Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 máš pravdu..bojím sa že o neho prídem,nová etapa v živote .ale samozrejme aj toho ako to zvládnem na svadbe,veľa ľudí,emócie ..no je to tak ako má byť,kolobeh života sa nedá zastaviť...
@eliska13 Mas pravdu radsei by som bola keby ze je stale pri mne , ale zas si uvedomujem ze to nie realne, a bojim sa aj jedneho aj druheho, neviem ale co si v poslednej dobe sa necitim najlepsie casto ma boli hlava, dnes som doobeda myslela ze odpadnem kazdu chvilu a uz strach na mna ,znervoznela som a hotovo a uz som bola tam kde nechcem byt, trochu to preslo ale.....😢
.slavkasobanska Ako by si pisala moje pocity.

@ivka185 ahoj Ivka,tvoje pocity su skoro ako moje,hlava, pocit na odpadnutie,dnes nič nerobím...a to nieje dobre,veľa rozmýšľam potom,také dni mam divne,nikoho nemám doma,kamarátka mi odišla ku priateľovi...tak ani nemam s kým porozpravat...len tak prežívam .. momentálne
@slavkasobanska Nie zeby som ti priala ,ze ti tak je ale aspon sa necitim sama , ja som toho dnes tiez velmi nenarobila upiekla som mafiny ,vyvesala pradlo a uvarila im rezance s makom a to je vsetko nic viac sa mi nechce ,dcera prisla na vikend ta poupratovala a este kupili si s priatelom psika ta s tym sa este hram ,ale sa boji este ma rok je to ten yorksir neviem jak sa to pise, tak sa ospravedlnujem.Snad nam to prejde Slavka a bude nam lepsie ,lebo keby mi bolo tak jak posledne dni tak neviem.....😢
velmi sa mi pohorsil stav mam nove lieky zmena robi svoje som strasne neznesizelna chudak sa snazi a ja to zhorsujem ☹ neviem sa vzchopit po lieceni na psych som bola plna odhodlania bojovat mat sa dobre a rapidne sa to zhorsilo akoby som to vzdala opustala sa ☹ vidim vsetko zas tak zle ako predtym pred nastupom na psych dokonca este viac asi
@eliska13
@ivka185 no nejako to musíme zvládnuť,..ale neviem či je niečo vo vzduchu,..no vôbec mi nie je dobre,.keby som aspoň spať mohla,no nezaspím cez deň....
@slavkasobanska ja tiez nikdy nespim cez den to jedine ze som chora a mam teplotu.
Zienky a kde je nasa mimiqa nejako sa neozyva verim ze aj s dcerkou v poriadku a vsetko je na dobrej ceste.
Kočky všetky sme tu čo sa len sťažujeme ale je tu niekto kto sa s tej hnusnej choroby viliecil alebo pozná niekto niekoho kto sa vyliečil a funguje bez problémov v živote ako predtým bez liekov.
Ako dlho treda užiť pred spaním Trittico aby zabránil včas
@mekicom tak pol hodinu...
@eliska13 ano na severe pri Caorle.Je tu fajn zatial 28C to mame radi aspon nie sme tak zmoreni teplom.minuly rok v Turecku sme mali cez 40C a to teda nemusim. Vcera sme boli v aquaparku dnes oddych.kazdy druhy den robime vylety lebo decka chcu zazitky,adrenalin....kde su tie casy ked stacilo vedierko a piesok....☺ teraz len spekuluju.dcera nechce do mora vraj smrdi - ach ta puberta.cely den by len v bazene bola...Vy sa chystate k moru?
Ahojte....mali ste niekedy pocit že nevládzete ďalej???ja mám ten pocit...
@slavkasobanska ja a posledne dni casto dokonca mam, velni cierne myslienky zmeniki mi lieky kvoli zhorseniu stavu a mam pocit ze jazdy den je posledny ani pred hospitalizaciou my tak nebolo.....
@cupiii no ja tiež..neviem čo mám robiť,od rána plačem...bojím sa že mi už zo všetkého prepne..
@slavkasobanska ja som to mala vcera velka hadka doma ako vzdy posledne dni odchod peso z chalupy domov neurol 3 hodiny spanku vecera a zas spanok do rana taketo depresie som nemala a to o tyzdem letime do UK..... obcas mam pocit ze zomrem na vnutorny zial a ze som blazon strasne stavy
@cupiii no tak len nech to prejde keď ideš ešte preč,..mne jež toho že som stále sama .
@slavkasobanska mne menili lieky a vsugerovala som ai ze mi je zle a aj je... ake lieky mas? ides aj k dr ci nie? drzkaj sa 🙏🙏🙏

@cupiii čo sa stalo?hádate sa?