Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@yollanda to som nevedela , a z čoho ti vypadávajú vlasy, z liekov ?? Mna dobre nastavili pred rokom na lieky ale tie psychoterapie mi pomáhajú
@eliska13 to je pravda nie každému môžu robiť dobre tie iste lieky , ja som od začiatku na akvente a xanaxe , valdoxan a som spokojná , jasne že mám aj ja zle dni
@eliska13 kedysi som mala alventu a kventiax a teraz mám k tomu elontril. Otázka je, že keď mi to stále skáče, čo jem zbytočne a čo ozaj zaberá. Cely november mi bolo super, potom som dostala hnačky bez kŕčov a rapídne sa mi pohoršilo. A odvtedy to nie a nie zastabilizovať. Každé dva týždne volám s dr, ťažko sa to konzultuje po telefóne. Bojím sa, že moje telo už odmieta akúkoľvek liečbu.
Povedzte baby, je toto normálne ? 😔
@yollanda ahoj správne minulosť sa nedá zmeniť ale prítomnosť áno ....
@slavkasobanska ja mám prítomnosť odhliadnuc od depresie úplne super. No stále ma gnavi uzkost. Nechápem prečo mi nezaberá pôvodná liečba ktorá mi roky rokuce vyhovovala
@luckafn
@eliska13
@slavkasobanska
Ďakujem baby za podporu, ale pamätáte si keď Vám každý hovoril, že “musíš”?
@yollanda ahoj ano presne to poznám musíš , prekonaj sa, nič ti nie je , si lenivá atd .....
Ahojte kocky , máte aj vy ráno take že plnú hlavu myšlienok a všetkého ?? Keď sa zobudím tak ako keby som robila celu noc , no to prejde ale som trochu viac unavená čo sa zmenilo počasie , včera som sa dokopala ísť k večeru na prechádzku cely deň doma nič moc .... ale spím dobre až priveľa no čo chce telo to mu doprajem