Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Baby citim sa divne ako kebyze zlihavam prosim pomozte mi
@lukasko12 čo ti je ??
Ahojte , neviete poradiť od včera večera , celu noc má hrozné žalúdok boli , tá bolesť ide asi všade a jedla pravidelne , stolicu mám , neviem z čoho a čo si mám dať , pijem čaje , až na zvracanie mi je ... v psychike som nemala take príznaky nikdy
@slavkasobanska ak nemas horucku tak to bude len nejaky virus..oddychni si , hadam uz zajtra bude lepsie, drzim velmi palce..
@lukasko12 beries AD? trosku to popis ten stav, z tohto sa neda nic poradit, co si napisala.
@pandravachrusta nemám horúčku ale potim sa dosť asi oddýchnem dnes Každý deň do noci šijeme ruska tak možno vyčerpania
@pandravachrusta ja to neviem popisat ja sama neviem z coho to mozem mat bud zo stresu z nervou alebo z coho
@eliska13 ahoj mám diétu a bola som si kúpiť fatru vodu tak hádam prejde , ja stále chodím šiť ruska a nemá to koniec jaj
@lukasko12 a beries AD nejake? alebo este cakas na predpis? neboj, dnes je takto, zajtra moze byt zase uplne inak..
@slavkasobanska to si unavena. Tiez som sila ruska 12 hodin v kuse. Zaludok stlaceny.
@slavkasobanska moja, ja tiež už 7 dní v kuse šijem, momentálne pre kolegyne z práce, keďže v nich pracujeme celý deň
@pandravachrusta uz je lepsie muz je doma a dala som si caj na nervy a stres taky ukludnujuci mozno aj ten mi pomohol neviem vazne co sa to poslednu dobu so mnou deje som viac a viac na nieco nervoznejsia a nespokojna taka rozhadzana vsetko mi vadi.Preco?
@eliska13 to kamarátka má krajcirstbo a tam jej pomáham , zatiaľ sme urobili pre jednu firmu 300 ks a ešte 200 pre ľudí či si objednali
@ivcam2 už mi prešlo včera čo som rada
@slavkasobanska to je pekne.Aj môj muž kúpil ruska do roboty za 5 eur!
@eliska13 no dosť drahé
@slavkasobanska ja si kupujem za 1,5 ale ja si myslim ze by to mali davat zadarmo
... ahojte,... prvýkrát sem píšem,.. neviem, asi som netrpezliva, ale už mi to lezie na nervy,.. som na udrziavacej dávke,.. pred piatimi týždňami som po dohode s lekárkou zvýšila dávku. Brala som 50mg sertralin ráno,.. pridala som na obed 25mg,..po pár dňoch som to už nevydržala,.. bola som zmätená,.. chodila som do práce,. zle som sa cítila medzi ľuďmi. Volám lekárke, že si mám na obed dvihnut na 50mg,..po ďalšom týždni,... stále zle, lekárka neordinovala,.. tak som si nasadila xanax, brala som ho so sertralinom aj predtým. Po asi 4 týždňoch,.. stále zle,. volala som lekárke, ináč som s nou spokojná,.. že ešte musím vydržať,. a keby celkom bolo zle,.. že sa jej mám ozvať aj skôr. Dnes je 5 týždňov odkedy som tu dávku zvysila,.. dopoludnia je najhoršie,... ale celý deň je nanič,... snažím sa,.. nedokážem ani poriadne upratať,.. v hlave mám chaos, zmätok,. zhoršena pamäť,.. muž mi niečo vraví, a ja sa na to nedokážem sústrediť poriadne co vraví,.. dcéra už pozerá na mňa tiež divne,.. Nemôžem so sebou vydržať,.. každé ráno vstavam, že čo všetko idem spraviť a nič. Ledva spravím obed,.. teraz napríklad tiež,.. odniesla som trojročného syna k sestre,.. že aspoň predsieň upracem,.. a ja sedím,.. a nič zo mňa,..
@tuzobnik..... hrozný boj,..
Babulky, držíte sa? Ja nemám veľa voľného času, šijem stále tie rúška. Aspoň nemám čas rozmýšľať nad tým všetkým čo sa deje. Momentálne šijem rúška pre psychiatrickú liecebnu u nás v Záluží. Nemajú vôbec nič ☹️.