icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
23. júl 2019
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
23. júl 2019
eliska13
Autor odpoveď zmazal
cupiii
24. júl 2019

sedim u gyn.... a cakam co mi povie dievcata myslite na mna 🙏

eliska13
24. júl 2019

@cupiii drž sa!

cupiii
24. júl 2019

@eliska13 🙏

ivka185
24. júl 2019

@eliska13 Z makovky je podla mna najchutnejsia zemlovka, s tymi kolacmi je to horsie nemame taky ze stale jeden ,experimentujem a skoro vzdy nieco nove, teraz vela robim ovocne ,vies maliny ,jahody ,marhule ale jeden predsa robim castejsie a to je kiwi kolac so zelatinou ,vyborny ,osviezujuci najdes recept na internete, daj si do guglu kiwi kolac so zelatinou a vyskocia ti recepty.Dnes u nas zase pocasie na h....o ,prsi ,zamracene a nalada na prd ach jaj......Drze ta sa a uzivajte si den.😍

ivka185
24. júl 2019

@cupiii Drz sa 😍

slavkasobanska
24. júl 2019

Dobré ránko všetkým,no ja keď si dám polku tej tabletky na spanie nevie sa prebrať.... hrôza

ivka185
24. júl 2019

@slavkasobanska Dobre ranko ja uz som hore od osmej uz som navarila.Ale to pocasie ma deprimuje citim sa jak zbity pes. Nemam co robit,zas sa budem nudit cely den ,keby aspon nemrholilo aby som sla na bycikel.Daj si len stvrtku tej tabletky ,mozno to bude lepsie.A ty co planujes cez den robit?

cupiii
24. júl 2019

dievcata predstavujem Vam nase babo 10tt+1.... toto je fakt sok a mam velky strach

slavkasobanska
24. júl 2019

@ivka185 ahoj teraz som prišla z nákupu,horúco je..od mrakom sme tam,variť budem tofu na zelenine a slovensku ryžu,paradajkovú polievku...a hlavu mám jak v zveráku..

ivka185
24. júl 2019

@cupiii No tak blahozelam mamicka a spolu to date. Je to ake dieta ,myslim v poradi.

sticker
ivka185
24. júl 2019

@slavkasobanska Slavka moja tak isto ako vo zveraku.😢

cupiii
24. júl 2019

@ivka185 4 tehotenstvo ale bude tretie

patricia_b
24. júl 2019

@cupiii blahoželám

ivka185
24. júl 2019

@cupiii Asi nebolo planovane, ci? Ale aj tak je to radost priviest na svet noveho cloviecika, aj ti v dobrom zavidim ,ja uz som stara na babetko ,ja uz len cakam na vnucatko verim ,ze sa ho v zdravi dozijem.😍

cupiii
24. júl 2019

@ivka185 modlim sa za jeho zdravie a to dufam zvladnem🙏🙏dakujem

slavkasobanska
24. júl 2019

@ivka185 aj ja už len vnucatko .a inak majú uz termín svadby už 20.06.2020.....

ivka185
24. júl 2019

@slavkasobans To je super skoro na moje narodeniny ,mam den pred tym, ale uz sa mozes aspon pomalicky pripravovat ,myslim psychicky, fyzicky aby si vyzerala ako najkrajsia svadobna mama😉 nasi este nehovoria o tom nic, ze najprv si chcu vyriesit byvanie ,trosku nieco prisporit,lebo teraz ked chces hypoteku musis dat dvadsat percent z hypoteky v hotovosti.Ale neviem ci to dodrzia ,vies zacali spolu byvat v podnajme ta ci daco nebude skor ako tie ich plany, ukaze cas, ale zasnubeny su.❤

ivka185
24. júl 2019

@slavkasobanska Fiha skoro na moje narodky mam en predtym ich terminom,super aspon sa mozes pomalicky psychicky na to pripravit, dat sa dokopy aby si bola ta najkrajsia a najlepsia svadobna mama.😉 co verim ze si uz teraz, ale vies vzdy je co zlepsovat.Ja neviem nasi zatial asi este nie su tak daleko aspon o tom neviem ,len teraz zacali solu byvat v podnajme , ze si chcu najprv vyriesit vlastne byvanie , ona este len teraz zacina robit , tak by chcela trosku porobit ,ale ci daco nevystroja..... tak bude hned po planoch.Ale uz je dospela tak sa nebojim.❤

slavkasobanska
24. júl 2019

@ivka185 no veď áno .raz to príde tak či tak ..no uvidíme....inak aj vás bolí tak strašne hlava??mňa už hádam pár dní .dnes strašne,aj som si dala tabletku .a nič .

ivka185
24. júl 2019

@slavkasobanska Mna ani neboli ,len ju mam jak keby som mechom po nej dostala a to uz par dni, ale trpim co mi ine ostava.😢

slavkasobanska
24. júl 2019

@ivka185 no ja si myslím že som hypochonder .s tou hlavou .mňa na vrchu stále bolí..už od minulého týždňa...

sylvia30
24. júl 2019

@eliska13 aj náš skáče, keď mu niečo hovoríme, myslí si, že len on všetkému rozumie, ale to je taký vek, zdá sa mu, že je dospelý, tak všetko vie 😆.

sylvia30
24. júl 2019

@eliska13 fotky super, ste si to užili👍 a synator je turista, keď toľko pochodil bez reptania. Moji odmietajú chodiť, odkedy som ich pred piatimi rokmi vytiahla na Kriváň. To bola veľmi náročná túra a nevedia mi to odpustiť 😀

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mm103
24. júl 2019

@cupiii waaaw to je súper...buď rada že to prišlo iba tak nečakane...ja stále riešim druhé skrz ad lebo sa tiez bojím s nimi ale kebyže to príde takto som Happy...