icon

Ako sa zbaviť bolestí krku a závratov?

27. mar 2026

Dosť často mávam bolesti jedného trapézu krku a to mi niekedy vráža do hlavy každé ráno zavraty únava silná a neviem čo ešte bola som u dr robila mi všetky krvné testy aké môže všetky vyšli až ukážkové.Často mávam silné spazmy 😑 ten krk povolí len vtedy ak si davam 3 krát denne magnézium absolutne mi nepomahaju ziadne cviky a pod uz neviem ako ďalej a strašná unáva😩Dnes ráno som sa zobudila a normálne som sa “prichytila ako som celá stiahnutá normalne ma až svaly boleli

anonym_c0d33e
•
27. mar 2026

U neurológa si bola?

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
27. mar 2026

ja sa už normálne aj hanbím chodiť k dr lebo tam namňa pozerajú ako na debila už

autor
•
27. mar 2026
@anonym_c0d33e

U neurológa si bola?

@anonym_c0d33e nie

anonym_c0d33e
•
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_c0d33e nie

@anonym_autor neurológ je zakllad

anonym_6c601c
•
27. mar 2026

civicit pravideln s fyzioterapeutom, tiez sa pozri aky mas vankus. a neurologa. Menej sedenia za pc s mobilom ruke a hybat sa.

janula2511
•
27. mar 2026

Možno by stačilo zmeniť vánkúš.

autor
•
27. mar 2026
@janula2511

Možno by stačilo zmeniť vánkúš.

@janula2511 to mi už dali uplne nepohodlné a tvrdé celkovo proste aj ked lezim citim nepohodu v krku stále sa prekacujem

kikush182329
•
27. mar 2026

Urcite najst spôsob ako pohodlne spat, aby sa krcne svalstvo mohlo uvolnit. Nezatinas zuby pocas spanku?

anonym_6c601c
•
27. mar 2026
@anonym_autor

@janula2511 to mi už dali uplne nepohodlné a tvrdé celkovo proste aj ked lezim citim nepohodu v krku stále sa prekacujem

@anonym_autor nelez na vankusi par dni. a druha vec skus zmenit aj stravu aby si sa v noci neprehadzovala. menej sacharidov

kofa77
•
27. mar 2026

aky mas vankus? ja to tiez mavam, mne pomaha ortopedocky vankus, ano tvrdy a lezat na chrbte. aby hlava zapadla do toho zliabika.
k tomu cvcienie, joga a posilennie trapez s cinkami a masaze, tie zo zaciatku aj kazdy tyzden, potom dva a teraz raz za mesiac. potom mam aj pichliacovu podlozku s vankusom.
a nesmiem vykrucat hlavu nabok, proste sa snzaim vzdy pred sebou pozerat a otocit sa cela. ale ked ma chyti bolest, som aj dva dni mimo, az migrena😔

mimaapeto
•
27. mar 2026

mala som to v decembri skočila som v nemocnici na pár dní kým vylúčili niečo vážnejšie... chytilo ma to tak že som nedokazala ani chodiť stále sa mi točila hlava a hrozná bolesť hlavy... dostala som lieky na uvolnenie svalstva nakoľko to bolo z krčnej chrbtice... + výmena matrac+ vankúš, a chodila som na rehabilitácie najskôr elektro niečo to mi nerobilo dobre... tak potom na cvičenie + som si masáže doplácala aby som sa skôr vedela dostať do každodenného života... držím palce.. teraz keď pociťujem bolesť tak hneď cvičím cviky čo ma naučili na rehabilitácii

mladenca
•
1. apr 2026

Mne sa osvedčil pri takýchto bolestiach Revitanerv. Od lekára som dostala odporúčanie a za mňa super.