icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
20. júl 2019

@cupiii čo sa stalo?hádate sa?

slavkasobanska
20. júl 2019

@eliska13 máš pravdu..bojím sa že o neho prídem,nová etapa v živote .ale samozrejme aj toho ako to zvládnem na svadbe,veľa ľudí,emócie ..no je to tak ako má byť,kolobeh života sa nedá zastaviť...

ivka185
20. júl 2019

@eliska13 Mas pravdu radsei by som bola keby ze je stale pri mne , ale zas si uvedomujem ze to nie realne, a bojim sa aj jedneho aj druheho, neviem ale co si v poslednej dobe sa necitim najlepsie casto ma boli hlava, dnes som doobeda myslela ze odpadnem kazdu chvilu a uz strach na mna ,znervoznela som a hotovo a uz som bola tam kde nechcem byt, trochu to preslo ale.....😢

ivka185
20. júl 2019

.slavkasobanska Ako by si pisala moje pocity.

sticker
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
20. júl 2019

@ivka185 ahoj Ivka,tvoje pocity su skoro ako moje,hlava, pocit na odpadnutie,dnes nič nerobím...a to nieje dobre,veľa rozmýšľam potom,také dni mam divne,nikoho nemám doma,kamarátka mi odišla ku priateľovi...tak ani nemam s kým porozpravat...len tak prežívam .. momentálne

ivka185
20. júl 2019

@slavkasobanska Nie zeby som ti priala ,ze ti tak je ale aspon sa necitim sama , ja som toho dnes tiez velmi nenarobila upiekla som mafiny ,vyvesala pradlo a uvarila im rezance s makom a to je vsetko nic viac sa mi nechce ,dcera prisla na vikend ta poupratovala a este kupili si s priatelom psika ta s tym sa este hram ,ale sa boji este ma rok je to ten yorksir neviem jak sa to pise, tak sa ospravedlnujem.Snad nam to prejde Slavka a bude nam lepsie ,lebo keby mi bolo tak jak posledne dni tak neviem.....😢

ivka185
20. júl 2019

@eliska13 Dakujem ti za pekne slova niekedy pomozu viac ako lieky.

sticker
cupiii
20. júl 2019

velmi sa mi pohorsil stav mam nove lieky zmena robi svoje som strasne neznesizelna chudak sa snazi a ja to zhorsujem ☹ neviem sa vzchopit po lieceni na psych som bola plna odhodlania bojovat mat sa dobre a rapidne sa to zhorsilo akoby som to vzdala opustala sa ☹ vidim vsetko zas tak zle ako predtym pred nastupom na psych dokonca este viac asi
@eliska13

slavkasobanska
20. júl 2019

@ivka185 no nejako to musíme zvládnuť,..ale neviem či je niečo vo vzduchu,..no vôbec mi nie je dobre,.keby som aspoň spať mohla,no nezaspím cez deň....

ivka185
20. júl 2019

@slavkasobanska ja tiez nikdy nespim cez den to jedine ze som chora a mam teplotu.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
20. júl 2019

Zienky a kde je nasa mimiqa nejako sa neozyva verim ze aj s dcerkou v poriadku a vsetko je na dobrej ceste.

mekicom
20. júl 2019

Kočky všetky sme tu čo sa len sťažujeme ale je tu niekto kto sa s tej hnusnej choroby viliecil alebo pozná niekto niekoho kto sa vyliečil a funguje bez problémov v živote ako predtým bez liekov.

mekicom
20. júl 2019

Ako dlho treda užiť pred spaním Trittico aby zabránil včas

slavkasobanska
20. júl 2019

@mekicom tak pol hodinu...

dika
20. júl 2019

@eliska13 isli sme do Talianska.Je tu super vcera som vysadila aj ranny xanax ale dnes som to malinko citila.dufam ze to zvladnem...Fajn ze ste si uzili a svalovica je dobry pocit.ci? Je tam draho alr co uz.....drz sa.

patricia_b
20. júl 2019

Pozdravujem zo slovenského raja ... som sa skoro pototo od strachu

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
merien259
20. júl 2019

@eliska13 ano ale uz aj to preslo

dika
21. júl 2019

@eliska13 ano na severe pri Caorle.Je tu fajn zatial 28C to mame radi aspon nie sme tak zmoreni teplom.minuly rok v Turecku sme mali cez 40C a to teda nemusim. Vcera sme boli v aquaparku dnes oddych.kazdy druhy den robime vylety lebo decka chcu zazitky,adrenalin....kde su tie casy ked stacilo vedierko a piesok....☺ teraz len spekuluju.dcera nechce do mora vraj smrdi - ach ta puberta.cely den by len v bazene bola...Vy sa chystate k moru?

slavkasobanska
21. júl 2019

Ahojte....mali ste niekedy pocit že nevládzete ďalej???ja mám ten pocit...

cupiii
21. júl 2019

@slavkasobanska ja a posledne dni casto dokonca mam, velni cierne myslienky zmeniki mi lieky kvoli zhorseniu stavu a mam pocit ze jazdy den je posledny ani pred hospitalizaciou my tak nebolo.....

slavkasobanska
21. júl 2019

@cupiii no ja tiež..neviem čo mám robiť,od rána plačem...bojím sa že mi už zo všetkého prepne..

cupiii
21. júl 2019

@slavkasobanska ja som to mala vcera velka hadka doma ako vzdy posledne dni odchod peso z chalupy domov neurol 3 hodiny spanku vecera a zas spanok do rana taketo depresie som nemala a to o tyzdem letime do UK..... obcas mam pocit ze zomrem na vnutorny zial a ze som blazon strasne stavy

slavkasobanska
21. júl 2019

@cupiii no tak len nech to prejde keď ideš ešte preč,..mne jež toho že som stále sama .

cupiii
21. júl 2019

@slavkasobanska mne menili lieky a vsugerovala som ai ze mi je zle a aj je... ake lieky mas? ides aj k dr ci nie? drzkaj sa 🙏🙏🙏