Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska Treba si spraviť radosť.Ja idem so psom a kúpiť tekvicu jedla som u kamošky kompót z tekvice som milo prekvapená aké to je dobre.V živote som nezavárala😉to je lepšie ako hrušky zavárané.co si včera písala to maľovanie to čo je?
@eliska13 tekvice je výborná zavárana mi k nej primiešame ešte ananásovy kompót , skús , to maľovanie podľa čísiel je že ti príde plátno s tam máš už nakreslený obrázok čo si vyberieš a očíslované polička , čo máš akou farbou vymaľovať , prídu l tomu farby, štetce , všetko je očíslované tak skús pozrieť na internete a cenovo od 10€ , sú take aj pre deti veľmi pekne
Dnes ako fakt nervy depkaaa psycho vyhodila som chlapa z domu fuuuuuu na nervy akooo buď mi preplo alebo že dosť
@mimiqa A prečo prosím ťa.
Kočky možné pri navýšení AD zhoršiť stav
@saslavka73
@eliska13 viete čo dnes zas odišiel chlap zobral auto už nevladzem snim byt ... tie urážky vykrikovanie stále si pýtať každý cent ... tak som revala ako nikdy psychika že koniec ... neviem čo robiť ... no musím byt silná ... bez peňazí bez autá koniec cvičeniu bo nemám ako tam chodiť ani po lekároch nemám ako chodiť s dcérkou je zle nechce chodiť nikam až panika ju chytá plus má ísť na operáciu nemám ako úst pi vyšetreniach nemám na operáciu bo chlap mi všetko stopol no musím sa schladiť a dačo vymyslieť teraz má čaká ťažké až veľmi ťažké obdobie
@mekicom neviem u kazdeho inac tyzden, dva to najhorsie, ale vobec to tak nemusi byt.Menili Ti lieky zase a uz Ti bolo trocha lepsie?
@mimiqa blbe asi by dcera nemala teraz zazivat take sceny.Ale ved vies, ze vychladnete a ....
Na aku musi ist operaciu?asi ho tesi, ze si teraz bez prijmu a citi sa dolezito.Drz sa nenechaj sa vyprovokovat
Ahojte kocky , tu som , no vybavila som toľko veci už , no som nejska vnútorne roztrasena neviem prečo , a to od rana , zamotaná som jaj .... nevadí ideme ďalej
Dobre ranko , obed mam navareny , dnes som skoro vstala ... no idem si dať kávičku a potom susede vyvencit psíka , ako ste sa vyspali ?
@slavkasobanska ja som stihla len kávu ☺️🤣😅
@mimiqa nevadí , počkaj keď sa naobedujem ako ľahnem
@slavkasobanska no dnes počasie na spanie veruuuu
S mojim bývalím sme sa rozišli z náboženských dôvod 🤷♀️
On si myslel že je boh
A ja že je debil 🤣😂😅
@slavkasobanska dnes dobre, ale este by som polezala🙂)vcera uplne zle susicka v noci dosusila a pipala, pes chodil hore dole, nevedela som zaspat a muz vstaval skoro a uz som nezaspala.potom mi pes objedol slaninku, ktoru som kuoila a nechala na komode a vybehla na postu a z toho bol tak smadny, ze cely den pil a 2x sa mi vycural doma.Taky den blbec.dnes sa tesim, ze je piatok inac nalada len sa zbalit a ist niekde prec🙂stale mam chut nieco jest a nerobit nic.Na obed bude file z tresky a zemiaky.A uz par dni mam seknute krize a taha mi to cely chrbat.Chcelo by to dobru masaz.Inac nic pozitivne z mojej strany, tak pekny den vsetkym
@eliska13 ahoj tak máš toho dosť , inak aj ja som mala nedávno seknute v krížoch s masáž nie je dobrý nápad , suché teplo , a krém na to. Mne po 3 dňoch úplne prešlo , a hlavne v teple mat kríze ...bola som kúpiť zeminu , treba mi presadiť kvety -tučnolist a rozmarín , tsk dá rozrástol na balkóne ... no a už len take bežme prace dnes pa pa
Ahojte. Aj by mate dni keď ste viac nervózni netrpezliví všetko vadí zle spíte zabudnete na veci atd ? Ja takto cítim už niekoľko dni občas musím rozmýšľať čo som robila kde som robila predchádzajúce dni.. dúfam že mi nepreplo 😒
ahojte dievčatá, chcem sa vás spýtať môže aj obvodný nechať PN so psychickými problémami (niekoho kto nebol nikdy u psychiatra)? Aké sú lieky na depresiu prvej voľby čo môže predpísať obvodný. ďakujem

@mimiqa no ja že nie je mi zle ale som taká o ničom , tak som si išla vylepšiť náladu kde???? No na nákupy ...