icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bubu62
4. jún 2020

@eliska13 kázala mi ich vysadiť dva týždne pred op.pacient poučený.

kajkag
4. jún 2020

Zienky mne dnes už vyše 3 hod piska v ušiach, nikdy som to nemala....Ze by to bolo z vysadzovanie AD? Je to take neprijemne...

sahenka
4. jún 2020

Ahojte kočky, nemáte skúsenosti s užívaním benzodiazepinov v tehotenstve? Som len v prvom trimestri, doktorka nechcela dávať AD teraz kým som v prvom a dala mi Frontin podľa potreby. Cítim sa na figu, stále mám taký vnútorný nepokoj, depku, a ešte k tomu nevoľnosti, a niekedy sa budím na úzkosti. Už zvažujem si aj ten Frontin dať ale bojím sa stále aby som tým nejako neublížila babu.

kajkag
4. jún 2020

@eliska13 ja som tiez 24 hodín pred operáciou nemohla uzivat AD. Ani v den operácii, až večer mi dali moje lieky na spanie.

dika
4. jún 2020

@eliska13 dakujem za nazor a pivzbudenie, snad to ustojim...Dcera je siedmacka tak je doma a syn chodi do skoly...nie je to bohvieco, uz sa im moc nechce ucit a ani sa nedivim....A co tvoj syn?je spokojny doma?🙂

slavkasobanska
6. jún 2020

Ahojte kocky ako sa máte ?? Ja celkom fajn ale chcem sa opýtať , ja už asi 3-4 roky tak zatinam zuby , vravela som aj keď som ležala v nemocnici no že to nič nie je. Tak som sa Dočítala že to môže byt aj zo zubov pokazených tak som to pripisovala tomu , ale mne sem tak tak ako keby strpne ns ľavej strane líce pri pere, ns chvíľu tak paf sekúnd , neviete čo to môže byt ?? Aby som nestresovala ďakujem

yollanda
Autor odpoveď zmazal
yollanda
6. jún 2020

@slavkasobanska kým to neboli, kašlem na to. Mne z liekov strašne piska v hlave. Počujem to stále, hlavne keď je ticho

slavkasobanska
6. jún 2020

@yollanda vďaka

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivka185
6. jún 2020

@yollanda A ja zas ze vraj v noci skripem zubami, to mi hovori muz ,ja o tom neviem.

banbys18
6. jún 2020

(Zatiaľ)len pre ,zaujímavosť,.Riešili ste niektorá z Vás, prosím,nejaký tak na psych.pohotovosti?Ako to prebiehalo?Nechceli Vás hospitalizovalizovať?Alebo len dali nejaký silnejší ukludnovak a odporučili co najskôr k svojmu dr.?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
7. jún 2020

@eliska13 nasi budu mat len ze absolvovali rocnik.Dcera je sikovna, vsetko si poctivo robi, u nej aj skoda ze neznamkuju...so synom je to horsie🙈 nechce sa mu...inak ja tiez u dcery vidim ze jej to vyhovuje byt doma, nikam sa jej nechce...cele dni, ja mam z toho nervy...nerozumiem tomu ze jej nechybaju kamosky.Myslis ze je to normalne? Je to o veku? Lebo praveze ked bola mensia tak neustale musela byt s detmi, nikdy sa nevedela sama zahrat. Neviem ci to mam riest alebo nechat tak...A psa sme kupili😊, velmi sa z neho tesi a chodi s nim na dlhe prechadzky.mame ho od marca.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
7. jún 2020

