Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
ahojte!
Chcem sa spytat na vase skusenosti. Beriem prvykrat v zivote AD kvoli uzkostnej poruche. Uz 7 mesiacov. Najprv Citalec 10, teraz 2. mesiac Citalec 20. Ale uzkost sa mi objavuje hocikedy, hoci je mensia a menej trvacna ako predtym... skor take zachvevy, ale skor ako som antidepresíva brala, mala som pocit ze to bude lepsie, iné... ze tie lieky budem citit silnejsie a na uzkost zabudnem, lebo sa neobjavi mozno aj 6 mesiac - rok ziadna... ze na nu uplne zabudnem... ako predtym, kym som uzkostnu poruchu vobec nepoznala...
ake mate skusenosti vy? ako sa citite, ked beriete AD niekolko mesiacov? Viem, ze Citalec je jemnucky. Vraj najslabsi...
Dakujem za vase podnety a pekny piatok.
No baby ja sa mám o 2 týždne ozvať a poriešíme nemocnicu
@sylvia30 mam s nim skúsenosť, u nas je povolený takže sa tu da kúpiť skoro všade. Mnoho starší ľudí v našom okolí ich berie aj na bolesti napriklad. Stav sa im oveľa zlepšil. Je to tu už veľmi rozšírené, myslím si že je to skvelý produkt. Existuje veľa druhov čo sa % týka. Odporúčam veľmi! Úžasné výsledky sú aj pri epilepsii, kde sa počet záchvatov rapídne znížil. Samozrejme každý reaguje inak, ale osobne počujem od každého len pozitíva. Nie si po ňom vôbec otapnuta ani nic take, keďže je olej zbavený omamnej latky. Tym padom zostavaju len pozitiva. Za pokus to rozhodne stojí.
@patricia_b a preco ta chcu zas dat do nemocky?
@jankarec lebo sa mi nepolepšilo
@sylvia30 inak ja mám dávkovač a je to super vec
@sylvia30 ideš si ho objednať a vyskúšať?
@sylvia30 to je normalne v zaciatkoch liecby, mozog mal riadny zaberak aj chorobou aj naslednymi liekmi..to sa upravi casom..
@sylvia30 neviem prečo zase do nemocnice, možno že tie vyšetrenia sa skôr urobia v nemocnici ako keby sa mám objednávať a chodiť
@patricia_b to je pravda s tými vyšetreniami.
@sylvia30 ja mám takýto, v sobotu alebo v nedeľu si ho ndavkujem a potom počas dňa užívam a viem isto povedať či som užila .... netuším či idú robiť vyšetrenia