icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
15. máj 2019

@mimiqa u nás spánok cez deň nehrozí ... daj vedieť ako si dopadla

mimiqa
15. máj 2019

@patricia_b on uz malokedy..ale tu pol hod si zdriemne...ach kde su tie casy ze spal aj dve...som porobila daco

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. máj 2019

@eliska13 1x?? Od januara mam.lekarku....taxikar ma pocka zobere aj domov....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. máj 2019

Takze sa hlasim. Lekarka ze to nemyslite vazne ze ste dosli taxikom😱tak som spustila..navrhuje mi nemocnicu na oddych...ze moj je max ignorant nezodpovedny..tie jeho vyhrazky a nechodenie...ze zanedbava vychovu....mam podat podnet na socialku..aj to ze neplati..ja ale ja ako mam ist do nemocnice potrebujem to..no on s malym nebude ...ona je otec ma zodpovednost na to su predsa zakony..ze mam zavolat policiu pekne odovzdat maleho ze ja na prikaz doktorky idem do nemocnice no otec sa nestara ze oni si ho budu hladat...ona sadnut si snim ak to nrpojde po dobrom ze bohyzial takto..nie ste stroj...a on vam este pridava...a pekne sud mam poriesit....chapete??? Takto aby som dopadla..co som chcela rodinu...mna to rak mrziii vsetko...

bubu62
15. máj 2019

@mimiqa nikde to nie je ružové,ale keď musíš neboj sa,musel by sa postarať.

kajkag
15. máj 2019

@slavkasobanska som rada, že ti je lepsie. To už 2 týždne prešli? Neuveriteľne to beží. Držím palce aby si bola už bola domka❤️

ivka185
15. máj 2019

@mimiqa No mas to tazke , ale mozno sa to este da do poriadku a spameta sa aj on.Zavolaj alebo napis mu ze nastupujes do nemocnice a nech si to zariadi ale ze sa musi postarat o syna , a ked nie tak mu ho odvez pod dvere kde byva a tam mu ho odovzdaj a potom nech si robi co chce.

patricia_b
15. máj 2019

@mimiqa kde do nemocnice ideš? Ak ma zajtra moja pošle nech sa vypytam k tebe

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
15. máj 2019

@patricia_b este neviem...mam dat vediet lekarke bo mam za chvilku skusky na vodicak potom.pojdem

mimiqa
15. máj 2019

@eliska13 nic napisala som ze nech dojde chcem sa dohodnut porozpravat...v klude...ked nie tak uz naozaj sud.....on nereaguje aj tak..no viem.ze uz mu nepisem nevolam.....neterku mam vybavenu hocikedy bude s malym aj dcerka..mam ho na haku...cakat kedy sa uvedomi..a mna zatial porazi

slavkasobanska
15. máj 2019

@kajkag áno ,rýchlo to ide,a výborne tu je .ako na liečení

patricia_b
15. máj 2019

@mimiqa škoda, to sa asi nevidíme

patricia_b
15. máj 2019

@slavkasobanska a nie si na liečení?

mimiqa
15. máj 2019

@patricia_b hmm.musim.po
.bo to chcem urobit...

janefonda
15. máj 2019

@eliska13 sera su väčšinou lepkavej konzistencie, preto je dobre davat ich na noc. Okrem ineho sa pocas spanku nase telo regeneruje a tym padom aj pleť.

janefonda
15. máj 2019

@mimiqa ten tvoj chlap je divný. Mysli len na seba, to sa tak nerobí ked ma rodinu. Hlava hore, skus sa vyspať a uvidíš čo prinesie zajtrajšok.

mimiqa
15. máj 2019

@janefonda robim testy z autoskoly tak momentalne mysel je sama krizovatka znacka🤣😂😉

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
15. máj 2019

@mimiqa aspoň sa máš čím rozptýliť.

mimiqa
15. máj 2019

@eliska13 tiez by aspon fotky chlapov tu boli 😂🤣

bubu62
15. máj 2019

@janefonda čo si kozmeticka?

janefonda
15. máj 2019

@eliska13 nemam s kolagenom z lekarne skúsenosť, ale mohlo by to fungovať. Ono zaklad je hydratácia - piť vodu, tam to začína.
@bubu62 ano som.

slavkasobanska
16. máj 2019

@patricia_b som na psychiatrii ...

mimiqa
16. máj 2019

Ahojte bambulky...je mi.lepsie...celkom vyspata....kavicka sup☕

mimiqa
16. máj 2019

@slavkasobanska aj ja mam ist.aj sa tesim...uvidim po skuskach