icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
27. sep 2019

@slavkasobanska ja už mám za sebou tri kávy a idem si urobiť ešte caro alebo capuccino

mimiqa
27. sep 2019

@slavkasobanska ja od včera fašírku ryža šalát 👌dnes veget nič robenie 😅😂🤭

patricia_b
27. sep 2019

Inak dievky, asi mi už zabrali lieky, v stredu mi opatrovateľka povedala, že vyzerám pokojne, včera som sa na psychoterapii usmievala a celkovo sa posledné dni cítim dobre

slavkasobanska
27. sep 2019

@patricia_b jej to má teší , super nech to vydrží

slavkasobanska
27. sep 2019

@mimiqa no to ja som mala včera taký veget , nevadí aspoň mam čo robiť

mimiqa
27. sep 2019

@slavkasobanska 😘tak idem kuk synovca mal meniny určite čaká lego odo mna 😂potom prechádzka možno pohárik večer dajaka jóga a do postele 🤣

mimiqa
27. sep 2019

@patricia_b No super 😘konecneee dojdes 👌

slavkasobanska
27. sep 2019

@mimiqa no to máš super deň, ja ešte nič take , syn mi ide preč dnes, aj kamoska , tak to nevyzerá dobre , no ešte je len začiatok dňa

mimiqa
27. sep 2019

@slavkasobanska sa pôjdeš prejsť pôjdeš na zmrzlinu kuknes film a hotovo 😘

slavkasobanska
27. sep 2019

@mimiqa no aj to, aj žehliť mi treba no nechce sa mi

patricia_b
27. sep 2019

@slavkasobanska @mimiqa len mám pocit, že na niečom fičím 😂😂😂😂 ... a potom si uvedomím, že aj na niečom fičím 😂😂😂😂

slavkasobanska
27. sep 2019

@patricia_b nevadí aj ja na niečom ficim , na to nemysli hlavne nech ti je dobre

eliska13
27. sep 2019

@mimiqa Tak recept mi len sestrička vypísala, keď vidím tých pacientov v čakárni som rada, že nie sme na tom tak zle.Som za trapku išla som do Mekacu, že synovi kúpim obed a to odkedy tam spravili tie prístroje, že si sama navolis čo chces😛veď všade bolo len platenie kartou snáď 3 som obehla mala som len hotovosť a tak nič a utekala som na autobus.Ti ľudia tam tiež maturovali nad tym ani som sa nestihla pozriet veď to vyzerá, že už sa pri pulte vôbec nedá objednat.Tak som ušetrila a dieťaťu dala zdravší obed😉karfiol som spravila v rúre s parmezánom a idem si nohy vyložiť.
@patricia_b buď rada, že Ti je fajn.neviem nejak si myslím, že toto nie je Váš koniec.
@mimiqa kto Ti je s malým dcéra či muž, keď cvicis?ja som bola tento týždeň cvičiť na trampolínach 1x tak asi som našla to, čo ma bavi žiadna svalovica, šetrné na kĺby len sa cvičí dosť neskoro a tam som išla unavená, ale odtiaľ akoby som lietala.Takze v nedeľu budík a idem ráno.Instruktorka je sestrička z Kramárov tak, keď kolaps dostanem vzkriesi ma👍

patricia_b
27. sep 2019

@eliska13 ja dúfam, že je to koniec ... konečne mi je dobre

mimiqa
27. sep 2019

@eliska13 s malym tata zatim super včera som bol zajtra ráno idem 🤘

sandra2308
27. sep 2019

Ahojte dievčatá, mávate často točenie hlavy? Už som z toho nešťastná, mám to už dlho. A netuším, či krčná, alebo psychika, či oboje 😰

slavkasobanska
27. sep 2019

@sandra2308 to mam aj ja často , už si to prestávam všímať

slavkasobanska
27. sep 2019

Ahojte kocky , no ráno som nevedela čo budem robiť a už je večer , varila som , langoše piekla , po poobede hodinku relax, potom nákupy , zamotala som sa vonku a už je večer .... ale som spokojná ako som všetko zvládla

sandra2308
27. sep 2019

@slavkasobanska ja sa snažím nevšímal si to, ale nejde mi to. A obmedzuje to veľmi

slavkasobanska
27. sep 2019

@sandra2308 to verím aj mna to obmedzuje , tlak máš dobrý??

sandra2308
27. sep 2019

@slavkasobanska už dávno som si nemerala, no môj štandard bol vždy 100/60, musím si ísť niekam premerat

nanka1412
27. sep 2019

@sandra2308 aj ja to mam už dost dlho .cely den sa mi točí hlava. Niekedy as na zvracanie mi je ..

slavkasobanska
27. sep 2019

@sandra2308 to je nízky

eliska13
27. sep 2019

@sandra2308 Môžeš mať aj vnútorné ucho chytene to robí nestabilitu, tlak máš nízky ako ja doobedie je pre mňa zle.Chod k neurológovi pošle Tá na krčnú chrbticu na MRI ja som povedala, že mi tŕpne občas ruka závraty bolesti ramien na šťastie je to len svalové, zle držanie tela zatiaľ nie platnicky.Alebo skús aspoň pár x masáž, nahrej si to, ponatieraj...

eliska13
27. sep 2019

@slavkasobanska Obdivujem Ta langoše robiť ja som to len raz vyskúšala nemám ten grif boli vysušené nadýchala som sa smradu už som nemala chuť ich ani jesť.ale ľúbim ich v lete na kúpalisku potom mi celý deň leží v žalúdku😭

daniela123321
27. sep 2019

Ahojte,baby popri braní AD sa môže brať aj antikoncepcia?

patricia_b
27. sep 2019

Tak ja som sa teraz vrátila z hodov, bola som ešte pozrieť film ... konečne medzi ľuďmi

lusia33
28. sep 2019

@daniela123321 Ja som brávala aj AD aj antikoncepciu , lekárka o tom vedela, tak zrejme môže..😉

sandra2308
28. sep 2019

@eliska13 ja som bola na MRI, tiež zlé držanie tela a mám len cvičiť...tak cvičím a cvičím. Tlak mám taký celý život taký, keď je vyšší, cítim sa už zle. Ale určite zájdem na ORL, keď to neprejde. Myslím, že to bude kombinácia psychiky a krčnej. Ale je to veľmi nepríjemné

slavkasobanska
28. sep 2019

@eliska13 ahoj tak ja mam už odskúšaný recept tak sú výborne