icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
31. jan 2020

@eliska13 ja ho dávam pre istotu, lebo on ešte nehovorí, ale pýtam sa ho či chce cikať, ale celkom dlho drží bez pocikania, za deň tak jednu nehodu má, čo je celkom úspech

mimiqa
31. jan 2020

@eliska13 asi ☺️🤣😂😂😅

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b nás to čaká 🤦‍♀️Dcérka nemala plienku od 14kesiacov cez de od dvoch rokov v noci .. no krpec ani sedieť nechce na nocniku.. tá posilka je super vec aj ja sa vraciam na Thajský mesiac pauza budeme kocky 🤪😂

patricia_b
31. jan 2020

@mimiqa môj tiež nie je nejaký veľký kamoš s nočníkom, tiež bojujeme obaja kým ho naň posadím ... posilka je zatiaľ super

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b manžel ako ???

patricia_b
31. jan 2020

@mimiqa no on má viac naštudované o mojej chorobe ako ja, takže sa dosť stará, že ako sa mám, aby som užívala lieky a vitamíny a tak a ešte dosť pomáha doma

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b super 👌zlatý vidíš ☺️

bubu62
31. jan 2020

@eliska13 tak ja som sa vrátila do práce v októbri až 6dni a zo zdravotných,som ostala PN,a som stále,najprv s nohou-vyskrabovali mi hnis,potom zápal žalúdka,a teraz pupočny pruh sa vrátil..tak stále niečo,vysadila dom xanax a mám na spanie stillnox sem tam a na energiu lyxit.

eliska13
31. jan 2020

@bubu62 a cítiš sa ako?to Ti zmenili či brala si Lyxit ani také nepoznám až som pozerala čo to je.
Tak to je veľa zdravotných nepríjemnosti pruh Ti budú operovať?
@patricia_b tebe tu diagnózu tuším zmenili nie?Tak to je veľká zmena, keď sa chlap zmenil k dobrému aj tebe musí byť ľahšie na duši.
@mimiqa dcéra išla po vysvedčenie či ako to máte?

patricia_b
31. jan 2020

@eliska13 no každý raz v nemocnici iná diagnóza ... ale táto posledná je najzrozumiteľnejšia, kým tie predchádzajúce boli len také neurčité čo mi ani psychiatrička presne nevedela povedať, že čo mi je

bubu62
31. jan 2020

@eliska13 dobre,teraz mi zmenila na lyxit,inak z každých čo mi dala som spala..áno druhý krát ten pruh.

mimiqa
31. jan 2020

@eliska13 ona až v polkeee Februára

mimiqa
31. jan 2020

@eliska13 micka čo ti poviem dovarila som vývar naložené masko aj kura aj karé k tomu ryža zajtra opekané zemiaky kurna nedá mi to no rozmaznávam si ich 🤷‍♀️

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b Patiiii a čo ti vlastne je ???

eliska13
31. jan 2020

@mimiqa no veď neboj ešte v utorok budeš ponúkať😀ja rada varím v piatok niečo na šťave nech je na víkend aspoň sobotu.Vonku ako na jar krása teplo😀

s.a.s.k.a.
31. jan 2020

Dievcata, mali ste pri uzivani ad problem s kožou na tvari? Mam ju taku suchu napnutu miestami je to az bolestive😞odoznie to? Ako dlho ste mali vo vseobecnosti neziaduce ucinky?

patricia_b
31. jan 2020

@mimiqa schizofréniu mám

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b ako zmena osobnosti???

patricia_b
31. jan 2020

@mimiqa nie, kvôli halucináciam, ktoré som mala

mimiqa
31. jan 2020

@patricia_b jaaajjj 🤦‍♀️A lepšie 👌 cviciss sama či máš trénerku

patricia_b
31. jan 2020

@mimiqa teraz keď je nastavená liečba tak je lepšie a takto by to malo aj ostať ... sama cvičím podľa plánu, ktorý som si sama zostavila, lebo trénerka odo mňa až moc chcela a nemôžem sa úplne zničiť a potom fungovať cez deň pri malom ako mátoha, takú zlatú strednú cestu som zvolila, že aj cítim, že som cvičila, ale v takej miere, že zvládnem cez deň aj malého, aj navariť či upratať

lukasko12
31. jan 2020

@patricia_b joooj jak vam zavidim aj ja by som uz chcela byt v poriadku

patricia_b
1. feb 2020

@lukasko12 tak mňa to stálo mesačný pobyt v nemocnici a z toho týždeň na akútnom oddelení

slavkasobanska
1. feb 2020

@patricia_b ahoj no diagnoza nič moc , ale aspoň vedia čo ti je ,držím palce nech si dlho oki a ten pobyt v nemocnici ja bežne strávim tak isto , takze je to normálne

pandravachrusta
1. feb 2020

@patricia_b a mala si velmi tazke detstvo, to mozno aj z toho..

eliska13
1. feb 2020

U nás je jar svieti slnko a má byť 14 st😀super pocit venčiť psa a na tvár slniečko hreje.Co máte v pláne na víkend?

eliska13
1. feb 2020

@patricia_b dôležité je, že si fit aj Ti dali iné lieky či zmenili dávkovanie?s tou psychologickou si skončila ci chodíš?

patricia_b
1. feb 2020

@slavkasobanska tak prvé dva razy som bola po dvoch týždňoch, preto sa mi teraz zdalo dlho
@pandravachrusta mala som ťažké
@eliska13 my ideme akurát so psíkom von, naobedujeme sa a pôjdeme pozrieť sestru ... a psychologičku ešte mám, ale ju chcem zrušiť, lebo mi to veľa nedáva, nemáme si čo povedať

slavkasobanska
1. feb 2020

Ahojte kavickarky , no ja sa začínam cítiť unavená , psychológ mi kázal zvoľniť trochu , ale aj tak som vyčerpaná a nič take nerobím ,tak odychujem, vraj si nemám vyčítať keď ležím , lebo si to vyčítam.ale nejako nevladzem už nech je slnko

eliska13
1. feb 2020

@slavkasobanska aj u Vás sú také zmeny počasia?veď pred 3 dňami snežilo a mínus 2 dnes slnko 14 st aj to všetko vplýva.Ved malujes, chodíš von, varíš oddychuj koľko máš ešte obrázkov?ja som včera na gauči zaspala o 22 a syn ma budí, že prečo tak hýbem rukou a to sa mi už niečo snivalo rovno v legínach som spala do rana len som sa presunula