Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mala4 ano ja si davam tieš tretinku a spim haha ale skus si dat cez deň a uvidiš
@eliska13 nie neviem spat to už musim dat cely Derin a Tritikol cely
@vizvaryova1 teraz som mala atarax na skúšku na spanie a nemohla som sa zobudiť,tak som ho vysadila.
@bubu62 tak si daj to trittico len kúsok -25 mg, odlom z neho.
@slavkasobanska ahoj, myslela som na Teba a ako sa majú Tvoje deti? Čo dcéra? je v cudzine? a čo syn so svadbou?
Pekné dni vám prajem dievčatá😍
@1andrea111 ahoj no svadba má byt v júni no neviem či bude , a dcéra je v USA majú karantenu , dúfam že bude oki , strach je to vieš , inak dobre len že malo chodím vonku tak má hlava pobolieva
@bubu62 ahoj aj ja mám Atarax síce už 2 mesiace spím dobre ale cela mi bolo veľa a tak pol som si dávala to mi stačilo , ale ráno má hlava vždy bolela po nej
@slavkasobanska ahoj moja,no ani pol mi nepomohlo.
@1andrea111 môžem skúsiť znova,dobrý nápad.
Baby ja sa teraz uz citim dobre len mi ludia zacali robit zle a neviem dakedy to psychicky nezvladam zacnu sa mi triast ruky a byva mi zle
Vam tu vazne nieco povedat hej ja viem ze si za to mozem sama aj som sa ospravedlnila nepoznate ma a hned ma tu kritizujete ok baby nemam vam to za zle
Ahojte kocky mne sa v posledných dňoch nejako začína zhoršovať , od rana som rozklepana , hlava má stále boli , taká som nie vo svojej koži ,
@slavkasobanska čo to 😨 ja som sa nezastavila varím upratujem tortu smotanovu som urobila dnes má môj vajcak narodky 🤣😂
@slavkasobanska Slavka ja to iste ,hlava ma boli uz ani neviem odkedy,citim sa tiez taka nejako nesvoja.😢