Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sandra2308 Podla mna moze, mne je na zvracanie skoro vzdy ked mam uzkost a rano vobec neviem jest.
@elima ďakujem
@tuzobnik ahoj vieš čo presne neviem je to už 11 rokov, ale nepamätám si že by mi bolo nejako veľmi zle , no tak 2-4 týždne tuším
Ahojte kavickarky , vyspate??? Ja už 3 noc nejako neviem zaspať až okolo 1 ráno zaspim a tuto noc som si dala nakoniec kvapky Rivotrol 4 kvapky no neviem či môžem , ale niekedy som ich užívala , doktorka má dovolenku , tak hádam nič nepokazim ale spala som po nich
@slavkasobanska teším sa, že Ťa zbavili toľkých liekov je to super hneď je myseľ a energia na tom lepsie.Robis pokroky😍aj tie lieky na spanie Tá moc utlmovali
@eliska13 to áno len teraz mam problém trochu zaspať
@slavkasobanska ale kde ja už som v obchode bola, u nás sa ochladilo normálne na sveter a dlhé nohavice.Uz mi to príde, že jeseň za dverami už 20:30 je tma:(
Idem variť, včera som mala stres ešte v zime som praskla konferenčný stolík bola tam asi 4 CM prasklina v prostriedku prekryla som to vazou a syn sa včera zdvihol oprel o stôl a celý sa rozbil na márne kúsky, dieťa zostalo šokované medzi crepmi a ešte si aj prst rozrezal.Jedine šťastie, že si ruky či žilu neprerezal, až potom mi došlo čo sa mohlo vsetko stať.Takze sme vsetko odtahovali vysávala kúsočky črepov všade.No veď 13 teho🙂potom mi pes vyskočil z košíka na bicykli aj, keď bol priviazaný visel mi vo vzduchu deň na jednotku bola som rada, že som večer ľahla do postele.
@slavkasobanska to je dočasne neboj, ak tak pomôžeš si ako si si pomohla.
@sandra2308 áno Sandrus ja som to mala tri dni.
@eliska13 ahoj no mala si perny den, niekedy to tak byva ze sa vela zleho sustredi do 1 dna. Mne takto praskol stol ked mal syn 1 rok tiez to bol stres ale nic sa mu nestalo...horsie bolo ked deti rozbili dvere na sprchaci...to bolo skla- dcera mala porezanu ruku....su to soky.Inak ja som rada ze sa ochladilo....
@mm103 ahoj 😉, ako sa máš? Teraz máš dobré obdobie? Mavas aj zhoršenia niekedy?
A ako ti bolo tie tri dni, tiež zle od žalúdka celé dni?
@patricia_b JOJ krásny smejko
@elima Ja sa nebojím ale proste keď mám niekomu povedať niečo nepríjemné tak mám nenormálny stres z toho. Pritom o nič nejde. Nepríjemné veci sa predsa dejú.
@patricia_b Zlatucky je. Krásny chlapček. A ty sa máš ako Patka?
@slavkasobanska kedy a v akých dávkach sa prejavuje nástup účinku AD Alventa
@saslavka73 micka ako sa mas😂
@patricia_b jejoooo😘
@mekicom ťažko povedať , začala som z 37,5 a to som bola v začiatkoch depresie , tsk mi bolo zle , no postupne to prešlo no je to už dávno tak presne neviem
@slavkasobanska a pomáha lebo ja ju beriem 10 dní a doposiaľ žiadna zmena
@patricia_b Krasny! A ty ako sa mas?
@saslavka73 @dika nemám sa dobre, ako na začiatku, dúfam, že do nemocnice ma už dr. nepošle
@mekicom mne áno no beriem ju už 11 rokov
@patricia_b ahoj, ako sa máš dnes? Písala si, že ti je ako na začiatku. Doteraz to bolo dobré? Mne je totiž tiež ako na začiatku, nechápem, doteraz to bolo super 😥
@sandra2308 bolo už lepšie, ja neviem čo sa stalo, dr. mi znížila dávku, lebo som veľa priberala a konečne, keď som prestala priberať, tak sa to všetko vrátilo
@patricia_b to ma mrzi ze to mas spat.mozno je je to taky kolobeh raz je dobre a raz horsie....alebo ta davka ti je malo na to, aby si bola v pohode...
@mimiqa
@patricia_b krásni chlapci a má tvoj aj niekedy zlú náladu?😄my ideme na jazero so psom dieťa ho chce vidieť ako pláva a či to vie😂

@slavkasobanska Zakoľko ti začala účinkovať ALVENTA?