Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivcam2 tak myslite že to bude počasím ?? Začínam mat z toho depku pomaličky , ale to iba Id kedy sa zmenilo počasie
@yollanda no ja už 4 dni sa trápim
@slavkasobanska užívaš ešte xanax?ja si ho dám občas a strašne ma hlava bolí.
@bubu62 áno ale už mám znížený no beriem ho 11 rokov to nebude z toho
@slavkasobanska ja mám tiež posledných 5 dní horších, cítim sa veľmi unavená, len polihujem, nič sa mi nechce. Ja si myslím, že je to aj výkyvmi počasia a u mňa aj veľkou únavou z práce. Ak nezrusia tieto opatrenia, nepustia deti do škôlok a škôl, nevrátia sa nám kolegyne, tak neviem neviem....
@sylvia30
@slavkasobanska Zdravím vás dievčatá, mne bolo dlho super, no posledný týždeň akoby uťalo, celé zle, už dávno mi takto nebolo. Tiež si myslím, že to bude počasím. Ale ako vždy, prejde to😉
@slavkasobanska bude,vždy keď si ho dám,ide mi hlavu urvat...
Zienky znizujem Ansilan, ktorý uzivam 14 mesiacov. Ráno užívam normálne a večer už nie. Po 4 tabletke prišla hrozná úzkosť...niektoré dni sú super a potom taká 2 dní otras. Hrdlo úplne stiahnuté, srdce bije o dušu, ale tep v norme...musím to vydržať!!!!!!! Cez deň robím všetko možné, riadim, v záhrade...😉 Ale niekedy otras...
Ahojte ja mám stále vysoký tlak neviem už z čoho asi ani na terapiu nepôjdem
@slavkasobanska Slavka a lekarovi nemozes zavolata spytat sa ho co mas robit? Dlho mat vysoky tlak nie je ok, nechcem ta strasit len chcem aby si bola v poriadku.🥰
@ivka185 viem no mám lieky na tlak mozem si dať aj po obede a večer tak asi dám no mám taký 150-100 to vraj je trochu zvýšený
@slavkasobanska to uz musis vediet len ty ako sa citis, ci si uz mala taky tlak niekedy.Skus magnezium tusim znizuje tlak a ked to bude trvat dlhsie tak sup k lekarovi.😘
Bola som na terapii , prešla som sa som silne meteosenzitivna tak to bude počasím a aj stresom .. mám si častejšie púšťať autogenny tréning to má stále upokojí a nemám na to myslieť ....
@slavkasobanska mna autogenny tréning upokojuje😉
Ako znasate nase lieky s kombinaciou antibiotik ? Vychytala som zapal.mocovych ciest. Tri dni riesim urinalom a urologickym cajom. Rano bolo uz fajn, ale vecer znova stale curam palenie, ze mi az oci slzia. Tak som si ich nasadila Mediciprin na zapal.
@kajkag aj mna až zaspim niekedy pri tom po obede som si pustila a tlak 125-85 zase začínam mat tlaky v hlave tak si pustím
@slavkasobanska tiez niekedy zaspim 😇
Tiché miesto je tá stránka bývajú tam fajn veci

@slavkasobanska pocasie. Ved pozri ako skacka. U nas konecne dazd, potom bolo slnecno a celkom teplo, zrazu vietor a zima. Uz len sneh chybal, mozno aj niekde bol. U vas v Tatrach.