icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

dika
27. júl 2019

@ivka185 ja som sa tiez obavala ist na dofu a nakoniec to dopadlo dobre...musime si verit ✊

eliska13
28. júl 2019

@dika ty si z ktorého okresu?tak dnes máš pranie, nákup, varenie🙂

dika
28. júl 2019

@eliska13 ranecko☕.Ano uz som zase v domacom kolobehu.Ale som si fajn oddychla tak mi to nevadi.Deti idu od zajtra na denne tabory tak to bude fuska rano vstat a vychystat sa...po dovolenke mame prehodeny rezim-rano sa dlhsie spi a vecer dlho hore🙊. Js som z Ruzinova preco?

eliska13
28. júl 2019

@dika len tak, keď spomínaš IKEA obed🙂to bude zle vstávanie aj my spíme do 9🙂)

dika
28. júl 2019

@eliska13 aj ma to stve ze dcera tak vyspava ale som tu na MK v teme o tenegeroch citala ze je to normalne v ich veku, tak neriesim co nemusim..

slavkasobanska
28. júl 2019

Dobré ránko kočky .no že ako ja spím dlho a zase bez liekov ..asi to pôjde .

ivka185
28. júl 2019

@slavkasobanska Dobre ranko tak parada jak si vyspavas ,ja uz o siedmej hore ,uz mam navarene ,kava vypyta a zachvilu ,ideme na oslavu.Pekny den vam kocky.

sticker
slavkasobanska
28. júl 2019

@ivka185 ďakujeme,príjemnú oslavu .

slavkasobanska
28. júl 2019

@dika nerieš ..aj moji tak vyspavali...

bubu62
28. júl 2019

Ránko,ja som stihla s väčším obehnúť kolotoče,s xanaxom.

nanka1412
28. júl 2019

Ahojte devcata .citam vas stale ked mam cas
No mne sa pohorsilo
Stale sa mi toci hlava

yollanda
28. júl 2019

Ahojte. Patrím k Vám aj keď neprispievam. Beriete niektorá brintellix? Ja jo užívam spolu s kventiaxom. Keďže žijem v zahraničí, tak je to tu nejak inak. Poisťovňa mi jednoducho odmieta predpisovať brintellix, tak si ho musím na sk kupovať. Bola som bez neho týždeň a zároveň mi znížili dávku brintellixu. Samozrejme úzkosti nenechali dlho na seba čakať. Teraz som už týždeň v depkach. Síce som už vrátila všetko na pôvodnú dávku, no bojím sa že sa to už neupraví. Prosím poraďte ❤️🙏🏼

slavkasobanska
28. júl 2019

@yollanda ja som ho brala ..budeš musieť vydržať,a bude dobré,trochu dlhšie trvá kým zaberie,ale je to veľmi dobrý liek . držím palce

slavkasobanska
28. júl 2019

@nanka1412 to aj mne,už to neriešim ..ale cvičím na krčnú chrbticu..skus

yollanda
28. júl 2019

@slavkasobanska myslíš brintellix si užívala?

slavkasobanska
28. júl 2019

@yollanda áno...

nanka1412
28. júl 2019

@slavkasobanska no aj cely chrbát ma boli pali
Hlava ma bolí toci sa mi .cele zle

yollanda
28. júl 2019

@slavkasobanska už ho nemáš?

slavkasobanska
28. júl 2019

@yollanda už nie...po čase mi menia lieky ... mám už menej a beriem iba Alventu

slavkasobanska
28. júl 2019

@nanka1412 to je depresia ..

yollanda
28. júl 2019

@slavkasobanska je možné že výpadok toho brintellixu mi toto urobil. Už viackrát som mala výpadok, no nikdy sa mi to nestalo. Max som bola nervózna. Ale je pravda že som vtedy ten kventiapin užívala 300 mg a nie 200

slavkasobanska
28. júl 2019

@yollanda no je to možné. . najlepšie by ti povedala psychiatrická ..

nanka1412
28. júl 2019

@slavkasobanska aj taku slabost citim .hlava sa mi toci ..a je mi na odpadnutie .tlak mam dobry ..
Ad us neberiem. Len neurol mi dala .

nanka1412
28. júl 2019

Ale co citam tak aj ked sa berie AD .tak stav sa trosku zlepsi ale stale su .nevimiznu .

dika
28. júl 2019

@nanka1412 ja beriem AD 2 mesiace a zmizli vsetky priznaky.

slavkasobanska
28. júl 2019

@nanka1412 skús si dať magnézium

nanka1412
28. júl 2019

@slavkasobanska beriem magnezium každý deň
Ked beriem neurol .mozem si dat caj medovka ?

nanka1412
28. júl 2019

@dika ja som mala AD .ale mne robili strašne zle ..visadila mi ich .a bolo lepsie mi
Teras mi dala neurol beriem ho dva mesiace jednu tabletku kazdy den rano alebo vecer

eliska13
28. júl 2019

@nanka1412 Neurol Ta ukľudní lepšiu službu by Ti spravilo AD

yollanda
28. júl 2019

@nanka1412 neurol je navykovy. Nech ti predpise iné. Je lepšie brat ad ako neurol