Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@timea179 zabrali bol som 3roky ok žil som plnohodnotný život plný energie, radosti a spokojnosti normálne som fungoval,ale doktor sa rozhodol vysadiť a po dvoch mesiacoch sa to vrátilo. Teraz beriem tri týždne tú istú dávku ako ako pred 3 rokmi ale necítim nejaké zlepšenie. Nemáš na to nejaký názor,každá rada dobrá.
@andrea754690432 tak to musíme nejako dať,ja som nebol úplne bez liekov ešte som mal minimálnu dávku takže možno záberu skôr. Vám keď zabrali vediete plnohodnotný život ako pred tým.
Dobrý deň, chcel by ok poprosiť o radu. Užíval som 2 roky Brintelix 10ml ráno, Sertralin avtive 50ml večer a na obed a 100ml Sulpirid belupo. Po 2 rokoch sme s doktorom začali znižovať dávky až na 5ml Brintelix ráno a 0,25ml Sulpirid večer, po mesiaci sa vrátili depresie a úzkosti a s lekárom sme nasadli lieky ako na začiatku. Teraz ich užívam 2 a pol týždňa a je mi stále zle, vie mi niekto poradiť, kto má s tým skúsenosti, že po opätovnom navýšení tých istých liekov sa mu vrátil stav do pôvodného stavu, kde bolo všetko OK. Poprosím o každú informáciu. Tie lieky keď sa stav vrátil do pôvodného stavu, bral som 5ml Brintelix a 25ml Sertralin active. Za ako dlho vám po opätovnom navýšení zabrali lieky. Ďakujem.
Je tu niekto komu pri opätovnom nasadení liekov zabrali tak ako predtým, alebo ste museli zvýšiť oproti pôvodnému množstvu.
@petka1411 prosím kedy sa to u teba začalo s brintelixom lepšiť? zatiaľ beriem 22 dní a nie je zlepšenie, po 10 dňoch bol jeden super deň a odvtedy sem tam nejaké svetlé chvíľky, čakala som, že keď na 10 deň bolo super, že už bude super stále, ja ho beriem prvý krát, pred 5 rokmi escitalopram, potom boli roky fajn, teraz som myslela, že to dám bez liekov, ale nejde to

@filipko dostala si sa z depresie a ako dlho to trvalo skús to popísať čím rozsiahlejšie, pomôže každá rada už neviem ako ďalej som úplne hotový s tejto choroby.