icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

laskonka80
27. apr 2020

@yollanda nie moja, mám klasické migrény

yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 a chodíš na neurologiu?

laskonka80
27. apr 2020

@yollanda roky rokúce a len lieky,lieky,lieky

yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 presne tak. Je to zvláštne, ale u mna jedine to funguje

yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 ja som mala migrény aj 4x za týždeň.

laskonka80
27. apr 2020

@yollanda a čo konkrétne ti zabralo prosím?

yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 cvičenie na krčnú chrbticu. Pitie veľa vody.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
27. apr 2020

@eliska13 ďakujem fakt som iná ?? Snažím sa no ks to neviem posúdiť , ale už niektoré veci , situácie inak vnímam ten psychológ mi pomáha

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 ja som navštívila osteopata. Zistil že mám bloknuty krcny stavec. Skús pripadne vyhľadať nejakého. Keď nepomôže, rozhodne neublíži

slavkasobanska
27. apr 2020

@eliska13 veľmi pekne ďakujem to tak poteší že niekto kto má nepozná vidí zmenu vďaka

sylvia30
27. apr 2020

@eliska13 ahoj, všetky Vás pozdravujem. Čítam Vás, len neprispievam. U mňa chválabohu všetko po starom, ale ako sledujem, väčšina je na Tom dobre👍😎, z čoho mám radosť. V záhradke už všetko veselo rastie, teraz som sa venovala sadeniu kvietkov🌼🌺🌷.
V robote nic nové, veľa práce, tak sa snažím po robote relaxovať. Vyhrievam sa na 🌞 a chytám D vitamín. Synator má už zmaturovane, tak sa tešil, že sa nemusí učiť.

ivcam2
27. apr 2020

@slavkasobanska ano Slavka aj ja som zacala priberat aj ked som sa citila lepsie, hlava zacala premyslat o vahe a bolo to v keli. Pridala som pohyb, zmenila stravu, jem 5 krat denne a ide to, mam 6 kilo dole a este sa liecim aj na stitnu. Len tieto lieky su hrozne, ked z nich priberas, chces take z ktorych sa nepribera, ked sa stav zhorsi, zase by sme chceli rychlo take, aby sa z nich stav zlepsil. Furt hore dole.

ivcam2
27. apr 2020

@sylvia30 aj my sme vychytali tuto "maturitu", ale mne je to aj luto, ze tym celym nepresli. Mok sice povedal, ze ak nebude jednotka z matematiky, tak si ide vyziadat skusku.

ivcam2
27. apr 2020

laskonka80 a mas dobre vysledky zo stitnej ? Mna bolela hlava asi mesiac. Po kontrolnom odbere krvi mi zvysila dr zo 75 na 88 a citim sa lepsie ani hlava ma tak casto neboli.

sylvia30
28. apr 2020

@ivcam2 môj obišiel celkom dobre, informatika, matika za 1, anglina 2, čo ma ale mrzí je 3 zo sloviny. Ale mladý je spokojný, čo už. Robil aj scio testy, takže by mal byť prijatý. Syn nie je vôbec ambiciózny, to skôr ja ho pohanam. Tvoj ide kam ďalej?

z.k
28. apr 2020

Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť. Vcera som bola u psychiatričky na prvom vyšetrení predpísala mi Xanax 1/2,1/2,1,Citalec 1,1,0,Mirzaten 0,0,1/2.Vecer som si dala prvú dávku 1xanax,1/2 Mirzaten spala som do pol jedenástej doobeda aj to som sa nemohla prebrať.Potom som si dala ranajsie Citalec 1a Xanax 1/2.Ja som z toho osprostena hlava vypnutá mám závrat.Neviem fungovať. Chcem sa opýtať je to normálne a časom sa to upravi alebo ako to je?Užívam takéto lieky prvýkrát.dakujem

yollanda
28. apr 2020

@z.k ahoj! Uuuplne normálne.

sylvia30
28. apr 2020

@z.k citalec si daj hneď ráno, ako vstaneš, ten ťa naštartuje. Časom sa to stabilizuje.

slavkasobanska
28. apr 2020

@z.k ahoj a xanax koľko mg máš ?? Ja beriem už dlho teraz mám znížený s po ňom môžeš byt ospalá , podľa toho či ti nie je silný

z.k
28. apr 2020

@sylvia ďakujem

eliska13
Autor odpoveď zmazal
z.k
28. apr 2020

@slavkasobanska mám 0,25 a mám brať 1/2 ráno,1/2 na obed a 1 večer

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
z.k
28. apr 2020

@eliska13 a prejde to? Lebo to je hrozné pre mňa toto že som ako vygumovaná

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
28. apr 2020

@eliska13 u nás na SPU, fakulta ekonomiky a manažmentu, v angličtine chce študovať... prvé dva roky chcel byť IT-ckar, ale nechce odísť z domu, tak sa nakoniec rozhodol takto.... Aj som rada, ale mám bol skúsiť, čo s ním, keď nie taký flegmos....zato mladá už druhý rok omiela, že ide do BB študovať 😢