icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

dika
8. aug 2019

Ahojte dievcata, my sme vybehli na tyzden do Chorvatska- este nabrat sily pred nastupom do novej prace.O tyzden nastupujem po 7 mesiacoch a celkom mam obavy ci to dam.....vobec nemozem spavat, musim si davat tabletky na spanie☹.pozdravujem vas a prajem pekny den

eliska13
8. aug 2019

@dika neboj sa prvé dni budeš vystresovana, ale potom si zvykneš predsa je to niečo nové.Tak ty si len vybalila zabyvala sa išla na cestu znova super😊my ideme o týždeň, dva ešte počkám na zníženie cien chodíme každý rok na to isté miesto, ale tento rok chcem niekde južnejšie.Tak čerpaj slnko do sýtosti.Bola si na veľa pohovoroch či zadarilo sa hneď?

ivka185
8. aug 2019

zdravím dievčatá zo Slnečného pobrežia v Bulharsku, doleteli sme s meškaním ale predsa v pohode, lezim na pláži a je mi fajn. Ozvem sa keď pridem naspäť. Pozdravujem všetkých 🙂

slavkasobanska
8. aug 2019

@ivka185 super ivka odychuj , teším sa s tebou

slavkasobanska
8. aug 2019

Ahojte dnes som sa prekonala , bola som na kontrole , mesto, Kaufland pre mna veľmi náročné , vyhýbam sa takým prostrediam

mekicom
8. aug 2019

Pomáha niekomu alventa a kedy zaberá a v akých dávkach

slavkasobanska
8. aug 2019

@mekicom ahoj mne pomáha 37,5 mi je malo beriem 75 rano aj obed , mala som aj 150 mg no to bolo silne pre mna , som veľmi spokojná ,beriem ju už 11 rokov s tak po 2 týždňoch mi bolo už lepšie

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska a za tie roky sa ti stav nezlepšil

slavkasobanska
8. aug 2019

@mekicom je to kolísavé stále , ale podľa mna to už tak asi ostane , vekom aj menej vládzem, už to neriešim , ale úplne sa z toho asi nedostanem

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska a diagnóza

slavkasobanska
8. aug 2019

@mekicom ťažká depresia, úzkostná porucha , pan.porucha, agorafobia

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska pekný mix ale lieky ťa nedokážu s toho dostať. Nemáš vedomosti o niekom kto sa s toho dostal,

slavkasobanska
8. aug 2019

@mekicom nie nepoznám nikoho , doktorka mi dnes povedala že Psycholog má má naučiť techniky na zvládanie tých fóbii

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska skúšala si aj nejakú alternatívne medicíny

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska je to hnusna choroba ja sa liečiš 1r a už mám toho plné zuby 6 AD a doposiaľ žiadna zmena už neviem ako ďalej.

mekicom
8. aug 2019

@slavkasobanska už ideš spať

dika
8. aug 2019

@eliska13 no ta skusobna doba byva narocna,dufam ze to zvladnem....S pracou som mala stastie,bola som len na 1 pohovore a vyslo to.My sme pri Zadare a vy kam mate namierene?

slavkasobanska
9. aug 2019

@mekicom ahoj nič iné som neskúšala, dnes mam ísť na oslavu a už mi je zle ,a trénujem že chodím kde je veľa ľudí , včera som bola v Kauflande , na železničnej stanici no dnes som psychicky z toho vyčerpaná , to je hrozné niečo take mat , až mi je do placu z toho ...čo sa to so mnou porobilo ..

eliska13
9. aug 2019

@dika tak to je fajn, keby si bola na x pohovoroch si frustrovaná.Chcem ísť ešte nižšie možno až Makarska, alebo Rab, Pag chcela by som konečne piesok neviem ja by som radšej do Talianska, ale muž ani počuť.Mne je v HR studená voda😂mne je to IT milsie, ale zase ísť do vody 300 m a byt po kolena...to je ideál čo majú malé deti.Ale tak musím byť ppkorna, že vôbec niekam pôjdeme.

1andrea111
9. aug 2019

Dievcata ja vas pozdravujem z kupelov, prvotny stres opadol, nasla som si kamosku, zatial je super

eliska13
9. aug 2019

@slavkasobanska to je pekné pri agorafobii, že si bola v obchode veľkom a meste každým takým krokom si budeš istejšia super!zistíš, že nič sa nestane a bude to fajn.minule v teleráne hovoril psychológ, že keď nám niekde zostalo zle či panika mozog si to zapamätá a mylne vysiela potom signály pozor niečo sa stane a, keď ho presvedčia, že tak nie je tá panika zoslabne.Ja som tak po autonehode nechcela sadnúť s cudzím do auta a autobusu tam začali moje úzkosti.Radsej som vystúpila skôr a slapala nedalo sa tak existovať.

slavkasobanska
9. aug 2019

@1andrea111 super teším sa s tebou , odychuj

slavkasobanska
9. aug 2019

@eliska13 keď ja som tak vyčerpaná potom z toho , asi sa malo snažím , ja už neviem .

slavkasobanska
9. aug 2019

@eliska13 mne sa práve nič nestalo , len som bola stále deti, práca a zrazu som ostala sama a mam problém

nanka1412
9. aug 2019

@slavkasobanska ahoj ja Tiež zajtra ma caka svadba .sestra robi .
A tiež neviem ci to zvládnem.
Celý týždeň na to myslím .as brucho ma boli .

slavkasobanska
9. aug 2019

@nanka1412 to verím , ja som už nešťastná z toho všetkého a to sa bude syn ženiť budúci rok , vôbec neviem či to zvládnem

dika
9. aug 2019

@eliska13 ako vravim mala som s pracou stastie.No my tu mame tiez ladovu vodu este nikdy sme tak studenu nemali.ja mam tiez radcej Taliansko z roznych dovodov.posledne 3 romy sme tu neboli lebo som sa na chorvatov nastvala a zade dalsie 3 roky nepijdeme.

dika
9. aug 2019

@nanka1412 ja som bola v juni na svadbe a teda moc som to nedala.dufam ze ty to zvladnes lepsie.

nanka1412
9. aug 2019

@dika no ved to ani ja neviem ci to zvládnem.

nanka1412
9. aug 2019

To aj vam je tak zle .toci sa hlava boli .cele telo ma boli .taku slabost citim nevládzem nic robiť.