icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bubu62
6. máj 2019

@duska87 kvôli čomu ho berieš?

mimiqa
7. máj 2019

@saslavka73 ach...dame to ❤😘

mimiqa
7. máj 2019

@eliska13 ja to tak robim..oplachnem tvar studenou vodou alebo zadnu cast krku..hned mozog reaguje to je pravda.....bezcitny az velmi..ja hladat chlapa nebudem on pride sam 😘😅

eliska13
7. máj 2019

@saslavka73 to je výzva tie jeho slová.Chlap sa má postarať chceli sme byť emancipovane a máme na krku všetko deti, domácnosť, celé dni v robote a tabletky v šuflíku.stale hovorím žena s deťmi by mala robiť pol úväzok, lebo takto nič nie je poriadne.uz bol na nejakom pohovore?

mimiqa
7. máj 2019

@eliska13 dnes si musim vypytat peniaze ach to bude zase 🤔😨

eliska13
7. máj 2019

@mimiqa no to verím hrča v krku a predslov, akokeby si ich išla rozflakať do mesta.Ale aspoň slnko dnes je to boli strašne dni upršané tmavé.

mimiqa
7. máj 2019

@eliska13 otrasna zima..dazd vietor fuj...ved to potrebujem malej na tabor plus idu na vylet zo skoly do Viedne....no uz pocujem...zase som dobry ked treba peniaze 😡

patricia_b
7. máj 2019

Dobre ranko dievčatá

mimiqa
7. máj 2019

@patricia_b ahojteeee😘

bubu62
7. máj 2019

@mimiqa no a čo,však keď hovno robí nech aspoň platí,deti sú aj jeho.

mimiqa
7. máj 2019

@bubu62 uplne bez problemov mi dal..vyuzila som to ze sa ponahlal na stavbu ze beton mu vezu rychlo som trepla sumu a dal 😂

bubu62
7. máj 2019

@mimiqa 🤣😂to ja takto aj na môjho,keď niečo🤣😂

mimiqa
7. máj 2019

@bubu62 tak 🤣😆😘inak by bolo.okolo toho tolko reci

patricia_b
7. máj 2019

@mimiqa ako sa máte?

mimiqa
7. máj 2019

@patricia_b myveselo🤣😅😂uz sme sa boli prejst..kukame Masu..za chvilku obed...a sup hodit slofika

patricia_b
7. máj 2019

@mimiqa závidím ten šlofík, môj cez deň výnimočne spí

eliska13
7. máj 2019

@mimiqa bol to moment prekvapenia a poobede už zabudne😂tvoja dcéra ide do Viedne?my máme takú na houby školu všetci čo počúvam same pekne výlety môj syn ide do Skalice som sa potešila, že na Batov kanal, že pôjdu na lode sa plaviť a on, že nie do mesta prejsť sa a trdelník kúpiť😂
Minulý rok boli na lanovom centre v Cunove to zase veľa detí sa báli ísť hore do takej výšky teplo bolo vyše 33 st, rok predtým v centre mesta na zmrzlinu.Neviem či som nevďačná, ale výlety o ničom to už fakt, keby ich zobrali na železnú si opekať, loptove hry, nejakú zábavu, nech sa vyberajú, ale tak každý kašle na všetko nech už sú prázdniny😂
Kam idú do Viedne do Zoo, dom mora či len tak na prechádzku?

eliska13
7. máj 2019

Aké máte plány na zajtra?

eliska13
7. máj 2019

@patricia_b ja som snáď celú materskú poobede spávala so synom 2,3 hodiny😁ale on večer chodil neskoro spať okolo 21:30 a ja o polnoci potom som to poobede dohnala.to bolo super dať obed a do peliesku😂

mimiqa
7. máj 2019

@patricia_b tak si lahni k nemu aj ty 🤣

mimiqa
7. máj 2019

@eliska13 netusim kam tam idu😂🤣ale za 50 € hadam dakde pojdu 😜🤣...tu su vylety o hovne...no na strednej budu moct cestovat kade tade...potrebujem bankara 😉😆

patricia_b
7. máj 2019

@eliska13 mne chodí večer okolo siedmej ôsmej spať a keď spí náhodou cez deň, tak až okolo desiatej večer zaspi a to ja už nedávam, lebo zaspavam okolo deviatej

mimiqa
7. máj 2019

@eliska13 na zajtra????nicnerobenie🤣😂😅

mimiqa
7. máj 2019

Baby od dnes dietujem makat idem na sebe...10 kil musi ist dolu ako nic do jula..dalsich 10 do zimy...skoro som skolabovala na vahe😡😱

bubu62
7. máj 2019

@mimiqa aj ja chudnem.

bubu62
7. máj 2019

Cca😂

mimiqa
7. máj 2019

@bubu62 ja od dnes ...som tvoja 🤣😂

bubu62
7. máj 2019

Ja mám Euronu,dávala som do skupín svojich a odkedy pijem čaj je mi akosi lepšie,dnes som si nasadila Alventu,kedy zaberá?

patricia_b
7. máj 2019

@bubu62 ja mám tu chudnutie 😂

bubu62
7. máj 2019

Mňa ten čaj akosi naštartoval,dala som si Alventu a strašne ma bolí hlava,zajtra si už nedám.