icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
30. apr 2020

@yollanda to som nevedela , a z čoho ti vypadávajú vlasy, z liekov ?? Mna dobre nastavili pred rokom na lieky ale tie psychoterapie mi pomáhajú

slavkasobanska
30. apr 2020

@eliska13 to je pravda nie každému môžu robiť dobre tie iste lieky , ja som od začiatku na akvente a xanaxe , valdoxan a som spokojná , jasne že mám aj ja zle dni

eliska13
Autor odpoveď zmazal
bubu62
30. apr 2020

@yollanda to je teraz take blbe obdobie,aj ja to citim..

yollanda
30. apr 2020

@eliska13 kedysi som mala alventu a kventiax a teraz mám k tomu elontril. Otázka je, že keď mi to stále skáče, čo jem zbytočne a čo ozaj zaberá. Cely november mi bolo super, potom som dostala hnačky bez kŕčov a rapídne sa mi pohoršilo. A odvtedy to nie a nie zastabilizovať. Každé dva týždne volám s dr, ťažko sa to konzultuje po telefóne. Bojím sa, že moje telo už odmieta akúkoľvek liečbu.

bubu62
30. apr 2020

@yollanda hnacky,uplne poznam,zaludok mas v poriadku?

yollanda
30. apr 2020

@eliska13 mne padajú vlasy z toho nehorazneho stresu. Beriem euthyrox na štítnu. Kým som mala stabilnú liečbu, mala som vlasy brutal husté. Od recidivy si taham vlasy z hlavy po pramienkoch. Hrozne

yollanda
30. apr 2020

@bubu62 mne dr povedala, že takto sa prejavuje keď sa ide pohorsit. Cítila som sa fajn

yollanda
30. apr 2020

@bubu62 nikdy sa mi toto nestalo s tými hnačkami.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
bubu62
30. apr 2020

@yollanda ani ja som predtym nehnackovala a mala som problem so zaludkom,nie vzdy je vsetko len psychika.

yollanda
Autor odpoveď zmazal
yollanda
30. apr 2020

Povedzte baby, je toto normálne ? 😔

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
30. apr 2020

@eliska13 na terapie som chodila rok a pol a prd mi to pomohlo

yollanda
1. máj 2020

@yollanda ja viem z čoho mám depresie, no minulosť sa už zmeniť nedá

slavkasobanska
1. máj 2020

@yollanda ahoj správne minulosť sa nedá zmeniť ale prítomnosť áno ....

yollanda
1. máj 2020

@slavkasobanska ja mám prítomnosť odhliadnuc od depresie úplne super. No stále ma gnavi uzkost. Nechápem prečo mi nezaberá pôvodná liečba ktorá mi roky rokuce vyhovovala

eliska13
Autor odpoveď zmazal
luckafn
Odpoveď bola odstránená
yollanda
1. máj 2020

@luckafn
@eliska13
@slavkasobanska
Ďakujem baby za podporu, ale pamätáte si keď Vám každý hovoril, že “musíš”?

sylvia30
1. máj 2020

@luckafn užívaš aj AD? Neovplyvňuje safran účinok AD?

yollanda
1. máj 2020

@sylvia30 safran nie, to ľubovník bodkovany

sylvia30
1. máj 2020

@yollanda o lubovniku viem, len som opatrná, lebo pred rokom som si k AD nasadila homeopatiká a úplne ma rozladili☹️

slavkasobanska
2. máj 2020

@yollanda ahoj ano presne to poznám musíš , prekonaj sa, nič ti nie je , si lenivá atd .....

slavkasobanska
2. máj 2020

Ahojte kocky , máte aj vy ráno take že plnú hlavu myšlienok a všetkého ?? Keď sa zobudím tak ako keby som robila celu noc , no to prejde ale som trochu viac unavená čo sa zmenilo počasie , včera som sa dokopala ísť k večeru na prechádzku cely deň doma nič moc .... ale spím dobre až priveľa no čo chce telo to mu doprajem