icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
5. aug 2019

@maki43 ahoj ja neviem , nemám menzes už

maki43
5. aug 2019

@slavkasobanska ja viem moja, snad sa ozvu aj ine dievky. A ako sa citis? Davno som tu nebola cca 2,5 mesiaca. Ale teraz na mna to akosi dolahlo,am pred rozvodom tak to bude asi tym sposobene.

slavkasobanska
5. aug 2019

@maki43 to určite bude tým , držím palce

maki43
5. aug 2019

@slavkasobanska dakujem moja

76california
5. aug 2019

ahojte dievcata,
otazka...co robite, co vam pomaha, ked sa necitite dobre?

bubu62
5. aug 2019

@76california zamestnať myseľ,ruky,nohy..

bubu62
5. aug 2019

@maki43 treba zamestnať myseľ niečím iným,nemyslieť na to zlé,ale na dobré,dopredu si povedať,je mi dobre.

1andrea111
5. aug 2019

@76california mne pomáha pokecať si s niekym,

patricia_b
5. aug 2019

Baby, môže mi vynechať ms kvôli liekom? Tehotná určite nie som.

kajkag
5. aug 2019

@patricia_b Mne raz meškali 3 týždne....ale nakoniec prišli

mekicom
5. aug 2019

@bubu62 načo sa liečiš

mimiqa
6. aug 2019

Ahojtee moje.no sup kavicka...oddych relax😂😅ako sa mi mate😛

eliska13
6. aug 2019

@maki43 mne je zle pred menzesom vnútorná nervozita, ale ty si už viac x písala, že po Ti je zle.Asi tam bude aj to, že čakáš na rozvod.

eliska13
6. aug 2019

@mimiqa no vitaj😉už mám po káve, vyzerá, že dnes bude upršaný deň.Ako malý už teda chodí za ruky či sa len zdvíha?macence ako?
@maki43 nie si anemicka ja, keď som bola tak po menzese ako matoha ledva som nohami suchala.

bubu62
6. aug 2019

@mekicom tak ako tu baby,povecsine to je podobne,čo si pomyslis,to pritiahnes..

bubu62
6. aug 2019

U nás je dnes krásne,som u mamy,dve netere a dve moje.

slavkasobanska
6. aug 2019

Dobre ranko , spala som oki , včera ráno blby deň, povedala som si že ak sa mi ma niečo stať stane sa , tak som robila čo som chcela a večer som prišla na to , že som mala celkom dobrý deň, tak dúfam že aj dnes to bude , pa pa idem na nákup kým neprší .....

eliska13
6. aug 2019

@bubu62 tak máš veselo 4 deti🙂

eliska13
6. aug 2019

@patricia_b podľa mňa nie, ale tebe sa to už stalo nie?ako si užívaš výlety ste na východe?

mimiqa
6. aug 2019

@eliska13 moja uz mame4 macky..aj susedova sa tu ftirkla😃maly uz za ruky ide pomaly😃😂v piatok idem kupit psika😂totvajlericku

eliska13
6. aug 2019

@mimiqa joj dobre si rozmysli psa😉to bude stena či už starší?pes je super len už to vidím rýchlo domov, lebo pes nech není dlho sám.ak bude iba vonku tak super.

mimiqa
6. aug 2019

@eliska13 stena..a jedine vonku😉

mekicom
6. aug 2019

@76california načo sa liečiš

slavkasobanska
6. aug 2019

Ahojte asi to to zakrikla že mi je dobre , z ničoho nič , slabosť , žalúdok , no všetko , nechápem

nanka1412
6. aug 2019

@slavkasobanska aj mne je tak isto .slabost žalúdok ma boli .ani nechutí mi jest od rana trošku zemiaky som zjedla.

mikavo
6. aug 2019

Ahojte, aj mne je nejak zle, celé telo sa mi chveje, myslíte, že to mohlo spôsobiť navýšenie dávky AD? A ešte jedna otázka, tiež to trvá cca 2 týždne, kým ta dávka zaberie? Ako keď som s nimi začínala?

76california
6. aug 2019

@mekicom - depresia / uzkostna porucha...uz dlho...len teraz bolo velmi zle obdobie, verim, ze uz preslo...🙂

slavkasobanska
6. aug 2019

@mikavo áno 2-4 týždne to môže trvať

mekicom
6. aug 2019

@76california s aké lieky užívaš ako dlho sa liečiš

mekicom
6. aug 2019

@mikavo a čo si navisovala