki43 Ja sa čudujem že ty takto vladzes robiť.
@saslavka73 vladzem moja. Mam dojem, ze v tej robote sa mi tie baterky nabiju. Ale doma som ko. Pa
Babulky ze ftip
10 MAMICIEK NA MATERSKEJ SA OPYTALI "CO ZVYKNETE ROBIT VO VOLNOM CASE"
7DEM Z NICH ABSOLUTNE NECHAPALO OTAZKE. 2 ZASPALI POCAS ODPOVEDE. POSLEDN SA OD VTEDY NEVIE PRESTAT SMIAT✌😁😂🤣
@maki43 Inak aj ja vládzem celkom. Tam nemám čas nad blbosťami špekulovať, tak sa sústredím na robotu tak som celkom ok potom aj doma.
Ale tento víkend by som si rada oddýchla.
@saslavka73 no ty ako sa mi mas
@mimiqa Vieš čo dobre. Ako som v tej robote mám hlavu zamestnanú tak fakt lepšie. Robota ok, kolektív ok, neviem ako na nich pôsobím ja??? Uvidím........
@saslavka73 to uz je vedlajsie hlavne ze ty si fit 😘
@mimiqa Veď áno. Len stále neviem čo s firmou a tak.
Ahojte ,čo to je so mnou,ja som strašne unavená,nič nevládzem,motá má .a to už pár dní mi je tak ..na odpadnutie .,spala by som..no nedá sa mi cez deň spať .ale nie som nervózna ...tlak mám oki
@slavkasobanska No ja som vyčerpaná ako kôň. Ešte aj návštevu čakáme.
@saslavka73 ale ja nevladzem,em vôbec nič .
@slavkasobanska Ja viem moja. Tak nič nerob.
@saslavka73 som z toho len nervózna čo mi je..,taká som nebola vyčerpaná
@saslavka73 hmmm s muzom bola debata?
@mimiqa Nejaká bola, ale vlastne aj tak nič neviem. Takže neriešim.
@slavkasobanska daco vonku....aj kamoska ze chodi jak nadrbkana
@mimiqa myslíš??už som nešťastná z toho..
@slavkasobanska mna tiez boli hlava...taky tupy tlak v nej..nezvyknem mavat

@slavkasobanska hlava staci ze ta niekto uriekne zle myslienky dava do teba a je to