icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
16. apr 2019

@mimiqa neviem ..jojjj

mimiqa
16. apr 2019

@patricia_b sa musel chudak potit ze 😅😂

mimiqa
16. apr 2019

@slavkasobanska mudrovat syn vie ale aby uz daco urobil nie 😅😂🤣

eliska13
16. apr 2019

@slavkasobanska a už prebehli zásnuby?😂či sa čaká na vhodnú chvíľu?

eliska13
16. apr 2019

@jankarec neviem či by som naňho išla tak zhurta, lebo on je urážlivý a jesitny podľa toho čo píše a potrebuje pomôcť s hypo a celkovo peniaze na dieťa, deti ...veď je na MD, ale myslím, že do pár týždňov je spat

slavkasobanska
16. apr 2019

@eliska13 ešte neboli ..neviem ako to chce urobiť .ale dnes odchádzajú zase do Berlína na veľkú noc..tak budem sama.

eliska13
16. apr 2019

@slavkasobanska závidím tým ľuďom bez zavazkov😂hneď by som niekam vypadla.Ty si šikovná zvladnes

jankarec
16. apr 2019

@eliska13 ano, mas pravdu

mimiqa
16. apr 2019

@eliska13 a kam by si sla 😅

patricia_b
16. apr 2019

@mimiqa čo on? Ale ja 😂 ... radšej rodiť by som šla

mimiqa
16. apr 2019

@patricia_b aj ja..dnes mi uz zo dva krat chlap vykrikol peniaze nechape ze som na rodicovskej...kokos taku by som mu vylepila...ist cez deti cez peniaze sa vydierat jak ubohy chudak

patricia_b
16. apr 2019

@mimiqa ja som dostala ponuku na učenie na priemyslovku, ak budú potrebovať matikárku ... mne nevykrikuje našťastie peniaze

mimiqa
16. apr 2019

@patricia_b doteraz vsetko ok skoncila mi materska mala som slusnu na to tyzden odisiel...kokos ako...nech je ticho..a ja mu este davam maleho hoc kedy hoc aj tu spal chapes..dnes tiez doobeda hodinu...nemam problem....a on bud nedviha ked ho potrebujem bo mi nejde internet....ako soplave decko...len tam chod robit..zmena pomoze

mimiqa
16. apr 2019

Muz"Milacik chcel by som sa v posteli naucit nieco nove 😘"
Zena"Pod ,naucim ta natiahnut plachtu 😅😂🤣"

slavkasobanska
16. apr 2019

@eliska13 áno veľa cestujú..ale nech chodia, keď boli malí nikam sme nemohli ísť ..

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa do lesa na chatu, chodiť na prechádzky, večer masáž hocikam len nech nič nemusím😂ale, ak mám popustiť fantáziu Benátky či Rím túlať sa uličkami dať si kavu popozerať Italov😍ale momentálne idem vyvesat prádlo a von so psom

eliska13
16. apr 2019

@patricia_b ja 2 mesiace čakám na termín u zubára vypadla mi plomba a, keď sa konečne dovolam neurológovi čo nikdy nezdvihaju telefón dajú mi termín v ten deň, keď mám zubára to je ako naschvál.stale som seknuta v krížoch pár dní lepšie pár horšie sumi mi v uchu z toho ťahá sa mi to až do hlavy, tak zruším zubára ešte, že ma to zatiaľ neboli.

mimiqa
16. apr 2019

@eliska13 fuuu Benatky bleeee aspon pre mna ale Florencia wau....ja by som sla do Svajcu hory ach

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa hehe to mi pripomenulo minule syna dala som mu posteľné prádlo nech si natiahne a nevedel paplón navliect bolo to smiešne zároveň smutné pozerať ako sa s tým morduje
@patricia_b obdivujem Ťa, že Ťa baví matematika

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa nebola som v Benátkach, ale veľa ľudí hovorí, že smrad, masovka všetko okadene od holubov.Ale mne sa páči ten ich životný štýl, móda, gestikulacia taký elan.

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa takže chodí domov omrknut?čo čaká, že vymodlene dieťa dáš do jaslí a spravíš mu traumu, aby si mohla ísť do práce, aby bol spokojny.moja suseda dala teraz 10m, lebo ju to doma nebaví dieťa na nej nalipnute ako hrom a teraz tam plače už je hned po 2 t choré.
@slavkasobanska jasné dnes sa dá lacno cestovať.

mimiqa
16. apr 2019

@eliska13 neviem.o co mu ide...dojde len kedy on chce..peniaze dom vykrikuje..Benatky nie nie to tak nieje....onicom fakt

eliska13
16. apr 2019

@mimiqa a ako to zvládaš vieš dobre spať?

1andrea111
16. apr 2019

Zdravím vás dievčatá, rada vás čítavam ako sa mi máte. Ja tak celkom OK, teraz dosť oddychujem. Dávam do pozornosti, ak by mal niekto záujem
http://www.slea.sk/aktuality/cs-logoden-2019-ap...

1andrea111
16. apr 2019

@sylvia30 ako sa mi máš? Spávaš už lepšie? Tiež som sa natrápila s tým spánkom pokiaľ sa to ako-tak ustálilo. Už máme vonku celkom slniečko, začnú byť lepšie časy

Inak celkom ma zaujal ten liek prothiazin, máte s ním ešte niekto skúsenosti?

1andrea111
16. apr 2019

@matag v akej si to nemocnici? Ako sa máš?

matag
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
16. apr 2019

@eliska13 uplne v poho...ja ho mam na haku✌

eliska13
16. apr 2019

@1andrea111 ako po operácii rýchlo si sa zotavila?a ako to bolo s AD pred narkozou ty si sa na to tuším pýtala mala si vysadiť?či len tie staré typy ja som mala to napísané v predoperacnych

sylvia30
Autor odpoveď zmazal