icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

katrinat
15. jan 2020

@sylvia30 presne ako píšeš, úprimne som si blbo na začiatku myslela, že lieky to vyriešia za mň, mne to peklo trvalo 2 mesiacea 🙂 teraz už sa snažím pracovať na sebe 🙂 a presne ako píšeš sme na seba citlivé až precitlivelé ...

sylvia30
15. jan 2020

@katrinat nuž, neostáva nám nič iné, len sa k tomu postaviť čelom a pracovať na sebe...

simielen
15. jan 2020

Holky,je tady nějaká OCD?😉

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
16. jan 2020

Ahojte kocky , no od Vianoc som nemala terapie , dnes začínam , tak mi buší srdce , dlho som nebola asi preto , tak hádam to zvládnem , držte mi palce

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
16. jan 2020

@eliska13 už som doma , super bolo , aj vychádzku som mala , pochválil má že to tak zvládam

slavkasobanska
16. jan 2020

Aj Vám sa chce tak spat ?? No ja cely deň zaspata

eliska13
16. jan 2020

@slavkasobanska nie, dnes mám energiu až sa divím.Uz je svetlo skoro do 17😀

slavkasobanska
16. jan 2020

@eliska13 tak mne sa chce len spat , no idem cvičiť

simielen
16. jan 2020

@eliska13 mrknu, díky 😉

eliska13
Autor odpoveď zmazal
simielen
16. jan 2020

@yollanda OCD?

yollanda
17. jan 2020

@simielen ahoj! Čo OCD? Nerozumiem

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavka1307
17. jan 2020

Ahojte. Kam davate deti, ked musite byt v nemocnici ci ist na liecenie ? Prosim iba skusenosti ked sa zena sama stara o deti a nema jej kto pomoct. Dakujem.

slavkasobanska
17. jan 2020

Ahojte ako sa cítite , ja po veľmi dlhom čase tak divne , mam závrate , tak mi je Id žalúdka zle neviem tak cudne , bola som aj vonku no neviem či tým že mam vysadené lieky??

patricia_b
17. jan 2020

Ahojte, tak ja som od stredy domka a je tu úžasne ... síce si ešte zvykám na môjho malého divoška, ale ono to pôjde ... som rada, že moje trápenie sa v nemocnici skončilo a ja si môžem užívať domov a svoj režim dňa ako pred tým ... cítim sa výborne

slavkasobanska
17. jan 2020

@patricia_b ahoj to som rada že ti je fajn , no vidíš dala si to , si hrdinka , držím palce nech ti je už dobre

ivka185
17. jan 2020

@patricia_b Ahoj konecne jedna dobra sprava ze sa ma niekto aj dobre ,lebo inac stale daco niekomu je. Nech to aj tak ostane navzdy , a uzivaj si co si zameskala ,najme cas straveny s drobcekom.

ivka185
17. jan 2020

@slavkasobanska Ahoj no uz davno som nepocula od teba staznost , ani ti to nepasuje sa stazovat ,urcite je to len nieco prechodne a bude zas dobre, mozno aj tymi liekmi co znizujes. Ty to das ako stale .Drzim palce.😘

slavkasobanska
17. jan 2020

@ivka185 ahoj jaj si zlata , tak sa nebudem sťažovať už , čo tu ja vlastne robím??? Haha , ale vieš čo sama som a dnes som piekla langoše z 1 kg muky , no chápeš ???

mimiqa
17. jan 2020

@patricia_b 😘😘😘😘

mimiqa
17. jan 2020

@slavkasobanska ahoj aj mne ten žalúdok hapruje zničihooo nič mi dojde ako na vracanie

ivka185
17. jan 2020

@slavkasobanska Slavka a budes ich predavat ,myslim tie langose budes mat na cely vikend, ale inak dobre vikend budes mat oddychovy.😍

slavkasobanska
17. jan 2020

@ivka185 to áno budem ležať a nič nerobiť , to bude

dika
17. jan 2020

@patricia_b tesim sa ze ti je fajn👍

dika
17. jan 2020

@slavkasobanska 😋 dala by som si...

ariana171288
17. jan 2020

@eliska13 ahoj noo ja neviem vôbec ci mam OCD nakoľko vyjadrenie psychiatra je uzkostna porucha🤔

slavkasobanska
17. jan 2020

@dika pošlem ti kolko chceš ???