Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@zara1357 ideš na rezervu.... všetky máme väčšinou všetko, nehladujeme, nemáme choré deti a aj tak....len mozog a psychika nepracuje ako má.Byt zavretá doma je to najhoršie čo môže byť pre teba.Niekedy o to ide vyrevat všetko u psychologicky a niečo zmeniť, aby to nebolo tak zle.
@eliska13 ano asi tak.. sem som sa odhodlavala napisat od januara, poziadat o pomoc kupit si nejake lieky v lekarni... stale som si hovorila, ze to je normalne, ze je toho vela namna, ale zhorsuje sa mi to a teraz som este viac mimo ako v tom januari-vtedy som plakala raz za mesiac, teraz placem skoro kazde 2hod..
@zara1357 ach jo poznam....ja byvam od leta inde...tu nemam absolutne nikoho...ako poznam tu ludi ..len to je take ahoj dobry den....este ktomu mojej polovicke dobre si b ka...namiesto pomocnej ruky..hadky a odisiel od nas..sama s dvoma detmi..este sa musim natahovat o kazdy cent snim...i ked posledny tyzden uz aj sme sa rozpravali boli spolu von aj tu spal tri noci...ja neviem dokedy ho to takto bude bavit...plus robim vodicak ..ktorym to zacalo..uplne proti je tomu stale..neze by bol rad...par krat sa stalo ze som nemohla ist na jazdu bo naschval nedosiel....tak je dcerka so synom...a cudujem sa ze este rozmyslam😅😂ze vsetko davam .... mam z minulosti skolu😅🙃...ja uz nikomu nedovolim nicit moju psychiku
Ahojte dievcata no uz som sa dostala aj ja sem nemala som vcera cas robila som pupavovy med, bola som u rodicov a uz vecer, dnes zase praca ale po praci som bola u kozmeticky a nechala som sa trosku rozmaznavat a padlo mi to super, hned je krajsi den ked nieco urobime pre seba.Slavka tebe dakujem za ❤velmi potesilo, prajem ti aby si sa z nemocky vratila uplne zdrava a plna elanu.
@ivka185 ďakujem ..a nebudem mať internet ,tak vám asi napíšem keď sa vrátim .3-4 týždne. Jojjjjjjj ...
@slavkasobanska cooo?veď to aj abstak bude😂z oboch strán.Maj sa tam krásne a veľa počúvaj, aby si nám potom dala rady paaaa
@eliska13 no veď to..až mám strach .no už idem 7 x do nemocnice
@slavkasobanska V nemocnici nebude internet? Co tu budeme bez teba robit tak dlho.
@ivka185
@slavkasobanska
@eliska13 spravíme si vždy ráno kávičku a budeme myslieť na Slávku,keď príde nadelis nám rady ako máme ďalej žiť🤔.
@ivka185 neviem..niekedy tam nebol a ja mám iba doma keď som ,optická sieť .
Dievčatá je toto možné, že som na tom rovnako ako pred dvoma mesiacmi, keď som sa začala liečiť?
@patricia_b ako to?
@bubu62 necítim zlepšenie
@patricia_b Je to este kratko podla mna, chce to viac casu. Ja sa liecim uz roky a nemozem povedat ze som ok kazdy den.Zial.
@patricia_b Patka,teraz je aj zlé počasie .
Dievčatá,myslite na to že cely mesiac nebudem variť,nič ..len posteľ,terapie,kávička,cigaretka ..to sa tak utesujem iba...
@ivka185 :( ale keby sa aspoň neseparujem od malého
@slavkasobanska joj, aj mne budes chybat, musis potom porozpisovat do detailov , ako to tam bolo a tak..rady porady ake davali..🙂
@patricia_b Zmeni sa aj to uvidis ved je to take slniecko ,to sa neda ho nelubit. Vydrz.
@patricia_b moja pocasie
@patricia_b ten moj model 😘
@slavkasobanska a v nemocnici nebude wifina?🙂
@mimiqa on je ... teraz je s tatikom vedľa a pozerajú Mášu, kým ja tu mám pustenú romantiku 😂
@kajkag veď neviem ..
@pandravachrusta všetko vám potom napíšem .....budem mať oddych od mobilu .tv .len hokej budem chodiť pozerať..

@mimiqa ja som kedysi meditovala, cvicila jogu, pozitivnu energiu som kazdemu davala a teraz som pravy opak, aj si poviem co pozitivne treba v tychto mojich "sra#kach" vidiet, ale neviem sa vnutorne na to prepnut-uverit tomu..
Moje ja, by si dalo facku a povedalo si, mas vsetko co si kedy chcela, takale sa spametaj a uzivaj zivot, ale... moje telo/mysel sa na to nevie vobec nastavit- citit to verit v to..