icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
31. dec 2019

@esselte viem čo myslíš mám to podobné.Taky divný pocit, že už budeme sami a budem len čakať kedy príde.Taky smútok, že ako rýchlo to ubehlo a aké to bolo fajn.Nechyta ma to často, ale občas to príde na rozum.Nie je dobre tak lipnut na deťoch musia mať aj svoj život, osamostatniť sa to je znak, že sme ich dobre vychovali😀on ešte chodí všade s nami, ale viem, že sa to kráti
Ale musíme to brať tak, že veď aj, keď maju chalani frajerku chodia aj spolu s rodičmi na opekacky, dovolenky, či im vysedávajú doma.Kamoska mi minule hovorí neboj sa moja dcéra frajera nosí domov a máme veselo karty hráme, kecame vieš to je údel mám jedinacikov pokým iné ženy čo majú viac deti čakajú doma konečne kľud a môžem robiť čo chcem venovať sa čomu chcem my presne naopak mám pravdu čo?toto Ťa najviac trápi?

eliska13
31. dec 2019

@esselte vieš ty si tiež v 17 r nesedela s rodičmi ja tiež nie, ale tak najradšej by sme boli, keby ti naši boli😍tak si uzi pekný večer

esselte
31. dec 2019

@eliska13 aj ty,presne to ma trapi,ze budeme sami,ale musim sa cez to preniest,keby aspon ta panika nebola,pekny vecer aj tebe a este krajšie ráno,lebo sa vraví,ako na Novy rok,ta je to potom po cely rok,tak nech nam je zajtra ok

sylvia30
31. dec 2019

@eliska13
@esselte baby, ja mám deti dve a tiež sme s mužom sami😜, starší je na chate, mladšia u spolužiačky, my sme tento rok zostali doma, vlastne je to asi 3-4 Silvester za 22 rokov, čo sme nikam nešli. Naši dovolenkovi parťáci nás volali o ním, ale nám sa zase nechcelo....my sme ten druhý prípad, že my si to užívame... muž sa od rána teší, že si dá horúci kúpeľ a nikto mu nebude vybuchovat na dvere, aby si svihol🤪

slavkasobanska
31. dec 2019

@esselte ja teraz malujem obraz , hackujem čiapku a čítam knihu

slavkasobanska
31. dec 2019

@slavkasobanska zatiaľ len začínam no je to na dlho

eliska13
31. dec 2019

@sylvia30 no vidíš tvoj muž našiel pozitívum😀aj nás volali susedia, ale necítim sa ešte na to po chorobe a ideme na pár dní na sneh musím byť fit.Aj syn tu má spolužiaka hrali sme spoločenskú hru, karty, dámu teraz hrajú hry na počítači idem spraviť chlebíčky a dať papucovu kultúru.
@esselte áno pravou nohou ráno vykrocit😀

sylvia30
31. dec 2019

@slavkasobanska mám s teba radosť 👍 ty si chytila ten správny vietor 👏

slavkasobanska
31. dec 2019

@sylvia30 dakujem aj to tak cítim

slavkasobanska
1. jan 2020

Dobre ranko , všetko dobre Vám prajem , pozeráli ste včera The Duchon s ??? No úžasne a tá energia , js tancovala do rana a vy???

sylvia30
1. jan 2020

@slavkasobanska pozerali sme, ja mám veľmi rada Duchoňa ❤️ a teraz som dopozerala Filanovu 70-tku, muž mi ju nahral, takéto programy ja môžem ❤️

kajkag
1. jan 2020

@slavkasobanska máš talent, len v tom pokracuj😉

kajkag
1. jan 2020

Dievčence prajem Vám šťastný nový rok, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky, rodinnej pohody i duševnej.😍

eliska13
1. jan 2020
eliska13
1. jan 2020

Jej konečne mi idú fotky mám nový mobil😀
Všetko dobré v novom roku Vám prajem!
My sme pozerali Banasovu a pesničky môjho mladí.Dnes prechádzka novoročna a videli ste?Už bolo dlhšie svetlo a dnes som našla vonku púpavy kvitnúť.

s.a.s.k.a.
1. jan 2020

Vsetko dobre v Novom roku baby🙂

s.a.s.k.a.
1. jan 2020

Ako ti mate s vycitkami? Ja sa dost obvinujem, ze nie som dobra mama a ze ked mam depresiu nie som schopna sa dcere venovat. Bojim sa navyse, ze to po mne moze zdedit. Zle stavy ma z toho zvyknu chytat. Mate tiez taketo pocity?

basena001
1. jan 2020
slavkasobanska
1. jan 2020

@kajkag dakujem ti

slavkasobanska
1. jan 2020

@s.a.s.k.a. Ahoj základ je nikdy sa za nič neobviňovat , si úžasná a tak to ber

sylvia30
1. jan 2020

Babulky, tak nech sme šťastné v tomto roku😘

@eliska13 ja už čakám ako na spasenie na predlžovanie dňa🙏, zajtra idem kupovať semiačka do Lidl a privolavat jar 🤪🌼☀️

@s.a.s.k.a. na začiatku choroby som sa tým zaoberal, teraz to už neriešim, pamätaj, deti milujú matku bezhranicne, neriešia či je zdravá , chorá, či sa im venuje ( videla som to v praxi v decaku), nezatazuj sa dedicnostou, ktovie, čo bude o 10-20 rokov, moja dr. mi hovorila, že behom posledných 15 rokov išiel vývoj AD neskutočne dopredu, možno o 20 rokov bude stačiť 1 tbl a bude nám fajn🤪

eliska13
1. jan 2020

@sylvia30 mne hovorila pani v obchodíku čo predáva semená, že ľudia pred Vianocami sa už na ne pýtali.Neboj sa v polke januára prídu mrazy a ešte si užijeme zimu.

sylvia30
1. jan 2020

@eliska13 môj manžel prorokuje, že ešte v marci bude snežiť 😲

mimiqa
1. jan 2020

Moje ako 😘

eliska13
1. jan 2020

@sylvia30 to už budes mať planty za oknom posadené😀
@mimiqa a ty?malý sa nezobudil na ohňostroj či u Vás bol kľud?ja sa teším do postele som včera pila Colu a zaspala o 03:00.

mimiqa
1. jan 2020

@eliska13 nue nezobudil tu bol az na hradzi hire ci na namesti takze stastie inak id obeda buchali...ja zatim vyborne 😂🤣celyden vyvarala akurat si idem sat poharik vina a spat 😂

slavkasobanska
2. jan 2020

@mimiqa super a ty ??

s.a.s.k.a.
2. jan 2020

Moja mama mi stale hovori, ze z malej vychovam depresivneho cloveka. Je na mne dost zavisla akoby citila tu uzkost zo mna a mozno preto chcela byt stale so mnou? Ma sedem rokov a nechce ist spat k starym rodicom napr. Mna to velmi trapi, ale neviem co s tym urobit.
Trapia ma tieto moje stavy tak velmi by som chcela byt zdrava a v pohode vediet sa postarat o domacnost, usmievat sa a mat dobru naladu...pritom uz mam za sebou x rokov terapii a nieco to zabralo, ale asi malo ked tie depresie stale mam.

mimiqa
2. jan 2020

@slavkasobanska akurat idem na meranie oci som dajaka slepa😁😂

ariana171288
2. jan 2020

@s.a.s.k.a. Bohužiaľ väčšinou sa to prenáša z matky na dieta moja dcéra má tiež po mne úzkosti a strach😪