icon

Ako sa úspešne vyliečiť z neuropatie?

peter_prevuznak
25. máj 2026

Je tu niekto kto sa uspesne a uplne vyliecil z neuropatie a mozes sem napisat ako ja som skusal Neuromultivit a Revitanerv viac ako 3 mesiace no stale mam bolesti DK a neviem co dalej ten neurolog z Procare mi len spravil EMG a do papiera napisal sensitivna motoricka prevazne axonalna polyneuropatia DK a nic ziadna liecba ani ma neposlal na niejake odbery.
Ďakujem za odpoveďe

Strana
z2
peter_prevuznak
autor
25. máj 2026
@elz1920

Mne vystreľovala bolesť hlavne do pravej nohy, neurológ ma poslal na MR, zaplatila som si prednostný termín na Antolskej. A zistilo sa, ze mám poškodené platničky v oblasti krížov. Ale hľadalo sa tam cielene, lebo ma boleli aj kríže a seklo ma opakovane.

@elz1920 no ale nervy v nohe máš v poriadku ja nie lebo EMG to dokazalo

peter_prevuznak
autor
25. máj 2026
@anonym_934b1e

@peter_prevuznak moja mama ma tieto problemy po ockovani na kovid, palia ju nohy tak silno ze bez liekov by sa ich nemohla ani dotknut

@anonym_934b1e no ja som nebol očkovaný na covid ja som ten kovid mal ale nič mi nebolo len ma začali bolieť nohy ale zistiť sa to asi nedá z čoho mam poskodene nervy.

anonym_276087
25. máj 2026
@simca06022011

@anonym_276087 no ja som as dlhe roky ucila s cim tym zit a neriesila, ale uz je to neunosne a clovek musi fungovat roky, ciez neda sa so vsetkym ucit sa zit, lebo to nie je zivot skutocne. najma ked tu mame mat lekarov, ktori by mali liecit.. ;) a neomielat pesnicky ako nic sa neda robit.. ked s vela vecami sa da, len sa im nechce, alebo to nevedia.

@simca06022011 Ja by som ťa trochu poopravila.Casto aj vedia, že čo robiť,len nemajú voľnú ruku.Mam skúsenosť s onko liečbou,kde lekárka vedela, že aké sú ešte možnosti,ale podľa poisťovne sa nevyčerpali dostupné možnosti, tak nemali dôvod schváliť výnimku...No,a keď sa už vyčerpali dostupné možnosti,pacient bol v stave, že by nezvládol cestu do špecializovaného zariadenia,kde by sa liek aplikoval

elz1920
25. máj 2026
@peter_prevuznak

@elz1920 no ale nervy v nohe máš v poriadku ja nie lebo EMG to dokazalo

@peter_prevuznak tak je to 7 rokov, takže netuším, čo tam je a nie je.
Keďze som nechcela zaťažovať žalúdok, tak som užívala MSM, serrapeptázu a vitamíny.
Ďalej, keď je HIT, tak vstrebávanie vitamínov a minerálov nemusí byť dostatočné.
Keď som zistila, že mám HIT, bolo mi na zúfanie. Postupne som sa s tým naučila žiť. Hlavne preto, že mi nič iné neostávalo pri malých deťoch, ktoré ma potrebovali.

Určite nájdi iného lekára, jeden záver nič neznamená.

anonym_a0f67c
25. máj 2026

@peter_prevuznak
Ako mi povedal neurolog aj onkolok v mojom pripade neliecitelne, nieje je co liecit ked nervy boli spalene a ziaden liek nexistuje, Progabalin co davaju je liek na epylepsiu, soferovar s takou davkou drog oblbovak je blaznovstvo a myslim ze keby som mal buracku je to moja chyba.

Strana
z2