icon

Ako sa efektívne zbaviť svrabu?

typek89
Včera o 08:13

Dobrý deň, hľadám ľudí s podobným problémom ktorý bojujú so svrabom dlhšie ako je unosné a okolie a doktori ich neberú vážne. Nájdu sa tu takí? Kľudne píšte súkromnú správu. Jedná sa mi o dáke rady, skúsenosti. Poprípade ak niekto to mal dlhodobo a zbavil sa toho dik.

martinmmartin
Včera o 08:18

@typek89 no svrab je vacsinou zalezitost jednej aplikacie protisvraboveho roztoku. Ak sa stale drzi tak to bude tzv "Norwegian crusted scabies" (vygoogli si) ked sa svrab premnozi nekontrolovane - totok ma vzdy nejaku podpricinu v celkovej oslabenej imunite a tu treba vytiesit najprv

anonym_8bf0fc
Včera o 08:21

Si si isty, ze je to svrab? V predoslej diskusii si pisal, ze ti lekarka povedala, ze sa tam uz nemas ukazovat. Nie je to nieco, co ma psychicku pricinu?
Daj fotku!

anonym_e54f3a
Včera o 08:33

Okolie a doktori tá neberú vážne lebo vidia že si cvok

typek89
autor
Včera o 08:36
@anonym_8bf0fc

Si si isty, ze je to svrab? V predoslej diskusii si pisal, ze ti lekarka povedala, ze sa tam uz nemas ukazovat. Nie je to nieco, co ma psychicku pricinu?
Daj fotku!

@anonym_8bf0fc som si isty. poznam minimalne troch ludí čo mali svrab a doktorka im povedala že už sa tam nemajú ukazovať že im nemá ako pomôcť. a potom to zvadzajú na psychické príčiny ktoré viem že nemám. nakomplet som prekopal život začal som sa zdravo stravovať. po liečbe mam mesiac dva pokoj, rozumiem aj post stavu kym sa telo zbavuje zvyskov roztocov, verím liecbam aj lekárom. len ked vidim ako sa v okolí ludia nekontrolovanie škriabu, nie že sa poškriabu do krvy si drhnú kožu, a boli upozornení už pred pár mesiacmi odomňa, že prechádzam liečbou a boli aj pred tym somnou v kontakte a sedeli po mne na stolicke čalunenej.

anonym_8bf0fc
Včera o 08:40

Toto podla mna nie je svrab. Na vrchu vyrazky byvaju drobne chrasticky.

typek89
autor
Včera o 08:41
@anonym_8bf0fc

Toto podla mna nie je svrab. Na vrchu vyrazky byvaju drobne chrasticky.

@anonym_8bf0fc mám ich plno tých chrasticiek🙂

anonym_8bf0fc
Včera o 08:44
@typek89

@typek89 ved daj fotku ruky, nohy.... Tam, kde to mas

mogaa
Včera o 08:44
@typek89

@typek89 nie toto nie je svrab....

anonym_e54f3a
Včera o 08:47
@typek89

@typek89 takto svrab nevyzerá a ak ideš stále svoje že svrab svrab tak je všetkým okrem teba jasne že si cvok

anonym_859487
Včera o 08:47

Toto nie je svrab.

typek89
autor
Včera o 08:51
@anonym_e54f3a

@typek89 takto svrab nevyzerá a ak ideš stále svoje že svrab svrab tak je všetkým okrem teba jasne že si cvok

@anonym_e54f3a okej, Škoda že nevieš ako som sa k tomu dostala, a nemusela som keby dotyčnej osobe tiež netvrdil že nemá svrab a nakoniec mala🙂 a aj keď ho mala tak doktorka tvrdila že nemá svrab a zasvrabila všetko dookola a aj tak jej odmietla predpísať liecbu🙂

anonym_8bf0fc
Včera o 09:01

Toto vyzerá na kožnú larvu migrans. Máš psy, mačky, záhradu?

typek89
autor
Včera o 09:05
@anonym_8bf0fc

Toto vyzerá na kožnú larvu migrans. Máš psy, mačky, záhradu?

@anonym_8bf0fc nie žijem sama bez domácich zvierat, a vyhýbam sa všetkým kontaktom s druhými osobami a aj psy už nehľadám tak ako som sa dakedy s nimi hrala

anonym_8bf0fc
Včera o 09:10
@typek89

@anonym_8bf0fc nie žijem sama bez domácich zvierat, a vyhýbam sa všetkým kontaktom s druhými osobami a aj psy už nehľadám tak ako som sa dakedy s nimi hrala

@typek89 bola si v trópoch na dovolenke?

typek89
autor
Včera o 10:20
@anonym_8bf0fc

@typek89 bola si v trópoch na dovolenke?

@anonym_8bf0fc nie. Bol som na keď im zdieľaním byte kde mala jedna osoba svrab. Bola preliecena ja tiež v rovnaký čas a deň, ale jej to pokračovalo a som sa opätovne nakazil, a doktorka jej tvrdila že už nemá svrab. Potom od hlavy po päty bola zasvrabena, ale daná osoba na aj iné ifekcne problémy o ktorých som pred tým nevedel. Z toho prístupu lekárov má ide roztrhnúť, človek má svrab a nechajú ho voľne behať pomedzi ľudí, a momentálne som v podobnej pozícii ako tá osoba či má nakazila

patrike
Včera o 11:28

Zacni tym, ze nebudes byvat v pochybnych bytoch s inymi pochybnymi ludmi. Potom sa sa uvazovat o liecbe, len je otazne, ci kozne alebo psychiatria.

typek89
autor
Včera o 19:24
@patrike

Zacni tym, ze nebudes byvat v pochybnych bytoch s inymi pochybnymi ludmi. Potom sa sa uvazovat o liecbe, len je otazne, ci kozne alebo psychiatria.

@patrike škoda že ten človek má dobrú prácu v IT sektore. Tak som si myslel že takéto veci nehrozia