icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mm103
16. júl 2019

@mimiqa nečítam to tu veľmi môžem sa opýtať že čo mohlo tomu predchádzať?

ivka185
16. júl 2019

@mimiqa Ona ti to povie ,len jej nechaj cas nech to spracuje ona sama.Teraz jej tam pomozu ,terapie mozno aj nejake lieky a urcite pride aj k tomu ze sa ti zdvoveri.

mimiqa
16. júl 2019

@eliska13 😍

dika
16. júl 2019

@mimiqa to by trapilo asi kazdu mamu.Mozno sa ten dovod tyka priamo teba ☹

mimiqa
16. júl 2019

@dika juj dufam ze nie...mame priatelsky vztah..chodime hocikam spolu..nakupy kifca zmrzka dovolenky😂😁hrame karty....len nech uz sa vsetko na dobre obrati

mimiqa
16. júl 2019

@ivka185 ved pockam...len nech sa to uz nestane

mimiqa
16. júl 2019

@mm103 ako co urobila dcerka????

mm103
16. júl 2019

@mimiqa ano či si si všimla žeby bola iná alebo tak... inak ja sa niekedy obávam že mňa toto napadne urobiť... preto sa aj pýtam...

ivka185
16. júl 2019

@mimiqa Ten strach ci to neurobi znova bude velmi dlho ak nie vzdy, To ostane v tebe hlboko zakorenene a kontrolovat ju budes. Nechcem ta strasit ,ale viem o com pisem.....😢

kajkag
16. júl 2019

@mimiqa drzim silno palce, aby si mala dceru cim skôr pri sebe 😉

mimiqa
16. júl 2019

@mm103 nie nevsimla😢

mimiqa
16. júl 2019

@mm103 nikto a nic ti za to nestoji to urobit...to som.vysvetlivala aj jej....vies podla mna by to neurobila lebo dnes na urgencii jej robili vselijake vysetrenia a aj jej vysvetlili aj boli nanu trosku prisne co som rada..ze si mohla odpalit pecen..mona so slzami ze to som nevedela.....plakala som snou ze som tu...zaprisahala ze uz to neurobi...verim jej

mimiqa
16. júl 2019

@kajkag dakujem....verim ze to bude dobre

mimiqa
16. júl 2019

@ivka185 veru ten strach..no nemozem ju dusit abyto fakt neurobila znova

mm103
16. júl 2019

@mimiqa nič si nevyčítaj podľa mňa je to skrat...aj keď si niekto vezme život kebyže to má vrátiť neurobí to ...je to len moment podla mňa....ja sa toho skratu tiež bojím... podľa mňa je to fakt len chvíľa....a potom ak má šancu si človek uvedomí že čo vlastne urobil...

mimiqa
16. júl 2019

@mm103 jedine skrat..to je sekunda hnusna

slavkasobanska
17. júl 2019

Ahojte kočky ..ako sa máte??ja zase zavrate,...už mám toho dosť,po tých nových liekoch spím jak zarezana,len zobudiť sa môžem...a je mi tak divne..v hlave .kedy bude už dobre,..a tak som bola už oki ..len ten spánok ma trápil .

mimiqa
17. júl 2019

@slavkasobanska ja sa tesim na krpatu co nove😍

slavkasobanska
17. júl 2019

@mimiqa to verím ...

dika
17. júl 2019

@slavkasobanska ahojky asi to mas silne tie lieky na spanie....

slavkasobanska
17. júl 2019

@dika no z celej som prešla na štvrť ....

dika
17. júl 2019

@slavkasobanska tak to je fakt slaba davka.mozno liecivo ktore ten liek obsahuje ti nesedi ked mas zavrate....

slavkasobanska
17. júl 2019

@dika veď to neviem...píšu že 2_4 týždne trvá kým sa polepší...ale som v depresii dnes..už dlho mi tak nebolo .

ivka185
17. júl 2019

@slavkasobanska Ja tiez od vcera taky divny pocit v hlave ,vecer uz strach ci nebodaj mrtvicu nedostanem a vies tie nase scenare, dnes ma tiez hlava boli ale uz som si dala tabletku od bolesti, stale nieco ,kedy uz bude aspon jeden normalny den.☹

mimiqa
17. júl 2019

Bambule hrozny tlak je z pocasia aj ta zmena... otras...

merien259
17. júl 2019

Ahojte tie ktore mate depresiu trpite aj uzkostou a tetaniou? Antidepresiva berie tri tyzdne... myslim ze aj celkom zaberaju.... ale stale mam pocit tlaku na hrudi pichanie okolo srdca mate aj vy take stavy ako na infarkt? Tiez tocenie hlavy pocit na odpadnutie v aute sa mi zle dycha trpnu mi ruky nohy polovica tvare... ach kedy to uz skonci

ivka185
17. júl 2019

@merien259 Ja som mala teke priznaky na uzkot, neboj prejde to ale chce to cas 3 tyzdne to je este malo ,kym zaberu poriadne su to mesiace.

ivka185
17. júl 2019

@mimiqa Ako sa citis si v pohode ako takej, verim ze sa vratis od dcerky s dobrymi spravami.😍

mekicom
17. júl 2019

@merien259 okrem AD užívaš aj niečo iné

mimiqa
17. júl 2019

@ivka185 juj tesim sa na bambulu...mame plysacika od bratceka pre nu