icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

karolinabese
28. máj 2019

karolinabese

Dnes o 17:50
Baby som v 13tt. V 4 tt som vysadila ad. Neviem co sa stalo ale je mi hrozne. Nevolnostami trpim cele tehu. Posledny tyzden sa pridali hnacky, boli ma zaludok, brucho. Proste hroza. Neviem ci tyzdnova viroza alebo proste sa vratila uzkost a pp. Ale z tychto stavov mi je hrozne. Chudnem, som na cole a tycinkach. Co robit? Poradte prosim.. ak ad tak ake? Predtym som brala citalec. Ked ste sa k liekom vratili mali ste zase vedlajsie ucinky??

ivka185
28. máj 2019

Dakujem vam zienky zo ❤ vsetkym .

mimiqa
29. máj 2019

@karolinabese zvys mg

mimiqa
29. máj 2019

Bambulky tak ako sa mate. Verim ze bude uz len lepsie a lepsie. Ten vodicak tak sa tesim. Dcera ma tak rozveselila. Plus 4kg som schudla. Pokracujeme do plaviek ✌

patricia_b
29. máj 2019

Už len dve a pol hodiny v nemocke

mimiqa
29. máj 2019

@patricia_b 🤣😂😅uz uteeecccccc😜

patricia_b
29. máj 2019

@mimiqa šla by som hneď

mimiqa
29. máj 2019

@patricia_b zdrhni😅bude v spravach usla pacientka 😂😆

patricia_b
29. máj 2019

@mimiqa no ďakujem ti pekne

mimiqa
29. máj 2019

@patricia_b budes medialne znama xixi 🤣😂tak ako sa citis???? Verim ze plna Elanu oddychnuta😘

patricia_b
29. máj 2019

@mimiqa aj sa teším a aj sa bojím, ale večer mám psychoterapiu, takže uvidím či som sa posunula

mimiqa
29. máj 2019

@patricia_b nemysli na nic take...tes sa...po ceste sa zastavte v mekaci na zmrzku mnam 🌞

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
29. máj 2019

@eliska13 jojo Meder🌞ach bolo super. Instruktor mi bude velmi chybat. Jediny ma vybozkavala na rozlucku😂🤣...

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
29. máj 2019

@eliska13 bol doma hej..zas vytkol facky 😅🤣

pandravachrusta
29. máj 2019

@karolinabese viem , ze tak 2 mes . sa este drzia v tele AD.ja som to tak mala a viem, ze aj vela dievcat tu..tie 2 mes. je este v pohode a potom to zacinas pocitovat..skus sa spytat dr..depresia horsie vplyva na Teba a na miminko ako samotne AD..

slavkasobanska
29. máj 2019

@patricia_b to si nejako krátko??či sa mi to len zdá??hlavne nech ti pomôžu .

saslavka73
29. máj 2019

@patricia_b Úplne inak píšeš si úplne v inom leveli. Je to úžasné.

saslavka73
29. máj 2019

@mimiqa Bože už nech sa neposerie preboha čo to furt vykrikuje. To ma zámienku asi teda. Len vymýšľa.

mimiqa
29. máj 2019

@saslavka73 presne tak..ako sa mi mas

eliska13
Autor odpoveď zmazal
karolinabese
30. máj 2019

Dakujem baby za rady. Lieky uz mam. Je tu niekto kto bral citalec 10mg a pomohalo mu to? Je to najnizsia mozna davka. Koli tehu mozem len toto..

mimiqa
30. máj 2019

@eliska13 je to vajcak urazeny. .strasne sa ho to dotklo..ze som hlupaka z neho urobila. Nepozera na to co hovoril on..neriesim

patricia_b
30. máj 2019

@slavkasobanska no 10 dni som bola, že mi nesadla kombinácia liekov

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
karolinabese
30. máj 2019

@sylvia30 takze teoreticky by malo stacit? Asi kazda tehotna bere majnizsiu moznu davku ze?

eliska13
Autor odpoveď zmazal