icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
5. jún 2019

@eliska13 tomu ver🤣😂aj moj naj kamos jee na zozratie....zoznamim????🤪

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
5. jún 2019

@eliska13 ze😅😂🤣....to je mozno taka skuska okolo mna😮🤪😜 mne tiez staci jeden certisko..🙈🌞

patricia_b
5. jún 2019

@bubu62 tak ma triaslo 😂😂😂😂😂😂 ... chudák zubár sa ma pýtal či sa na neho hnevam

slavkasobanska
5. jún 2019

@patricia_b ale zvládla si to ..mňa tiež čaká

bubu62
5. jún 2019

@eliska13 podobne aj u nás ako u teba..s tým mužom.

bubu62
5. jún 2019

Ja som predtým u zubárky kričala,no teraz už nie po operácii,to akosi dobre zvládam.

patricia_b
5. jún 2019

@slavkasobanska
@bubu62 no najhoršie mám za sebou, už len malé kazíky

bubu62
5. jún 2019

@slavkasobanska ako sa más?

slavkasobanska
5. jún 2019

@bubu62 no tak to kolíše,no snažím sa ako sa dá ..

montemotherone
5. jún 2019

@eliska13 veru, chlapi to berú všetko tak zľahka. Idem, riešim. Nezamýšľajú sa do hĺbky. A my niektoré zas príliš 😕 Drž sa, nech sa cítiš lepšie ❤️

mimiqa
6. jún 2019

Bambulky zdravim a kavicka sup 😘

patricia_b
6. jún 2019

Včera sa balil so mnou do Prahy 😂

slavkasobanska
6. jún 2019

Ahojte kočky,ako sa máte???ja nič moc,v noci som nespala,dnes mi dala psychiatricka na spanie lieky,ale som taká nijaká,doktorka mi povedala že som prišla z nemocnice v dobrom stave,tak mi nemá byť prečo zle,..tak uvidím .

mimiqa
6. jún 2019

@slavkasobanska chyba ti byt medzi ludmi

mimiqa
6. jún 2019

@patricia_b jeminenko vidis aky sikovny

slavkasobanska
6. jún 2019

@mimiqa každý mi to vraví ..

mimiqa
6. jún 2019

@slavkasobanska no veru dojdes...musime fakt tu zurku urobit u mna inak to nevidim baby

pandravachrusta
6. jún 2019

@slavkasobanska ty si mozno prirodzene spolocensky clovek, mas rada byt s ludmi, preto Ti je tam tak dobre..doma si sama ako prst..musis nieco vymysliet ako sa viacej stretavat..mozno aj nejaku dobrovolnicku pracu, nieco, z coho budes mat aj dobry pocit, aj budes v kolektive lebo takto si zase len budes pomalicky priberat dalsie a dalsie lieky z ktorych Ti aj tak napokon nebude dobre a budes po nich ospata a na nic..

mimiqa
6. jún 2019

@slavkasobanska skus na dajaku kurz ist

mikavo
Autor odpoveď zmazal
mikavo
6. jún 2019

Ahojte, som tu nová. Chcem sa opýtať, či sa tu nachádza niekto, kto sa lieči z tetanie pomocou ad. Začala som brat escitalopram, ak mate chuť a čas, tak napíšte aj do správy. Zaujíma ma, ako a kedy vám zabrali lieky. Ako dlho ich beriete a podobne. Ďakujem 🙂

s.a.s.k.a.
6. jún 2019

@slavkasobanska nechces skusit nejaku brigadu na par hodin? Ozaj by ti bolo lepsie medzi ludmi. A zarobila by si si aj na psychoterapiu. To by ti tiez pomohlo. Skus daco vymysliet nech nemusis brat tolko liekov. Hlavu hore🙂

s.a.s.k.a.
6. jún 2019

Inak, ahojte baby. Ja som chora, je to otras v tomto teple byt chora a este aj zaavreta doma:( a kazdu chvilu ocakavam aj mrchu. Depresia, mrcha a choroba su super trojkombinacia😂

slavkasobanska
6. jún 2019

Ďakujem vám všetkým za podporu....a za rady musím zmeniť môj život ..lebo sa naozaj zbláznim .bola som veľmi spoločenský typ,a teraz úplný opak .mám vás rada...držíte ma nad vodou ako tak .

mimiqa
6. jún 2019

@s.a.s.k.a. pocuj menzes a horucka naj kombinacia. .🤪🤪🤪🤪😅

mimiqa
6. jún 2019

@slavkasobanska sme tuuuu🤪

kajkag
6. jún 2019

@slavkasobanska sme tu vždy pri tebe❤️