icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

katrinat
14. apr 2020

@lukasko12 tak v tom prípade na toto fórum asi nepatríš 🙂 treba si hľadať seberovných 🙂

katrinat
14. apr 2020

@kajkag Ďakujem pekne. Pýtam sa lebo ja tiež znižujem Trittico z 2/3 zo 15o na 1/3 cize teraz davam 50.

nanka1412
14. apr 2020

Ahojte baby
Ako sa máte

kajkag
14. apr 2020

@katrinat a ako sa cítiš? Užívaš aj niečo iné ako Triticco?

shaniatobi
15. apr 2020

@nanka1412 ahojjjjj

katrinat
15. apr 2020

@kajkag Ahoj áno ráno Citalec 20. No cítim sa celkom ok. Jedine čo mi teraz vadí je takéto blbé počasie slnko a zamračené... To mi moc dobre nerobí. Ináč aj s tou 1/3 triticca spím fajn. A ty?

kajkag
15. apr 2020

@katrinat tiež dobre spím, necítim žiadne zmeny🙂

lukasko12
20. apr 2020

@bubu62 ani ja hahahhhaha

slavkasobanska
21. apr 2020

Ahojte kocky malo tu nejak chodím , strašne má bolel zub múdrosti s dnes som
išla k zubárovi z obrovským strachom ale zvládla som to , už je vonku , ani má to neboli zatiaľ a vy ako ??

patricia_b
21. apr 2020

@slavkasobanska ahoj, ja sa mám dobre, mňa vo štvrtok čaká zubár a tiež mám obrovský strach

ivka185
21. apr 2020

@slavkasobanska ahoj ja tak neutralne ,sibe mi z toho ze som uz dlho doma, ale stale sa motam a nieco robim, robila som pupavovy med ,a dnes pupavovy sirup ,varim ,peciem a stale dookola.🥰

slavkasobanska
21. apr 2020

@patricia_b aj ja som sa bála ale bolesť bola väčšia , neboj a maličký sa má ako ?

slavkasobanska
21. apr 2020

@ivka185 no šikovná si , aj ja robím stále niečo ale dnes nič koli zubu.

ivka185
21. apr 2020

@slavkasobanska sikovna jak dikovna, ale znudena uz neviem co by som robila.

ivka185
21. apr 2020

Sikovna jak sikovna opravujem pisem na mobile a slepa som jak patron.🤪

laskonka80
Autor odpoveď zmazal
bubu62
22. apr 2020

@laskonka80 ja mám niečo podobné,všetko má rozčúli,trasie ma,ziapem ako chorá a neviem sa vrátiť akoby naspäť,byť zasa ako kedysi kľudná,ich tie sny,s nimi mám problém stále..viete čo sa mi snívalo 🙄?tak dva dni dozadu,že do muža strelil blesk,stala som vedľa neho a v ten deň ušiel len 4minuty od havárie, kamión s kamiónom sa zrazili..och hrozne čosi,bolesti hlavy poznám,ale u mňa asi malo vody pijem..snažím sa niekedy si dám xanax keď to neviem vydržať a niekedy sa snažím vsugerovat,že je všetko ok..

laskonka80
Autor odpoveď zmazal
bubu62
22. apr 2020

@laskonka80 moc som ti nepomohla,ale otočiť všetko asi tak na to,že to máš rád..ako niekto nadáva na dážď,ale aj ten je potrebný k životu,čo mi pomôže že budem nadávať??...zmeniť to nezmením...

eliska13
22. apr 2020

@laskonka80 si hypersenzitivna😊

eliska13
Autor odpoveď zmazal
laskonka80
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
laskonka80
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
laskonka80
23. apr 2020

@eliska13 masáž úplná hroza,vždy keď to rozmastim migréna jak nič.Beriem ale záchvatov už mávam aj 12 mesačne,už sa bojím ísť aj spať ako sa ráno zobudím.Mala si migrény aj?S tými trapezmi máš 100% pravdu

eliska13
Autor odpoveď zmazal
laskonka80
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
23. apr 2020

@eliska13 ahoj som teraz doma lebo aj koli zubu som prišla , no aj nejaké vybavovačky a moja posteľ mi chýbala , ale 2 týždne som vydržala