Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska maličký je velkáč ... ja sa cítim ako na začiatku, teda nič moc
@mimiqa inak aj môj dedko má dnes narodky ... tak všetko najlepšie
@patricia_b
@eliska13 dakujem bambulky😚
Zienky užíva, alebo môžem užívať popri AD a benzacoch Doplkový L-tryptofán zvyšuje syntézu serotonínu, ktorého optimálna hladina je zárukou stability psychiky a aj ďalších prejavov mozgovej aktivity. Prípravok dodáva telu tryptofán, ktorý priaznivo pôsobí proti poruchám nálady, depresiám a úzkosti, napomáha psychickému uvoľneniu, napomáha zvládať abstinenčné príznaky pri odvykacích kúrach.
@slavkasobanska aj ja sa pripájam, hlavne veeeela zdravia a pohody v rodine cmuuk😘😘
@kajkag no to netuším v lekárni by ti poradili , ja sa stále pýtam či to môžem na AD
@slavkasobanska chcela by som to vyskusat🙄
Pekný večer. Je tu niekto kto užíva ALVENTA.
@tuzobnik ahoj ja užívam
@slavkasobanska Koľko mg.
Ahojte no ako sa mate
@tuzobnik teraz 75 ráno aj obed
@mekicom bral som asi 8 rokov minimálnu dávku až placebo by som povedal (37,5mg), skôr som sa snažil pracovať s myšlienkami, športovať, držať stravu bohatú na tryptofan.., prišlo ale ťažšie obdobie, skôr som to tu už písal a 6 týždeň navyšujem dávku, posledných 11 dní som na 75mg ráno a 75mg obed. Myslím, že zatiaľ veľmi nezaberá, ale tak myslím, že to chce ešte čas, kým sa to rozbehne aj do 6 týždňov od navýšenia, zatiaľ len slabšie potenie, žiadne libido, zápcha, rozšírené zrenice, sem-tam závrat

@slavkasobanska dakujeeemmm