Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Dobre ráno , hrozné ja som sa bála že zaspim k doktorke a tak som vôbec nemohla späť
@elima ako Ti zistili že máš kašel zo psychiky?
@1andrea111 Ja som zistila... ked sa ukludnim nekaslem, akonahle citim uzkost tak ma zacne dusit, sucho v krku. Bola som aj na preventivke a na rtg pluc, vsetko OK.
@kajkag ja som sa v polovici chodníka otočila, lebo ma strach nepustil
Ahojte som doma, tak tá hlava čo má boli to jepsychika. Že keď máš napätie tak boli z toho
@slavkasobanska Takže masáž😉veral gel dobre si to natrieť dať šálik teply
@patricia_b To som celá ja🙂ja aj na loďke na Liptovskej Mare som sa cítila zle akonáhle necítim istotu pod nohami lanovka, veľká výška, vysoke poschodie na balkone, rebrík už má teplo omina, srdce v krku
A to nehovorím, keď som na magnetickej rezonancie bola
@eliska13 no áno ., ale Vám poviem taká dobrá partia bola v čakárni to sme sa nasmiali , a ja že prečo tsk dlho čakáme , doktorka , no Slavka aké je Vám veselo dnes , tak čo budem plakať , som jej povedala , dobrá partia ...tak mi to vôbec nevadí že nás nechala 2 hodiny čakať ...
Rano som brala frontin 0,25 mg. Možem večer vypiť alkohol? Idem na oslavu a neviem či sa to može
@lenka25251 Na benzaky by som nepila aj, keď je to mini dávka pri AD si poharik, dva dám.
@lenka25251 alprazolam(frontin) máš v tele tak 10-16hodin od užitia, väčšinou sa ti z tela vylúči medzi týmto časovým úsekom..
@lenka25251 Piť alkohol keď máš psychické problémy nie je dobrý nápad!
@tuzobnik súhlasím
@petro1985
Ten frontin som brala rano 0,25 mg. Mam uzivat aj vecer ale nechcem ho vecer zobrat lebo si myslim ze dnes sa asi vazne bude dost pit. Moze sa nieco stat ak po tolkych hodinach si vypijem? Neviete?
@lenka25251 to je na tebe či budeš piť , ja od kedy beriem lieky som si nič nedala a to je už 11 rokov
babulky ahojte, po dlhšej odmlke som Vás prišla pozrieť, či sa Vám dobre vodí 🙂
ja som prežila super leto, vrátane dovolenky a aj september.....Od posledného víkendu, ako sa zhoršilo počasie, sa mi pohoršilo☹. Mám problémy večer zaspať, prevalujem sa v posteli aj do 1-2 hodiny, potom sa nadopujem benzáčmi, čo mi zostali a potom konečne zaspím ☹. Samozrejme sa mi k tomu večer objavuje j nervozita a úzkosť ☹. Dnes som hovorila s kamoškou psychologičkou - že je to na jeseň normálne, mala by som zavolať dr, zrejme mi zdvihne dávkovanie liekov☹, tak zajtra idem volať, lebo kontrolu mám až 4.11. Inak, tak mi bolo dobre, že naposledy som bola u dr. začiatkom júla...
Ako sa darí Vám? Idem Vás trošku spätne prečítať 🙂, nech som v obraze..

@nanka1412 zajtra napíšem keď prídem od psychiatrický čo mi povie