icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
22. júl 2019

@ellizabeth neplač,veď ti tam pomôžu .. uvidíš

cupiii
22. júl 2019

@eliska13 tak hadam som vynimka a nebude to tehu

sylvia30
22. júl 2019

Ahoj babulky, zase sa po čase ozyvam, teraz mám celkom dobré obdobie, chodím do práce, zatiaľ to ide
@mecicom riešila, či sa niekto dostal z tejto choroby, tak ja som sa dnes stretla po 4 rokoch s jednou kamoškou, voľakedy sme spolu robili a dlho sme sa nevideli, tak ona brala 3 roky paretin, mala panickú uzkostnu poruchu s depresiou, teraz 1 rok neberie lieky a má sa dobre...takže hlavu hore, nádej zomiera posledná ❤️

mekicom
22. júl 2019

@eliska13 a čo cigarety

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
22. júl 2019

Ahojte,po velmi dlhom case som opat tu,som na dovolenke pri mori a prisla na mna taka uzkost,ktoru som necitila uz mozno 5 rokov,je pravda,ze som mala v praci velmi tazke obdobie,bola som stale napätá a vravi sa,ze ked to opadne tak to pride,beriem paretin uz niekolko rokov,no musela som si teraz dat lexaurin,dokonca 2 tabletky 3 krat denne a prespala som cely den na dovolenke,mam kamosku psychiatricku,ona mi tak poradila,aby som sa stabilizovala,moji chlapi sa tvaria,ze im to nevadí,ale dnes boli sami na pláži,bolo to pre mna este horsie,ze som ostala sama,co myslíte,mam skúsiť ist zajtra radsej s nimi?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
matasaska
23. júl 2019

@esselte určite choď. Premôž úzkosť a choď na pláž, ľahni si na lehátko a vnímaj vodu slnko a pokoj. Ja som pred tromi rokmi na dovolenke v Grécku chytila to isté a tri dni som bola sama na izbe, no celé zlé...

ivka185
23. júl 2019

@esselte Urcite sa prekonaj a chod s nimi, das to.

ivka185
23. júl 2019

Dobre rano kocky tak ako dnes ,ako ste sa vyspali ,ideme bojovat dalsi den snad bude lepsi a krajsi ,aj ked u nas vyzera na zamraceny a uprsany.Pekny den vam prajem.🙂

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
23. júl 2019

@ivka185 dobré ráno ..ja som zase nespala,tak ak vyzerám.u nas pod mrakom...ale teplo,už neviem ako mám spať,..hrozne ..

mekicom
23. júl 2019

@eliska13 nie len k psychiatrovi

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
23. júl 2019

@eliska13 U nas uz prsi ,pocasie hnusne ,varila som zemlovku uz cakam na manzela teraz ked som doma tak varim a chodi na obedy domov. ale ja by som si radsej dala tvoje mesko na hriboch, lebo sladke nejem ,ale kvoli muzovi robim on je velmi na sladke. Doma som az do 19.augusta . 19 uz nastupujem do prace ,ale uz mi je dlho doma, potrebujem ludi, kolektiv ,doma cez den som vecsinou sama.😍

ivka185
23. júl 2019

@slavkasobanska Co moja ani pri tabletkoch nespis? Ja so spankom zatial nemam problem spim jak drevo.To ti verim nevyspaty clovek -mrzuty clovek po cely den, ale mozno sa polepsi. Nespis vela cez den?😍

slavkasobanska
23. júl 2019

@ivka185 ja práve že cez deň nezaspím...a som celý deň na nič potom ..

slavkasobanska
23. júl 2019

@eliska13 myslím že nie,teraz nie je horúco,....

slavkasobanska
23. júl 2019

@eliska13 áno aj ja tak chodím .lentilky treba výmenný lístok,to ti dá psychiater alebo obvodak.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
23. júl 2019

@eliska13 Ja doma robim z makoviek tie makove rozky, a v robote robime z vianocky.Ja tiez nemam rada sladke jedla, ale muz ich zboznuje tak uz sa sem tam donutim a urobim mu.Ale kolac musi byt kazdy tyzden.Ja to robim ale nejem.

sylvia30
23. júl 2019

@eliska13 deti sú doma, chodia von, syn nezohnali brigádu, tak natiera plot a všetko drevené čo máme na dvore, robí to pomaly, lebo že "on má čas", muža až naťahuje, hneď by to urobil...dnes od rána natiera hojdacku a je tak v polovici 😄

sylvia30
23. júl 2019

@eliska13 do Chorvátska ideme až v polke augusta
Ako bolo v Tatrách, čo ste pochodili?

esselte
23. júl 2019

Baby ste zlate,isla som ,hoci som si vzala 2 lexauriny k ad,ale bolo ok keby som bola sama,asi by som zblbla,jeden den som sice prespala v posteli ale stalo to za to,tadsej vezmem aj viac lexaurinu,neman silny,akoby som tu mala prelezat celu dovolenku,držte prsty,aby som to dala,ak krd nechapem,minuly rok sme boli tiez letecky s nic mi nebolo,ale teraz som mala aj ored menzesom a aj vela stresu v praci,ukazalo s to tu

esselte
23. júl 2019

@eliska13 nemylis,ano ha som schudla,uz aj trocha nabrala,ale nie ako predtym,bola som na plazi,preslo to,lueky mam,takze ich vezmem ak nieco,aj viac,mam 1,5 mg lexaurin,tak vezmem,ak bude zle,musim to dat

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
23. júl 2019

@eliska13 wau, to ste toho pochodili dosť 👍, syn nemal problém, chcelo sa mu?

eliska13
Autor odpoveď zmazal