Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b on uz malokedy..ale tu pol hod si zdriemne...ach kde su tie casy ze spal aj dve...som porobila daco
Takze sa hlasim. Lekarka ze to nemyslite vazne ze ste dosli taxikom😱tak som spustila..navrhuje mi nemocnicu na oddych...ze moj je max ignorant nezodpovedny..tie jeho vyhrazky a nechodenie...ze zanedbava vychovu....mam podat podnet na socialku..aj to ze neplati..ja ale ja ako mam ist do nemocnice potrebujem to..no on s malym nebude ...ona je otec ma zodpovednost na to su predsa zakony..ze mam zavolat policiu pekne odovzdat maleho ze ja na prikaz doktorky idem do nemocnice no otec sa nestara ze oni si ho budu hladat...ona sadnut si snim ak to nrpojde po dobrom ze bohyzial takto..nie ste stroj...a on vam este pridava...a pekne sud mam poriesit....chapete??? Takto aby som dopadla..co som chcela rodinu...mna to rak mrziii vsetko...
@slavkasobanska som rada, že ti je lepsie. To už 2 týždne prešli? Neuveriteľne to beží. Držím palce aby si bola už bola domka❤️
@mimiqa No mas to tazke , ale mozno sa to este da do poriadku a spameta sa aj on.Zavolaj alebo napis mu ze nastupujes do nemocnice a nech si to zariadi ale ze sa musi postarat o syna , a ked nie tak mu ho odvez pod dvere kde byva a tam mu ho odovzdaj a potom nech si robi co chce.
@mimiqa kde do nemocnice ideš? Ak ma zajtra moja pošle nech sa vypytam k tebe
@patricia_b este neviem...mam dat vediet lekarke bo mam za chvilku skusky na vodicak potom.pojdem
@eliska13 nic napisala som ze nech dojde chcem sa dohodnut porozpravat...v klude...ked nie tak uz naozaj sud.....on nereaguje aj tak..no viem.ze uz mu nepisem nevolam.....neterku mam vybavenu hocikedy bude s malym aj dcerka..mam ho na haku...cakat kedy sa uvedomi..a mna zatial porazi
@kajkag áno ,rýchlo to ide,a výborne tu je .ako na liečení
@mimiqa škoda, to sa asi nevidíme
@slavkasobanska a nie si na liečení?
@patricia_b hmm.musim.po
.bo to chcem urobit...
@patricia_b som na psychiatrii ...
Ahojte bambulky...je mi.lepsie...celkom vyspata....kavicka sup☕
@slavkasobanska aj ja mam ist.aj sa tesim...uvidim po skuskach

@mimiqa u nás spánok cez deň nehrozí ... daj vedieť ako si dopadla