icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
19. jan 2020

Ahojte a Dobre ranko my rybaciu varime v robote ale deti ju nechcu ,ja zjem .Ja dnes taky zdravsi obed knedla ,cervena kapusta a pecene mesko, haha .Sylvia ja uz som aj zabudla kedy som bola na stuzkovej ,ale viem ze to bolo velmi dojemne ,ale uz mam za sebou aj promocie a v lete robime dcere svadbu, ver ze to uteka velmi rychlo ,nedavno som mala maleee deticky a uz je to v pr.....i s prepacenim ale co uz.😉😍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
19. jan 2020

@slavkasobanska ty same dobroty varis🙂.Ja tiez vela pouzivam spaldovu muku,ale do kolacov to musim kombinovat s psenicnou lebo nie su dobre tie kolace potom....

dika
19. jan 2020

@sylvia30 moj muz zase robi halasle to je jeho👍

dika
19. jan 2020

@eliska13 tak to ste pekne dlho vydrzali so stromcekom.u nas hned 6.1 leti von.Zaujimave ako velmi sa 23.12.tesim na stromcek a 6.1 sa uz neviem dockat kedy pojde🙈

dika
19. jan 2020

My sme vcera aj sportovali, behali,korculovali a vecer sme boli v kine, ja s dcerou na novej Evitovke a muz so synom na Star Wars.Dnes nuda, prsi, boli ma chrbat a len ucenie nas caka🤦‍♀️

sylvia30
19. jan 2020

@eliska13 UPS, seknutie ☹️, treba sa zabaliť do deky, relaxovať a chlapi nech sa o teba starajú 😉
U nás zložil stromček muž ešte 6.1., len ostatnú výzdobu nemá kto ( rozumej, nechce sa mi do toho😜), asi bude až do jari😎

sylvia30
19. jan 2020

@dika veru, treba ich nechať variť špeciality, aspoň nemusíme my😎

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
19. jan 2020

@eliska13 ja áno, je to recept na anglické rožky, ale už som z neho robila aj klasické aj veľké bagety

sylvia30
19. jan 2020

Páči sa

sylvia30
19. jan 2020

@ivka185 veru, rastú nám tie deti, na nich vidíme ako rýchlo starneme

dika
19. jan 2020

@eliska13 ano v Eurovea sme boli korculovat.No ved u nas sa presne preto deli kino...🙃.Evitovka bola fajn, ja to mam rada take zo zivota.

slavkasobanska
19. jan 2020

@dika no dakujem , rada varím

slavkasobanska
19. jan 2020

Kocky ten či teraz malujem je už predaný , chápete??

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
19. jan 2020

@eliska13 je tam masť, robila som aj zo sušeného aj z čerstvého, dokonca som do cesta pridala aj varené zemiaky, čo sme nejedli, vtedy boli najlepšie, mäkké aj na tretí deň
Keď dám rožky do rúry, tak na spodok vložím hrnček s vriacou vodou, tak na 5 minút, vtedy krásne vyskočia

sylvia30
19. jan 2020

@slavkasobanska wau, no teda👍👍👍👍👍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
19. jan 2020

@eliska13 bola vriaca tá voda?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
19. jan 2020

@eliska13 tá voda musí byť vriaca, lebo zachladis rúru, ja miesim v robote

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
19. jan 2020

@1andrea111 manzel uz ok,uz dlho sa drží,chvalabohu

ivka185
19. jan 2020

@slavkasobanska No Slavka ja stale hovorim ,ze ty si skryty talent, budes zarabat, ale nech sa ti dari.😍

natashkaa
20. jan 2020

zdravím zabral niekomu citalec v dávke iba 10mg????

slavkasobanska
20. jan 2020

@ivka185 ahoj dakujem , ale to je len relax , ale baví má to len oči už bolia keď dlho pri tom sedím ...aké veľká vďaka všetkým mam vás rada

yollanda
20. jan 2020

Ahojte kocky! Neprispievam ale čítam vás. Ja mám stredne ťažkú depku s vtieravymi myšlienkami. Už 4 mesiace mám alventu 375 a kventiax 900. Depresia kúsok ustúpila, no obavy mám stále. 7 r som toto užívala, bolo fajn, potom som začala špekulovať s liečbou a dali mi iné. Neurobili dobre, tak som sa vrátila k alvente a kventiaxu. Mám pocit že to nepomáha. V novembri bolo už fajn, no potom prišlo spontánne zhoršenie. Odvtedy som na tom rovnako. Stále strachy a úzkosti každé ráno. Užívam popri tom aj neurol. Už som na ňom asi závislá, no prečo mi AD stále nezabrali ako mali?