icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
8. okt 2019

@nanka1412 zajtra napíšem keď prídem od psychiatrický čo mi povie

elima
9. okt 2019

@lucka23 Ahoj, ja mam kasel zo psychiky a ide mi to riadne na nervy :(

eliska13
9. okt 2019

@lucka23 môže byť....ale snad Ti robila aj odber na mykoplazmy?teraz neviem či sa to tak volá syn ich mal dlho kaslal teraz sú samé virozy

slavkasobanska
9. okt 2019

Dobre ráno , hrozné ja som sa bála že zaspim k doktorke a tak som vôbec nemohla späť

1andrea111
9. okt 2019

@elima ako Ti zistili že máš kašel zo psychiky?

elima
9. okt 2019

@1andrea111 Ja som zistila... ked sa ukludnim nekaslem, akonahle citim uzkost tak ma zacne dusit, sucho v krku. Bola som aj na preventivke a na rtg pluc, vsetko OK.

eliska13
9. okt 2019

@elima Kamoške robili spirometriu a zistili jej, že v strese sa jej zuzi priedusnica niekomu sa hrdlo stiahne, že nevie prehĺtať..veď aj astma sa hovorí, že má psychicky podklad vlastne ako skoro všetky choroby.Bola si aj u alergologa?

eliska13
9. okt 2019

@kajkag Pekný vylet užívajte voľné dni.Mna by tam nedostali mám blbý pocit z výšky a vraj sa to trasie, keď fúka😉

elima
9. okt 2019

@eliska13 Nebola som u alergologa, neznasam chodit po doktoroch a aj tak sa v prvom rade musim dostat do pohody. Najhorsie je, ze akonahle citim ten pocit suchosti v krku alebo stiahnute hrdlo, uz chytam paniku, ale ked mam niecim zamestnanu hlavu, tak aj kaslat zabudnem 🙂

kajkag
9. okt 2019

@eliska13 áno triaslo sa to😁 Ale zážitok TOP👍

patricia_b
9. okt 2019

@kajkag ja som sa v polovici chodníka otočila, lebo ma strach nepustil

slavkasobanska
9. okt 2019

Ahojte som doma, tak tá hlava čo má boli to jepsychika. Že keď máš napätie tak boli z toho

eliska13
9. okt 2019

@slavkasobanska Takže masáž😉veral gel dobre si to natrieť dať šálik teply

eliska13
9. okt 2019

@patricia_b To som celá ja🙂ja aj na loďke na Liptovskej Mare som sa cítila zle akonáhle necítim istotu pod nohami lanovka, veľká výška, vysoke poschodie na balkone, rebrík už má teplo omina, srdce v krku
A to nehovorím, keď som na magnetickej rezonancie bola

slavkasobanska
9. okt 2019

@eliska13 no áno ., ale Vám poviem taká dobrá partia bola v čakárni to sme sa nasmiali , a ja že prečo tsk dlho čakáme , doktorka , no Slavka aké je Vám veselo dnes , tak čo budem plakať , som jej povedala , dobrá partia ...tak mi to vôbec nevadí že nás nechala 2 hodiny čakať ...

petro1985
9. okt 2019

@mekicom možno trošku, ale strašne pomaličky, momentálne mám stavy akoby som sa dusil, pocit nedostatku kyslíka asi 5 den, chcel som navýšiť alventu na 225mg, ale môj psychiater neodporúčal, že radšej zdvihnúť Trittico, tak neviem prečo sa tak rozhodol

lenka25251
9. okt 2019

Rano som brala frontin 0,25 mg. Možem večer vypiť alkohol? Idem na oslavu a neviem či sa to može

eliska13
9. okt 2019

@lenka25251 Na benzaky by som nepila aj, keď je to mini dávka pri AD si poharik, dva dám.

petro1985
9. okt 2019

@lenka25251 alprazolam(frontin) máš v tele tak 10-16hodin od užitia, väčšinou sa ti z tela vylúči medzi týmto časovým úsekom..

tuzobnik
9. okt 2019

@lenka25251 Piť alkohol keď máš psychické problémy nie je dobrý nápad!

slavkasobanska
9. okt 2019

@tuzobnik súhlasím

lenka25251
Autor odpoveď zmazal
lenka25251
Autor odpoveď zmazal
lenka25251
Autor odpoveď zmazal
lenka25251
9. okt 2019

@petro1985
Ten frontin som brala rano 0,25 mg. Mam uzivat aj vecer ale nechcem ho vecer zobrat lebo si myslim ze dnes sa asi vazne bude dost pit. Moze sa nieco stat ak po tolkych hodinach si vypijem? Neviete?

lenka25251
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
9. okt 2019

@lenka25251 to je na tebe či budeš piť , ja od kedy beriem lieky som si nič nedala a to je už 11 rokov

lenka25251
Autor odpoveď zmazal
lenka25251
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
9. okt 2019

babulky ahojte, po dlhšej odmlke som Vás prišla pozrieť, či sa Vám dobre vodí 🙂
ja som prežila super leto, vrátane dovolenky a aj september.....Od posledného víkendu, ako sa zhoršilo počasie, sa mi pohoršilo☹. Mám problémy večer zaspať, prevalujem sa v posteli aj do 1-2 hodiny, potom sa nadopujem benzáčmi, čo mi zostali a potom konečne zaspím ☹. Samozrejme sa mi k tomu večer objavuje j nervozita a úzkosť ☹. Dnes som hovorila s kamoškou psychologičkou - že je to na jeseň normálne, mala by som zavolať dr, zrejme mi zdvihne dávkovanie liekov☹, tak zajtra idem volať, lebo kontrolu mám až 4.11. Inak, tak mi bolo dobre, že naposledy som bola u dr. začiatkom júla...
Ako sa darí Vám? Idem Vás trošku spätne prečítať 🙂, nech som v obraze..