Ahoj, tak vyzerá to, že už som ok, beriem ešte štvrtku rivotrilu a paretin, rivotril chcem ešte znížiť, dnes sme mali birmovku, oslavu sme robili doma, všetko bolo ok, cítila som sa dobre, chvalabohu, zvládla som to, manžel mi veľa pomohol, už máme kľud, do práce chodím len každý druhý deň, striedame sa, o chvíľu si zas prázdniny ale v škole medzi deťmi a kolegami je fajn

slavkasobanska
8. jún 2020

Ahojte no ja budúci týždeň svadba a už druhý deň sa strašne potim aj v noci , inak by bolo oki všetko len potom pred svadbou dúfam že to dám

esselte
8. jún 2020

@slavkasobanska to je panika, mne tiež pred tou birmovkou bolo hocijako, ale prestala som na to myslieť, stále som niečo upratovala, vyzdibovala, lebo oslava bola doma a nejako to prešlo, ak by bolo príliš zle, zober niečo na ukludnenie

ivka185
8. jún 2020

@slavkasobanska Ahoj Slavka ja som tiez sa nikdy nepotila v noci a teraz 2 noci som sa zobudila na wc a spotena jak mys, neviem co to znamena a hlava ma boli uz 3 dni v kuse.😢

slavkasobanska
8. jún 2020

@ivka185 no ja presne tiež 2 noci a ráno tak asi vzduch nejaký ... ...

montemotherone
9. jún 2020

@ivka185
@slavkasobanska
Nakukla som tu po dlllllhom čase. Ja tiež migrény už druhý deň a dnes od 3 rána hore, úzkosť ako sviňa 🙈 ani nepamätám kedy to bolo také zlé...
Našťastie som nejako predýchala a teraz už šup do práce 🥴

bubu62
9. jún 2020

@slavkasobanska moja nemysli na to,aj mňa čaká všetko možné,píšem.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
montemotherone
9. jún 2020

@eliska13 áno, pracujem 🙂 Tak si ma to našlo že som tam, odkiaľ som pred rokmi ušla 😁 Ale už iný kolektív a hlavne ja som iná. Už si dávam pozor. Už neočakávam, že ľudia budú milí 😉 Pekne "úsmev a mávame"... Je to stres, tomu sa v tejto robote nevyhnem, ale už to tak neprežívam. Ale vek, únava... to ma doháňa 😰 Už to cítim...
A ty ako? Zmenilo sa u teba niečo? Si doma?

slavkasobanska
11. jún 2020

Ahojte kocky ja 3 deň zle , tlak vysoký , strašne sa mi spat chce iba JOJ a vy sa máte dobre ??

ivka185
11. jún 2020

@slavkasobanska Slavka no dobre to neni v piatok som myslela, ze je to moj posledny den tak mi bolo zle, ze ani neviem jak som prisla do roboty az zhruba okolo tej deviatej som sa trochu spametala a zacala ako tak fungovat, ked som dosla domov cele poobede som prelezala,vikend tiez bol o nicom hlava ma bolela za tri dni.Teraz je to uz trochu lepsie ale strach ze sa to zopakuje, neviem co to malo znamenat ale vylakala som sa riadne.Mozno to mame z pocasia ,raz teplo o chvilu leje jak z krhle.Ale my to porazime a bude zas dobre.😍

slavkasobanska
11. jún 2020

@ivka185 ahoj no dúfam ja som 3 deň ako mechom udreta a už som v posteli , ale nespala som vôbec cez deň no ako keby som v bani robila ten tlak trochu lepší ,, no nie som fit ešte no kedy to skončí vždy niečo

ivka185
11. jún 2020

@slavkasobanska to mas pravdu vzdy nieco, aby sme sa nenudili, vzdy sa nam pripomenie ta pliaga nasa, ja chodim tak okolo desiatej spat ale rano vstavam do prace o piatej.No verim ze to dame spolu sa podrzime.💞

kajkag
12. jún 2020

Ja už od nedele chodím do práce. No celkom ok sa cítim, aj keď prídu na mňa divne chvíle, búšenie srdca, mierny tras...celkom to zvladam👍

lukasko12
12. jún 2020

Baby ja vam zavidim ja som tehotna ale aj tak nieco divne citim na sebe nejaku uzkost alebo co neviem