icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

kajkag
12. jún 2020

@lukasko12 v ktorom tyzdni si?

slavkasobanska
13. jún 2020

Pekný deň kocky , mame teplo riadne .... srdiečko potešilo ??

nina925225
14. jún 2020

Ahojte. Mám 28 rokov, liečim sa na ochorenie srdca a mám defibrilator(strojček), popritom užívam seroxat 10mg ráno a na večer xanax 0,5mg už 7 rokov. Na srdce užívam Betaloc Zog 50mg 3x1 a flekainid 50mg 2x1.
Doteraz bolo všetko ako tak v poriadku. Srdce poslúchalo a aj poslúcha ale moja hlava a myšlienky sa zhorsili. Preto som navštívila psychiatrickú a tá mi zvýšila dávku seroxatu( mám si dávať 15mg). Nemá tu niekdo z vás taký problém ako ja zo srdcom a bremie ale bral seroxat a bál sa ako mu zaberie alebo uškodí na vedľajší problém zo srdcom?

slavkasobanska
14. jún 2020

@nina925225 ahoj ja beriem tiež na srdce betalock 100 mg 2 x denne aj na tlak Tritacce a AD ale alventu xanax nemá to asi žiadny účinok s tými liekmi ja stále na internom poviem ako beriem aj AD myslím že to nemá nič s tým

nina925225
14. jún 2020

@slavkasobanska a aký máš problém zo srdcom? Ja mám aritmiu srdca ( komorova tachykardia) preto mám aj strojček na srdce

slavkasobanska
14. jún 2020

@nina925225 ja ešte až taký nemám problém zatiaľ tlak a rýchli pulz dúfam že to ostane aspoň tak ako teraz

slavkasobanska
15. jún 2020

Ahojte kocky ňom už sa to blíži v sobotu svadba , posielajte mi energiu , dám to určite

sahenka
15. jún 2020

@lukasko12 ahoj, aj ja som tehu a mám hrozne stavy 😓 zatiaľ som si nič nedávala okrem magnezka ale je to hrôza, aj v noci niekedy mám úzkosť, myšlienky, strach

lukasko12
15. jún 2020

@sahenka ja som tehu ale nic take nemam som v pohode

eliska13
15. jún 2020

@slavkasobanska určite áno budeš pyšná mama👍

sahenka
15. jún 2020

@lukasko12 tak to si šťastná žena 😉

slavkasobanska
15. jún 2020

Čo mi poradíte abY som nebola unavená po obede ?? Aj som si znížila xanax , kávu pijem no nič nepomáha , oči mi samé padajú ... sup z radami

tuzobnik
15. jún 2020

@slavkasobanska Treba vysadiť xanax!

yollanda
15. jún 2020

@slavkasobanska veď si zdriemni

yollanda
15. jún 2020

@slavkasobanska ideš sa vydávať?

kajkag
15. jún 2020

@slavkasobanska budem na teba myslieť, si silna dáš to❤️

lukasko12
16. jún 2020

@sahenka dobre ranko nech su tvoje slova vyslisane a pravdive zatial to tak je ale iba kusicek robi ma stastnou zenou a matkou moj maly syn a to dalsie co pride na svet

slavkasobanska
16. jún 2020

@yollanda ahoj ja nie , čo si syna žením a vysadiť xanax vysadzujem no pomaličky nejde to tak rýchlo

slavkasobanska
16. jún 2020

Ahojte idem vyskúšať masáž hlavy Access Bars , je to na odblokovanie pri depresiách , poruchami spánku trvá to 2 hodiny , prvá sa rozpráva o masáži a problémoch aké máš a druha je samostatná masáž , celkom zaujímavé tak vo štvrtok idem

esselte
16. jún 2020

@slavkasobanska ja mam dnes to isté, strašná únava, poobede mi oči padali, ako aj ty píšeš, dala som zalievanu kávu a potom ešte presso, prešlo to trocha, tak som sa prinútila spolu s manželom konečne porozsadzat paradajky, uhorky, vonku aj v skleníku a robili sme od 17.00 do 21.00,teraz som už unavená právom

kajkag
16. jún 2020

@slavkasobanska to vypada zaujímavo 😉

ivcam2
16. jún 2020

@slavkasobanska niekedy je dobre pocuvat svoje telo Slavka, caka ta velka udalost a ani si to neuvedomujes, ale si z toho unavena. Ak je moznost tak si pospi, ved nebudes stale ako Sipova Ruzenka.

slavkasobanska
17. jún 2020

Ďakujem Vám za podporu , teraz som si sadla , zajtra idem na masáž som zvedavá čo to bude , potom Vám napisem

kajkag
18. jún 2020

@slavkasobanska tak ako dopadla masáž?

slavkasobanska
18. jún 2020

@kajkag ahoj teraz som išla písať no bola som tam dobre 2 hodiny rozprávala mi o masáži ako to funguje v skratke na hlave mame 32 bodov a každý je spojený z organom v tele a dotykmi mi ona čistila ako keby každý bod zo mna na ňu a od nej do vesmíru ... tak mi vravela že sa nemám zľaknúť keď mi bude škvŕkať v žalúdku s sem tam mozem zacítil bolesť niekde .... a fakt to tak bolo keď má čistila tak sa mi chvíľku točila hlava , preslo to , potom okolo lopatiek my bolelo to že bolo z krčnej chrbtice , a ženské som cítila hroznú bolesť ale tiež potom preslo , boli to take jemne dotyky nič silne a ona pri tom predychavala lebo zo mna to išlo ns ňu s ona tiež cítila kde na boli , potom sme sa o tom rozprávali a to zatinanie zubov je z pečene ,aj keď človek medzi 1-3 nespí tak má problémy h pečeňou je zaťažená, že ns prvý krát som sa výborne uvoľnila aj cítila že moje telo je pripravené a potrebuje energiu .... že to rok chodila by kurz vedela veľa o psychológii ako hovorila , no tak neviem a že keď prídem domov budem mat chut na sladké alebo slané tak si mám dať to je chýbajúca energia a veľa piť a dnes oddychovať , keď som prišla domov tak som zrala obed,obložený sendvič , veľký jogurt ja som bola taká hladná a okolo 18 som bola tvrdá .... tak neviem alf bolo to veľmi zsujimave rozprávanie veľmi má to zaujalo .. uvidím zajtra či budem mat tu energiu a všetko no prvý krát zázraky nemôžem čakať uvidím , tak môj dnešný zážitok 🍀🍀🍀🍀

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
19. jún 2020

Ahojte! Mna zasa začala trápiť uzkost. Pár dni je dobre, potom zasa zle 😢

ivcam2
19. jún 2020

@slavkasobanska tak na tu masaz by som sla rada. Ja verim tymto veciam, len najst cloveka, ktory sa fakt vyzna je tazke. Najlepsie supnut pre tabletky a nehladaju pricinu ochorenia.

slavkasobanska
19. jún 2020

@ivcam2 no veď áno , zaspala som bez liekov a tvrdo akurát som bola na wc a bola som hrozné hladná v noci no zaspala som dákej , písala som jej že čo tak že to je dobre znamenie , rozprúdila sa energia vo mne s telo si pýta ...

ivcam2
19. jún 2020

@slavkasobanska tak nas objednas 🤩 akebo urobi turne po Slovensku