Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@laskonka80 a chodíš na neurologiu?
@yollanda roky rokúce a len lieky,lieky,lieky
@laskonka80 presne tak. Je to zvláštne, ale u mna jedine to funguje
@laskonka80 ja som mala migrény aj 4x za týždeň.
@yollanda a čo konkrétne ti zabralo prosím?
@laskonka80 cvičenie na krčnú chrbticu. Pitie veľa vody.
@eliska13 ďakujem fakt som iná ?? Snažím sa no ks to neviem posúdiť , ale už niektoré veci , situácie inak vnímam ten psychológ mi pomáha
@laskonka80 ja som navštívila osteopata. Zistil že mám bloknuty krcny stavec. Skús pripadne vyhľadať nejakého. Keď nepomôže, rozhodne neublíži
@eliska13 veľmi pekne ďakujem to tak poteší že niekto kto má nepozná vidí zmenu vďaka
@eliska13 ahoj, všetky Vás pozdravujem. Čítam Vás, len neprispievam. U mňa chválabohu všetko po starom, ale ako sledujem, väčšina je na Tom dobre👍😎, z čoho mám radosť. V záhradke už všetko veselo rastie, teraz som sa venovala sadeniu kvietkov🌼🌺🌷.
V robote nic nové, veľa práce, tak sa snažím po robote relaxovať. Vyhrievam sa na 🌞 a chytám D vitamín. Synator má už zmaturovane, tak sa tešil, že sa nemusí učiť.
@slavkasobanska ano Slavka aj ja som zacala priberat aj ked som sa citila lepsie, hlava zacala premyslat o vahe a bolo to v keli. Pridala som pohyb, zmenila stravu, jem 5 krat denne a ide to, mam 6 kilo dole a este sa liecim aj na stitnu. Len tieto lieky su hrozne, ked z nich priberas, chces take z ktorych sa nepribera, ked sa stav zhorsi, zase by sme chceli rychlo take, aby sa z nich stav zlepsil. Furt hore dole.
laskonka80 a mas dobre vysledky zo stitnej ? Mna bolela hlava asi mesiac. Po kontrolnom odbere krvi mi zvysila dr zo 75 na 88 a citim sa lepsie ani hlava ma tak casto neboli.
Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť. Vcera som bola u psychiatričky na prvom vyšetrení predpísala mi Xanax 1/2,1/2,1,Citalec 1,1,0,Mirzaten 0,0,1/2.Vecer som si dala prvú dávku 1xanax,1/2 Mirzaten spala som do pol jedenástej doobeda aj to som sa nemohla prebrať.Potom som si dala ranajsie Citalec 1a Xanax 1/2.Ja som z toho osprostena hlava vypnutá mám závrat.Neviem fungovať. Chcem sa opýtať je to normálne a časom sa to upravi alebo ako to je?Užívam takéto lieky prvýkrát.dakujem
@z.k ahoj a xanax koľko mg máš ?? Ja beriem už dlho teraz mám znížený s po ňom môžeš byt ospalá , podľa toho či ti nie je silný
@slavkasobanska mám 0,25 a mám brať 1/2 ráno,1/2 na obed a 1 večer
@eliska13 u nás na SPU, fakulta ekonomiky a manažmentu, v angličtine chce študovať... prvé dva roky chcel byť IT-ckar, ale nechce odísť z domu, tak sa nakoniec rozhodol takto.... Aj som rada, ale mám bol skúsiť, čo s ním, keď nie taký flegmos....zato mladá už druhý rok omiela, že ide do BB študovať 😢

@yollanda nie moja, mám klasické migrény