icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
19. jún 2020

@ivcam2 žiadny problém

ivcam2
19. jún 2020

@slavkasobanska len keby si byvala za rohom, to by bolo fajn

slavkasobanska
19. jún 2020

@ivcam2 viem , no možno niekedy sa stretneme kto vie ...., a ja zajtra svadba trochu stres , už mám navarené tak nič nerobím už

1andrea111
19. jún 2020

@slavkasobanska prajem Ti krásnu svadbu, určite to zvládneš a bude to pekný deň. Drž sa

slavkasobanska
19. jún 2020

@1andrea111 vďaka

sylvia30
19. jún 2020

@slavkasobanska prajem mladým krásny a slnečný 🌞 svadobný deň a tebe ako svadobnej mame veľa veľa pohody do zajtrajšieho dňa 😘❤️

slavkasobanska
19. jún 2020

@sylvia30 ďakujem pekne

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
19. jún 2020

@eliska13 áno vychodniarska ale aj vegetarianska budem kvety jesť , ale dnes som si guláš uvarila pre istotu syn ani nie je doma bude zajtra nervózny počkaj a nude nás 90 a o 22 hod. Ešte prídu mlady tak okolo 20-30

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
20. jún 2020

@slavkasobanska ahoj, tak nech sa svadba vydarí a daj vedieť ako to všetko dopadlo, držím prsty

esselte
21. jún 2020

Baby, ako sa cítite v tomto super počasí? Ja tak všelijako, unavene, fičím doslova na káve, nič sa mi nechce, už nech je rýchlo teplo a slniečko, ešte ma v júli čakajú voľby, idem kandidovat na riaditelku školy, bývalého sme odvolali, ja som chcela už skôr, ale stále som mu dávala samcu, že sa zmení, tak som nedala prihlášku, ale teraz ma podporujú aj rodičia aj poslanci, sme mala škola len so 4 ročníkmi 1.-4. ročník, trocha mam obavy ze bude veľa prace, co aj bude, no uvidíme, určite budú aj iní kandidáti

ivcam2
21. jún 2020

@esselte drzim palce. Ja tiez unavena, len by som spala. Rano som ako mechom udreta.

slavkasobanska
21. jún 2020

Ahojte kocky tak mame to za sebou , nespala som celu noc tak to bolo niečo , zvládla som to boli stresy ale preslo , V kostole krásna omša , posedenie úžasne , všetko super ani navyše lieky som si nedala s vydržala som do 2 ráno no keď som prišla domov všetko má bolelo ale super , už oddychujem ďakujem Vám za podporu veľmi mi to pomohlo

esselte
21. jún 2020

@ivcam2 aj ja presne tak, ráno vstať o 5.30 je otras, potom doobeda ešte ako tak, ale poobede len spat a spať

ivcam2
21. jún 2020

@esselte tak ja som sa dnes prekonala, poobede 20 km bicykel, kedze konecne neprsalo a potom hodinu cvicenie online. Chodim rok a pol cvicit a kedze sa nemohlo, od covid cvicime online.

dika
22. jún 2020

Ahojte, konecne neprsi 🙏, a ten bozsky klud doma- obe deti v skole konecne☕

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
22. jún 2020

@eliska13 no nakoplo ma cvicenie, rada beham, len v tychto dazdoch by som bola cela od blata

eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
22. jún 2020

@eliska13 ja som po 3 rokoch rychlej chodze tento rok zacala behat.Stale som tvrdila ze nviem pri behu dychat...a raz som to skusila a islo to💪.Ked psik vyrastie, pobezi so mnou🏃‍♀️🐶.Korcule su super, len ja sa uz bojim padu s tym mojim chrbtom.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
22. jún 2020

@eliska13 tak ja sa korculovat neviem. Chcela som sa naucit ked bol mladsi v kociku, aby som sa mala coho drzat, ale nejak nevydalo a v 40 si uz kolena dobit nepotrebujem 😆

dika
22. jún 2020

@eliska13 sranda ten vas psik🙂. Hej plzne aj nas ale vycesavame ho...

purplelilac
23. jún 2020

Ahojte,je mozne,ak sa citim po sedeni s psychologickou horsie ako pred tym,co som tam isla?chapete.myslim to tak,ze cely cas fungujem a po sedeni mi je psychicky zle? takto to ma byt,ci skor ani nie.prosim o radu,dakujem.

slavkasobanska
23. jún 2020

@purplelilac ahoj no ja bývam po sedení strašne unavená , to je normálne, ale neviem ako zle sa cítiš?? Možno si hovorila o niečom čo je pre teba ťažké a tak sa to prejavilo u teba , ja spím po každom sedení som tak vyčerpaná

purplelilac
23. jún 2020

@slavkasobanska dakujem za odpoved,nie nejde o vycerpanost.praveze idem v celkom dobrej nalade a prichadzam domov s uzkostami.

sylvia30
23. jún 2020

@purplelilac mňa pri sedeniach upozorňovala psychologicka, že sa môžem po nich cítiť horšie, lebo, že sa rypeme vo veciach, ktoré mi vlastne ochorenie spôsobili

purplelilac
23. jún 2020

@sylvia30 dakujem tiez za odpoved,ale mne minimalne tyzden trva kym tie uzkosti v sebe spracujem po sedeni.takze naozaj neviem,ci mi to rypanie sa v probleme pomaha.