Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@missellis ahoj , je to veľmi nepríjemné, u mňa chvalabohu musím povedať, že je to oveľa oveľa lepšie , fungujem už OK, stále je vo mne nejaký strach a obáva, že sa to vráti alebo zhorší a opäť bude ako pred tým. A to už nechcem. Prešla som si najhorším obdobím v mojom živote a to ma nepoložili ani 3 potraty ani smrť mamky a ocka. Teraz už som aj bez ukludnovakoch , beriem len Eliceu 1,5 tabletu denne. Zrejme mi zaučinkovala. Držím prsty 🙏 viem ako sa cítiš 🥺
Dievčatá aj ja mám už celkom fajn obdobie, vysadila som lieky na ukludnenie ( xanax ) už nám len 1x denne Eliceu. Snáď sa to už nikdy v živote nevráti a nezopakuje, v lete to bola úplná katastrofa, nevládala som pomaly ani sama na vecko, ani byť sama doma... Najhoršie obdobie v mojom živote 🥺. Nech nám je všetkým už len dobre a nemusíme sa trápiť a bojovať sami so sebou. 🙏🙏🙏
mam 2 bal. elontril ak by niekto potreboval predam
Je tu niekto komu sa zvýšil seroxat a nevyužije už?
Dobrý deň, chcel by ok poprosiť o radu. Užíval som 2 roky Brintelix 10ml ráno, Sertralin avtive 50ml večer a na obed a 100ml Sulpirid belupo. Po 2 rokoch sme s doktorom začali znižovať dávky až na 5ml Brintelix ráno a 0,25ml Sulpirid večer, po mesiaci sa vrátili depresie a úzkosti a s lekárom sme nasadli lieky ako na začiatku. Teraz ich užívam 2 a pol týždňa a je mi stále zle, vie mi niekto poradiť, kto má s tým skúsenosti, že po opätovnom navýšení tých istých liekov sa mu vrátil stav do pôvodného stavu, kde bolo všetko OK. Poprosím o každú informáciu. Tie lieky keď sa stav vrátil do pôvodného stavu, bral som 5ml Brintelix a 25ml Sertralin active. Za ako dlho vám po opätovnom navýšení zabrali lieky. Ďakujem.

Ahojte baby 😊
Chcem sa spýtať či ste to niektorá mala takto.
Beriem po druhý krat seroxat a už nemá taký účinok ako po prvý raz.Keď pôjdem k doktorke neviem či zmeniť lieky alebo?
Ďakujem za odpovede 😇