icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ludmilusik
16. aug 2019

@kajkag a to máš z liekov dalsevia?

kajkag
16. aug 2019

@ludmilusik ja užívam iné lieky, Escitil, Triticco a Ansilan.

dika
16. aug 2019

@mekicom ano este uzivam Dulseviu

tuzobnik
16. aug 2019

@bubu62 A napísal som niečo iné? 🤔

mekicom
16. aug 2019

@dika a zábera

tuzobnik
16. aug 2019

@ludmilusik Koľko berieš mg denne duloxetinu.

bubu62
16. aug 2019

@tuzobnik áno...

ludmilusik
16. aug 2019

@tuzobnik 30mg , jedna tbl ráno. Ale zatiaľ som len raz vzala

mimiqa
17. aug 2019

Ahojte bambulky...pekny vikend prajem pl y pohody.... nech nam je prijemne konecne uz....chcem uz usmev na tvari😉😃😂😘

1andrea111
17. aug 2019

dievcata pozdravujem vas z kupelov. zivot je tak nadherny tam vonku mimo nasho myslenia je tu uzasne. perfektna partia normalne nechapem preco doma tak smutne zijem drzte sa som s vami prinasam vam kusok radosti 💖❤❤☺

eliska13
17. aug 2019

@ludmilusik neboj sa dopredu!každé AD robia na začiatku zvýšenie úzkosti, fyzické problémy hnačku, bolesť žalúdka každé ináč.Tym, že my sme extra úzkostlive sa pozorujeme a bojíme ešte viac

eliska13
17. aug 2019

@1andrea111 užívaj si relax a skús niečo z toho si zobrať domov😃

ivka185
17. aug 2019

Ahojte dievcata prajem vam pekny vikend plny pohody a usmevu, uzivajte si ako najlepsie sa da.😘

dinosaurus123456
17. aug 2019

mam tetaniu a depresie berem 2.mesiace coaxil ale nezabera teraz mi neurog napisal grimovit ale stoho sa mi toci hlava aaj trpne mne uz 2,mesiace trpne hlava odkedy mi vytrhli zub a zapalilo sa to cele a iny doktor to po tyzdni vycistil u psychiatra som este nebola lebo mi dal casenku iba naseptember vie mi nekto pomoci dakujem za odpoved

mekicom
17. aug 2019

@dinosaurus123456 coaxil patrí medzi najslabšie AD a funguje úplne na inom princípe ako ostatné AD aj ja som ho užívala 2mes.a takisto nezabral.ake dávky si mal

mekicom
17. aug 2019

Kočky poraďte mi prosím kedy zaberie alventa naplno ja už nevládzem stále obrovské depresie a uskosti

patricia_b
17. aug 2019

@mekicom iný liek?

ivcam2
17. aug 2019

@ivka185 presne ako hovoris, na dovolenke som si ani nespomenula ze mi nieco je. Hlava vypnuta na nic som nemyslela. Horucavy take, ze doma by mi bolo zle a tam v pohode. Pridem domov sice mi je dobre, ale nie je to take ciste ako ked sme boli pri mori. Sem tam myslienka prebehne.

ivka185
17. aug 2019

@ivcam2 Presne to iste aj u mna, tuna v tych horuckach by som umrela a tam som lezala na plazi a ani som necitila a bolo mi tak dobre, a to iste tiez mi nie je najhorsie ale nie je tak dobre ako bolo tam. Clovek tam uplne vypne tak sa citi slobodne ,lahko a neviem preco sa to po navrate domov zmeni, ci to je uz v hlave zafixovane alebo neviem cim to je.

mekicom
17. aug 2019

@patricia_b aký iný liek nechápem

patricia_b
17. aug 2019

@mekicom ja som žiadala zmenu liekov, keď som mala pocit, že neučínkujú

mekicom
17. aug 2019

@patricia_b mám ich len 10 dní a liečebnú dávku len 4 dni tak je to ešte skoro

patricia_b
17. aug 2019

@mekicom tak len vydržať, ja som mala začiatok ešte horší ako pred liekom vo všetkých prípadoch

mekicom
17. aug 2019

@patricia_b ako horší

eliska13
17. aug 2019

@mekicom no tak horší, že sa cítila ešte viac zle to tu píšeme každá, že začiatok je ešte horsi.Sama píšeš, že ""mám ich len 10 dní a liečebnú dávku len 4 dni tak je to ešte skoro""
Tak vydrz a nepýtaj sa buď trpezliva😆každý je iný jednej zabrali za 3 t ďalšej za 3 mesiace..Ale vopred Ti píšem, že lieky nespravia všetko ty musíš prestať stresovať, porovnávať, upnut myseľ niekam inam, lúštiť krížovky, čokoľvek.....na zlý začiatok si určite dostala ukludnovaky dávaj si ich

mimiqa
18. aug 2019

@eliska13 ty co si mala nocnu?😃😂😁

eliska13
18. aug 2019

@mimiqa ale ani nehovor!my sme išli s bicyklom k známym do Chorvátskeho Grobu to som si po ceste prečítala tvoju správu, že potom odpíšem...o 18 som si dala vraj slabú kávu😂prišli sme domov neskoro už po tme a tak som bola nabudena, že som zaspala o 02:30 mne stačí, že si večer dám Kofolu či colu a nespím a energie na rozdávanie.No len o to horšie dnešné ráno😭
Chcela som Ti písať po 22 len som si myslela, že už spíš s drobcom.Dobre si spravila aj, keď zlý pocit z toho.

ivcam2
18. aug 2019

@ivka185 tiez tomu nechapem, ale keby sa nam to podarilo, tak by to bolo super. Ja som rada doma, ale zrejme by sme mali viac chodit po vyletoch a nielen v lete.

mimiqa
18. aug 2019

@eliska13 veru...zobral auto...ani cent esta nedal...uz aj to je tyranie ze peniaze nedava..nedovoluje mi nikam chodit

anamis3
18. aug 2019

Ahojte. Ozývam sa po mesiaci. Chorvátsko, dovolenka,tam v pohode. Normálne som fungovala, spala. Návrat domov strašný. Kym som ešte nešla do práce. V stredu som mala dennú 12, potom dve nočné po ktorých som vôbec nespala. Cítim sa ako na začiatku liečby- búšenie srdca, opäť nespavosť, raz zima,potom teplo,mravcenie,strach ako to zvládnem ďalej. Zajtra opäť denná 12 a už teraz sa bojím či v noci zaspím. No des. Beriem Alventu 75mg jednu tabletku uz 6 týždňov a Helex sr 2x denne. Boli ste na tom niektorá podobne? Ďakujem vám za odpovede.